Start> Køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner, der rører op i kreativiteten

Kan du lide at bage, lave mad og eksperimentere i køkkenet? Så ved du, at mange opskrifter og retter involverer omrøring, piskning, eller æltning.

I 100 år har KitchenAid-køkkenmaskinen gjort det nemt for dig at blande ingredienser og klaret alt det hårde arbejde, så du kan have det sjovt.

Se frem til at tilberede, blive inspireret og til alle de små kreative finesser, imens du stryger gennem madlavningen. Iblandt vores tidløse designs og flotte farver kan du finde den køkkenmaskine, der passer til dig.

Køkkenmaskiner

filtrepris

Er du sikker?

Denne farve er ikke tilgængelig for det produkt, du har valgt. Hvis du er helt sikker på, at du vil have denne farve, rydder vi filtrene.

Hvad kan du lave med en køkkenmaskine?

Det handler ikke kun om bagning. Du kan bruge din KitchenAid-køkkenmaskine til en hel masse andre opgaver – også uden at købe noget ekstra tilbehør.
Gør det nemmere at lave kartoffelmos, at piske fløde til smør eller at blande farsbrød. Med køkkenmaskinen sparer du på armkræfterne og din tid!*

Yellow stand mixer and guacamole and radish toasts

En køkkenmaskine med vippehoved eller én med løftearm

Er du ikke sikker på, hvad du skal vælge? Det afhænger helt af din stil.

Køkkenmaskiner med vippehoved

Denne ikoniske model giver dig nem adgang til blandeskålen med en praktisk vippe-bevægelse.

Køkkenmaskine med løftearm

Disse køkkenmaskiner er endnu mere robuste og giver dig mulighed for at skubbe skålen ind og ud ved kraftfuldt eller professionelt brug.

Hvad er der i kassen?

Det er altid spændende at tage en ny køkkenmaskine med hjem.
Din KitchenAid-køkkenmaskine leveres med tilbehør, så den kan bruges til alle mulige slags opgaver.

Du bliver udstyret med blandeskålen, piskeriset, dejkrogen og fladpiskeren. Elementerne er alle nemme at skifte i drejelåsen, så du kan lave alt fra at blande kagedej til at piske æg, lave kartoffelmos eller dej til brød.

Red mixer with whisk dough hook and paddle attachment

Køkkenmaskiner giver dig power

Alle KitchenAid-køkkenmaskiner har en unik planetarisk funktion, der sikrer, at ingredienserne bliver blandet jævnt.
Skålen har 59 berøringspunkter, så køkkenmaskinen hurtigt indarbejder ingredienserne grundigere, end du nogensinde kunne gøre i hånden.
 
Hovedet er udstyret med en motor med direkte drev, der er støjsvag, pålidelig og designet til at minimere strømtab. Vælg en hastighed, og se hvordan den arbejder sig igennem tørre og våde ingredienser – lige fra æltning af brøddej til piskning af flødeskum, der er en mesterkok værdig.

Red mixer with whisk

Køkkenmaskinen: Din ven for livet

Uanset om du er en passioneret skaber, der nyder lørdagen i bagningens tegn eller en fuldtidsprofessionel, der aldrig rigtig forlader din køkkenmaskine, så kan du være sikker på, at en KitchenAid-køkkenmaskine bare holder og holder.
 
De er bygget af robuste materialer med en førsteklasses formstøbt metalsokkel og kan klare enhver opskrift, du smider efter dem. Hold dig ikke tilbage!

Pink mixer with whisk

Køkkenmaskiner i alle regnbuens farver

En af de bedste ting ved at købe en køkkenmaskine er, at du kan vælge den i din yndlingsfarve. Hos KitchenAid ligger farve i vores DNA, og hvert år glæder vi os til at lave nye farver. At vælge den helt rigtige farve med så mange muligheder kan være lige så svært som at vælge mellem et stykke sandkage med pistacie eller en rød fløjlskage.

Der er mange fristende muligheder som f.eks. Dried Rose, Majestic Yellow, Pistachio, Green Apple eller Velvet Blue. Pebbled Palm er en ny fyldig farve med en beroligende mosagtig farvetone og tekstureret finish, der passer perfekt til den mørke indretningstendens.

Mixers different colours

Tilbehør til din køkkenmaskine

Du tænker måske ikke lige på en køkkenmaskine, når du skal lave syltetøj, appelsinjuice, ravioli, æbletærte eller vegetarnudler. Men med KitchenAids køkkenmaskinetilbehør kan du gøre din køkkenmaskine til en solid base for en masse nyttigt udstyr. Den er betryggende tung og det perfekte fundament for en hel samling af robuste og pålidelige tilbehørsdele. Sæt dem direkte i – så er du klar.

Red stand mixer with pasta attachment and pasta with basil and tomatoes

Vælg en skål, der passer til din køkkenmaskine

Selvom din køkkenmaskine leveres med en blandeskål, findes der stadig masser af andre lækre designs.

Glat rustfrit stål

Skåle af rustfrit stål er altid et sikkert valg. De kan modstå pletter, ridser, skår og lugte. De holder år efter år og er stadig så gode som nye – og altid til at regne med. Udover at passe på basen til din køkkenmaskine er de tidløse og minimalistiske – og flotte nok til at komme ind på spisebordet.

Udtryk din egen stil

Hvis du har lyst til at vælge noget lidt andet, der har lidt kant, så kan du se hele vores udvalg. Måske en klassisk keramikskål i Black Stripes, Whispering Floral eller Empire Red. Du finder det perfekte design lige fra sarte pastelfarver til mørke nuancer.

Klar og praktisk

Hvad med en glasskål med mængdeangivelser, der er lette at aflæse, så du kan holde øje med udviklingen? Nogle skåle har ergonomiske håndtag og praktiske hældetude, og da de tåler opvaskemaskine, bliver de nemt og hurtigt rene igen.
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.