Skip the navigation
Grøn pasta

Grøn pasta

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok

min. læsning

03.05.2023

Pasta-goes-green-108-Pasta-Revolution.jpg

Den evige kamp med kulhydraterne har endelig fundet en allieret: grøntsager

ezgif-4-8c05a71b1f (1)

Vær ærlig: Hvem af jer føler ikke mindst én gang om ugen en overvældende trang til at spise en solid tallerkenfuld pasta? Det er måske konsistensen, formen eller saucen: Den hemmelige ingrediens er endnu ikke fundet, men der er noget, der fascinerer os ved tanken om at bide i en gaffelfuld makaroni eller spaghetti, bortset fra at vi så lader os ramme af skyldfølelse på grund af den bunke kulhydrater, som vi lige har indtaget.

For at overvinde ulempen ved kulhydrater uden at opgive fornøjelsen ved en tallerkenfuld pasta, er der naturligvis tricks, der gør det muligt for os at tilfredsstille vores gastronomiske trang uden en masse ofre. Hjælpen kommer fra de mange fantastiske typer tilbehør, der forvandler KitchenAid-køkkenmaskinen til et ægte kulinarisk centrum, som giver dig mulighed for at eksperimentere med utallige teknikker og give dine retter med 100 % grøntsager et markant twist. Lad os sammen finde ud af, hvor mange ting man kan gøre med de rigtige værktøjer, grøntsager og et strejf af fantasi. Der er intet at frygte for pastaelskerne: Formen er den samme, substansen ændres. Og som ved ren magi vil skyldfølelsen... forsvinde!

Courgettenudler

pastagreen-IN-TEXT

Har du ikke en spiralizer? Det er en fejl, for dette værktøj er uundværligt, når det gælder grøntsagsspaghetti. Du bør anskaffe en for at berige dit ufejlbarlige udvalg af tilbehør til KitchenAid-køkkenmaskinen. Med en spiralizer kan du tilberede denne courgetti (courgettespaghetti), som du kan servere med en hvilken som helst sauce, du har fantasi til. Vil du forblive traditionel med et innovativt præg? Når du har kogt courgettien, skal du lave en pesto af avocado, sortkål, hvidløg og pinjekerner: Den rige, sansemættede pestobase boostet med avocado og kål giver dig et 100 % grønt skud energi.

Aspargeslinguine

I stedet for at tilsætte aspargessauce til din pasta skal du gøre selve aspargesen til grundlaget for din ret! Med kartoffelskrælleren skæres asparges på langs for at lave tynde strimler, som du koger i et par minutter, før du tilsætter den sauce, du ønsker, så længe den ikke overskygger den delikate smag af asparges. Tilsæt pecorino romano-ost og mandelflager. Det er en uforglemmelig ret til dine gæster.

Courgettelasagne

5KSMSCA P170128 14z.13558

Lasagne, symbolet på italienskhed, er en ret, der kan fortolkes på tusind forskellige måder. Derfor er det nemt at forestille sig, hvordan opskriften kan genfortolkes på en vegetarisk måde. Udskift pastapladerne med squashskiver, der har ligget kortvarigt i kogende vand, læg dem sammen med de andre ingredienser, og tilbered dem i ovnen som en almindelig lasagne. Fyld dem på traditionel vis med tomater, mozzarella og basilikum. Hvis du vil være dristig, skal du vide, at der ikke er nogen ret, der er bedre egnet til ændringer! Prøv et velsmagende alternativ med hummus, et strejf af harissa og en pesto af pistacienødder, som du kan lave derhjemme.

Gulerodsspaghetti

pastagreen-IN-TEXT

Med deres hårde, sprøde kød er gulerødder ideelle til tilberedning af grøntsagsspaghetti, og med hjælp fra spiralizeren kan du lave det uden besvær. Gulerodsspaghetti, uanset om det er de klassiske, orange gulerødder eller den sorte variant, har en konsistens, der passer perfekt til saucer af enhver type, herunder pesto, som om det var al dente bucatini-pasta. Prøv denne spaghetti med en ragout af lyst kød, f.eks. kylling eller kanin, eller seitan, hvis du er vegetar, og tilsæt hvidløg, persille, koriander og en smule hvidvin.

Rødbederavioli

pastagreen-MOSAIC

Overraskende egner selv ravioli, den lækreste pastavariant, sig til at blive tilberedt i en grøntsagsversion. Få en rød rødbede: Med KitchenAid Fresh Prep Slicer, det praktiske værktøj til at fuldende din robot, som på få sekunder skærer enhver grøntsag i den ønskede form, vil du få tynde skiver på et øjeblik, der vil være pladerne til din ravioli. Kog rødbederne, og tænk på fyldet: Fyldet vil være en blanding af frisk gedeost og revet citronskal, mens et strejf af en varm kikærtehummus som sauce garanterer, at retten bliver afrundet og cremet. Bliv grøn!

    Import-Author - KitchenAid Chef

    KitchenAid-kok

    Vi deler vores passion for at kreere

    Hos KitchenAid forener vi mennesker, der elsker at lave mad, bage, brygge og kreere. I mere end 100 år har KitchenAid arbejdet på vegne af hver eneste skaber derude. Vores ikoniske værktøjer er skabt med dig i tankerne, åbner døren til nye muligheder og hjælper dig med at få mest muligt ud af at kreere.