Forsendelse og levering

LEVERINGSLAND og RESTRIKTIONER

 • Care of-postboksadresser og militære APO-adresser accepteres ikke.
 • Postudbringelse om lørdagen er udelukkende muligt i Belgien og Frankrig. I øvrige lande tilbydes levering mandag til fredag med undtagelse af helligdage.
 • Fra vores hjemmeside www.kitchenaid.co.uk leveres produkterne i Storbritannien, med undtagelse af ‘Isle of Man’ og ‘Kanaløerne’.
 • Produkter som er købt fra www.kitchenaid.fr leveres udelukkende i Metropol-Frankrig og Monaco.
 • Produkter som er købt fra www.kitchenaid.de leveres udelukkende i Tyskland.
 • Produkter som er købt fra www.kitchenaid.be leveres udelukkende i Belgien.
 • Produkter som er købt fra www.kitchenaid.nl leveres udelukkende i Nederlandene.
 • Produkter som er købt fra www.kitchenaid.it leveres udelukkende i Italien.
 • Produkter som er købt fra www.kitchenaid.fi leveres udelukkende i Finland.
 • Produkter som er købt fra www.kitchenaid.at leveres udelukkende i Østrig.
 • Produkter som er købt fra www.kitchenaid.dk leveres udelukkende i Danmark.
 • Produkter som er købt fra www.kitchenaid.se leveres udelukkende i Sverige.
 • Produkter som er købt fra www.kitchenaid.ie leveres udelukkende i Irland.

FORSENDELSESOMKOSTNINGER

De totale forsendelsesomkostninger afhænger af destination og den valgte forsendelsesmetode. Forsendelsesomkostningerne vil fremgå separat i din virtuelle indkøbsvogn. På denne måde undgås overraskelser ved afslutning af ordren. Du kan vælge mellem prisløsningerne "økonomi" (billigere men også langsommere og uden garanteret leveringsdato) og "ekspres" (hurtigere og med garanteret leveringsdato).

INFORMATION OM FORSENDELSESLEVERANDØRER

Så snart din ordre har forladt vores lager, informerer vi dig om dette via mail. Denne mail indeholder information om forsendelsen af din pakke, pakkens nummer og et link til tracking af din pakke på leverandørens hjemmeside. På leverandørens hjemmeside findes desuden kontaktoplysninger på leverandøren.
Vores produkter kan kun leveres til de lande, som tillades via hjemmesiden. Vi træffer alle rimelige foranstaltninger for at de bestilte produkter leveres inden for tidsrammen, som står angivet på køberens individuelle ordrebekræftelse. Mulige forsinkelser vil under ingen omstændigheder medføre erstatningsgodtgørelse. Brugeren tager ansvar for fejlangivne adresser, som kan medføre ekstra omkostninger, og som vil pålægges Brugeren.
Alle varer sendes fra Frucon². Er din bestilling ikke blevet leveret inden for den angivne tidsramme, kontakt da venligst kitchenaid@frucon.net med dit kunde- eller ordrenummer. Skulle ekstraordinære omstændigheder medføre, at din bestilling endnu ikke er modtaget efter 30 dage fra datoen anført på Forsendelsesbekræftelsen, som du har modtaget via mail, vil du have mulighed for at annullere ordren og anmode om fuld refusion.
Vi benytter ved forsendelse udelukkende professionelle kurertjenester. Din underskrift er påkrævet ved levering af ordren; i tilfælde af fravær, kan du overdrage fuldmagt til en myndig person, som da vil kunne repræsentere dig. I fald ingen er til stede til at modtage din bestilling på den angivne adresse, vil du blive bedt om at kontakte vores leverandør for at aftale en ny leveringsdato. Afhængigt af den anvendte kurertjeneste kan mindre afvigelser gøre sig gældende.

ANNULLERING AF DIN ONLINEBESTILLING

Vi yder vores bedste for at levere din bestilling hurtigst muligt. Af samme grund kan vi ikke annullere eller ændre en allerede gennemført bestilling, medmindre vi modtager din anmodning om dette før bestillingen afsendes. Ønsker du at annullere din bestilling, beder vi dig rette henvendelse til kundeservice hurtigst muligt. Vi kan dog ikke garantere, at vi kan nå at annullere en allerede gennemført bestilling tidsnok før denne er afsendt. Såfremt vi kan annullere ordren, vil dette fremgå under Din Konto i sektionen Ordrehistorik.
Såfremt vi ikke har kunnet annullere ordren, foreslår vi, at du afviser ordren ved levering. Vi vil da tildele dig kredit svarende til ordrebeløbet, når forsendelsen er blevet returneret til os. Forsendelses- og håndteringsgebyrer refunderes ikke.
Ved anmodning om annullering af en bestilling, send da venligst en mail til kitchenaid@frucon.net.

DEFEKT PRODUKT ELLER FEJLLEVERING

Det påhviler dig at sikre, at forsendelsen er korrekt ved levering. Skulle forsendelsen efter din opfattelse ikke leve op til kravene, undlad da venligst at kvittere for modtagelsen og/eller påskriv tydeligt modtagelsesblanketten, hvori uoverensstemmelsen består. Det påhviler dig at give os skriftlig meddelelse om problemet inden for 24 timer fra leveringsdatoen, hvilket gøres via mail på kitchenaid@frucon.net. Skulle uoverensstemmelsen bestå i en fabrikationsfejl på vegne af KitchenAid, eller i fald Frucon² har leveret en forkert vare, bærer Frucon² alle forsendelsesomkostninger forbundet med returnering af varerne.

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.