Skip the navigation
Start>Blog>Derfor bør du lave din egen babymad

Derfor bør du lave din egen babymad

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok

min. læsning

07.04.2023

header (1).jpg

Du vil gerne have, at dit barn vokser op og bliver glad og sund, og mad er en vigtig del af det. Men at tilberede hjemmelavet babymad lyder dyrt og tidskrævende. Heldigvis har vi tre tips, der kan hjælpe dig med at skifte mening!

Spar tid med frugt

Det gode ved frugt er, at det ikke behøver at blive tilberedt. Du skal bare fjerne skrællen, tage eventuelle kerner ud, så er frugten klar! Smid frugten i en kraftfuld blender, og efter få pulseringer kan du servere et lækkert måltid mad. Let some n leg!

KitchenAid-blender-and-fruits

Begræns madspild med varme grøntsager

Du har taget dig tid til at lave et velsmagende måltid til dit barn, men nogle dage har de bare ikke lyst til at spise. Derefter smider du rester ud, der ikke fejler noget. Madspild? Absolut! For uanset om du har kogt kartofler, dampet gulerødder eller ristet græskar, holder den friske babymad i op til 3 dage i køleskabet, hvis du kommer den i en beholder og lukker den godt til. Sådan forvandler du dagens rester til næste dags frokost!

A-cup-of-vegetable-soup

Få kødet til at vare længe

Det er svært at få fat i en lille portion kød i supermarkedet, hvor alt fås i voksenstørrelser. Så hvorfor ikke lave en stor portion kød med brune ris, servere en børneportion og opbevare resten i fryseren? Der kan den ligge i ca. 3 måneder. Det er ikke bare fornuftigt, det er også praktisk! Næste gang, tiden, budgettet eller inspirationen til at tilberede noget fra bunden er knap, kan du blot åbne fryseren, og dine problemer løst med det samme.

Meat-and-rice

Import-Author - KitchenAid Chef

KitchenAid-kok

Vi deler vores passion for at kreere

Hos KitchenAid forener vi mennesker, der elsker at lave mad, bage, brygge og kreere. I mere end 100 år har KitchenAid arbejdet på vegne af hver eneste skaber derude. Vores ikoniske værktøjer er skabt med dig i tankerne, åbner døren til nye muligheder og hjælper dig med at få mest muligt ud af at kreere.