Start> Køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner, der inspirerer din kreativitet

Kan du lide at bage, lave mad og eksperimentere i køkkenet?
Så ved du, at mange opskrifter og retter involverer omrøring, piskning, pulsering eller æltning. I 100 år har KitchenAid-køkkenmaskinen gjort det nemt for dig at blande ingredienser og lave alt det hårde arbejde, så du kan have det sjovt.

Se frem til tilberedningen, idéerne og de små kreative finesser og stryg gennem hele processen. Med tidløs stil og masser af farver kan du finde den køkkenmaskine, der passer til dig.

Køkkenmaskiner

filtrepris

Er du sikker?

Denne farve er ikke tilgængelig for det produkt, du har valgt. Hvis du er helt sikker på, at du vil have denne farve, rydder vi filtrene.

Hvad kan du lave med køkkenmaskiner?

Det handler ikke kun om bagning. Du kan bruge din KitchenAid-køkkenmaskine til en hel masse andre opgaver – også uden at købe ekstra tilbehør. Gør det nemmere at lave kartoffelmos, at piske fløde til smør eller at blande farsbrød. Med en kraftfuld elektrisk køkkenmaskine sparer du dine arme og din tid!

Yellow stand mixer and guacamole and radish toasts

En køkkenmaskine med vippehoved eller en køkkenmaskine med løftearm

Er du ikke sikker på, hvad du skal vælge? Alle skabere har deres egne præferencer. Det hele afhænger af din stil.

Køkkenmaskiner med vippehoved

Denne ikoniske model giver dig nem adgang til blandeskålen med en praktisk vippe-bevægelse.

Køkkenmaskiner med løftearm

Disse køkkenmaskiner er endnu mere robuste og giver dig mulighed for at skubbe skålen ind og ud for kraftfuld eller professionel brug.

Hvad er der i kassen?

Det er altid spændende at tage en køkkenmaskine med hjem. Din KitchenAid-køkkenmaskine leveres med tilbehør, så den kan bruges til alle mulige slags opgaver.

Du bliver udstyret med en blandeskål, piskeris, dejkrog og dejpisker (fladpiskertilbehøret). De kan skiftes nemt med drejelåsen, så du kan lave alt fra at blande kagedej til at piske æg eller lave kartoffelmos eller brøddej.

Red mixer with whisk dough hook and paddle attachment

En køkkenmaskine giver dig kræfter i køkkenet

KitchenAid-køkkenmaskiner har en unik planetarisk funktion, der sikrer, at ingredienserne bliver blandet jævnt. Skålen har 59 berøringspunkter, så køkkenmaskinen indarbejder det hele langt mere grundigt og hurtigere end du nogensinde kunne gøre i hånden.

Hovedet er udstyret med en elektrisk motor med direkte drev, der er støjsvag, pålidelig og designet til at minimere strømtab. Vælg bare en hastighed og se, hvordan den arbejder sig igennem tørre og våde ingredienser – lige fra æltning af brøddej til piskning af flødeskum, der er så let som luft.

Red mixer with whisk

En køkkenmaskine: Din ven for livet

Uanset om du er en passioneret bager, der nyder en lørdag morgen, eller en fuldtidsprofessionel, der aldrig rigtig forlader din køkkenmaskine, så kan du være sikker på, at en KitchenAid-køkkenmaskine holder og holder.

De er bygget af robuste materialer med en førsteklasses formstøbt metalsokkel og kan klare enhver opskrift, du smider efter dem. Hold dig ikke tilbage!

Pink mixer with whisk

Køkkenmaskiner i alle regnbuens farver

En af de bedste ting ved at købe en køkkenmaskine er, at du kan vælge den i din yndlingsfarve. Hos KitchenAid ligger farve i vores DNA, og hvert år glæder vi os til at lave nye farver. At vælge den helt rigtige farve med så mange muligheder kan være lige så svært som at vælge mellem et stykke sandkage med pistacie eller en rød fløjlskage.

Der er mange fristende muligheder som f.eks. Dried Rose, Majestic Yellow, Pistachio, Green Apple eller Velvet Blue. Pebbled Palm er en ny fyldig farve med en beroligende mosagtig farvetone og tekstureret finish, der passer perfekt til den mørke indretningstendens.

Mixers different colours

Tilbehør til køkkenmaskine: Fra dej til pølser

Du tænker måske ikke lige på en køkkenmaskine, når du skal lave is, syltetøj, appelsinjuice, ravioli, æbletærte eller grøntsagsnudler. Men med KitchenAid-køkkenmaskinetilbehør, kan du gøre din køkkenmaskine til en solid base for en masse nyttigt udstyr. Den er betryggende tung og det perfekte fundament for en hel samling af robuste og pålidelige tilbehørsdele. Sæt dem direkte i tilbehørsmuffen, og du er klar.

Red stand mixer with pasta attachment and pasta with basil and tomatoes

Vælg en skål, der passer til din køkkenmaskine

Selvom din køkkenmaskine leveres med en blandeskål, findes der stadig masser af andre lækre designs.

Glat rustfrit stål

Skåle af rustfrit stål er altid en sikker vinder. De kan modstå pletter, ridser, skår og lugte. De holder år efter år og er så gode som nye – de er altid til regne med. Ud over at passe på basen til din køkkenmaskine er de tidløse og minimalistiske – og flotte nok til at komme ind på spisebordet.

Udtryk din egen stil

Hvis du har lyst til at vælge noget lidt andet, kan du se vores udvalg. Måske en klassisk keramikskål i Black Stripes, Whispering Floral eller Empire Red. Du finder den perfekte køkkenmaskine til dit hjem i masser af farver lige fra sarte pastelfarver til mørke nuancer.

Klar og praktisk

Hvad med en glasskål med mængdeangivelser, der er lette at aflæse, så du kan holde øje med dine fremskridt? Nogle skåle har ergonomiske håndtag og praktiske hældetude, og da de tåler opvaskemaskine, er det hurtigt og nemt at gøre rent bagefter.
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.