i

Returnering og refusion

POLITIK FOR ORDRERETURNERING

Fortrydelsesret
Vi ønsker at garantere vores kunders fulde tilfredshed. Er du ikke tilfreds med de bestilte varer, kan disse returneres til os inden for 14 kalenderdage fra leveringsdatoen. Dette forudsætter, at varerne ikke har været taget i brug. Returnerede varer skal indeholde: produktet, tilbehør, brugsanvisninger, garantibevis, osv. i original emballage.
Returnerede varer som ikke er modtaget inden for 14 kalenderdage fra leveringsdatoen, modtages ikke retur. Varer som returneres i henhold til fortrydelsesretten, refunderes ikke fuldt ud, hvis disse er ufuldstændige, beskadigede eller tilsnavsede.

Returneringsprocedure
Ved returnering af varer skal følgende procedure følges:

  • Trin 1 Kontakt venligst kitchenaid@frucon.net og oplys dit ordrenummer. Vi tilsender dig vores returneringsanvisninger via mail. Returnering sker for din egen regning, og vi rådgiver dig i samme mail om omkostningerne forbundet med returnering.
  • Trin 2 Nedpak varen som returneres (gerne i original emballage, som indeholder autentisk mærkning, tilbehør, brugsanvisninger og garantimærker). Den originale emballage vil forhindre skader på varen under transport.
  • Trin 3 Udskriv venligst returmærkatet og fastgør dette på pakken/pakkerne, som returneres. Returmærkatet indeholder alle nødvendige oplysninger for at sikre hensigtsmæssig levering (dine personlige oplysninger, vores leveringsadresse, navn på kurertjeneste).
  • Trin 4 Sørg venligst for, at varerne er returnerede til os inden for 14 dage efter, vi har modtaget skriftligt meddelelse om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.
  • Trin 5 Såfremt varerne når frem til os i god behold, foretages refusion inden for 14 dage efter, vi har modtaget skriftlig meddelelse om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. I fald vi modtager varerne i ufuldstændig eller beskadiget stand, informerer vi dig om dette.

Varer som er købt online bedes udelukkende returneret efter ovenstående anvisning. Varer, som er købt online, kan ikke returneres til vores butikker eller distributører.

DEFEKTE PRODUKTER

Skulle forsendelsen efter din opfattelse ikke leve op til kravene, undlad da venligst at kvittere for modtagelsen og/eller påskriv tydeligt modtagelsesblanketten, hvori uoverensstemmelsen består.

Det påhviler dig at give os skriftlig meddelelse om eventuelle mangler ved produktet inden for to måneder fra manglen opdages, hvilket gøres via mail på kitchenaid@frucon.net. Skulle uoverensstemmelsen bestå i en fabrikationsfejl på vegne af KitchenAid, eller i fald Frucon² har leveret en forkert vare, bærer Frucon² alle forsendelsesomkostninger forbundet med returnering af varerne.

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.