Skip the navigation
Hold energien oppe!

Hold energien oppe!

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok

min. læsning

07.04.2023

header.jpg

Du har store mål, men næsten ingen energi til at gennemføre træningen i træningscenteret. Eller du bruger al din energi på at nå målene og er for udmattet til kvalitetstid, når du kommer hjem. Hvis det er tilfældet, så bare rolig! Vi har 3 lækre tips til (gen)opladning af dine batterier.

Skru op for din morgenmad

Du ved allerede, at den bedste måde at starte dagen på er med en sund morgenmad. Så hvorfor ikke tilføje nogle ekstra energiboostere til din rutine? Et godt eksempel er denne smoothie-opskrift, hvor banan, spinat og avocado kombineres. Vil du have noget, der sparker lidt hårdere? Tilsæt et energipulver som f.eks. hvedegræs eller nogle ekstra skiver ingefær til din morgensmoothie. Du vil føle, at dit energiniveau stiger, og der er en ekstra bonus: hvedegræs hjælper med vægttab og ingefær med fordøjelsen.

ezgif.com-gif-maker

Fyld godt på din frokost

Hvis problemet ikke er din træning om morgenen, men at din energi tager et dyk om eftermiddagen, så er svaret en afbalanceret frokost. Det er nemt nok at sluge en BLT (en sandwich fyldt med bacon, salat og tomat) for at bekæmpe trætheden, men det, der skal til, kan også være en skål dampende, cremet suppe før en salat. Især hvis du tilføjer nøddeflager for at få dine langsomme kalorier. Vil du have hele pakken? Kombiner dit måltid med en drik, der indeholder en af de berømte superfoods (acai, goji, kokos).

Lunch-sandwich

Giv din snack superkræfter

Ordet "snack" bør ikke straks udløse billeder af kager med glasur og flødeskum. Tværtimod kan de være en kilde til sund energi, der får dig gennem den sidste del af dagen! Se for eksempel denne totalt lækre opskrift på varm chokolade med rå kakaopulver, cashewnødder og dadler. Masser af energi, intet raffineret sukker. Er du ikke til chokolade? Se vore andre lækre opskrifter.

Healthy-hot-chocolate

    Import-Author - KitchenAid Chef

    KitchenAid-kok

    Vi deler vores passion for at kreere

    Hos KitchenAid forener vi mennesker, der elsker at lave mad, bage, brygge og kreere. I mere end 100 år har KitchenAid arbejdet på vegne af hver eneste skaber derude. Vores ikoniske værktøjer er skabt med dig i tankerne, åbner døren til nye muligheder og hjælper dig med at få mest muligt ud af at kreere.