Skip the navigation
cat-lifestyle.svg

Livsstil

15 artikler

Der er alle mulige måder at berige dit liv med mad på, opdage nye ideer og innovative forbindelser med kunst, kultur, underholdning og mode. Få en smagsprøve på de mest interessante begivenheder, nyheder og trends fra hele verden.

Livsstil | KitchenAid DK

Different-types-of-coffee.jpg
Alicia
Rachel Thomas

25 Oktober 2022

Forskellige typer kaffe

Ligesom selve kaffen er udvalget af forskellige typer kaffe og forskellige typer kaffedrikke utroligt rigt og levende. Fra bønnerne til kværnstørrelserne, bryggemetoderne og opskrifterne – der er altid mere at udforske. Du keder dig aldrig som kaffeelsker!

LÆS MERE
watch me, drink me main visual.JPG
Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok

14 Oktober 2022

Pas mig, drik mig

Sexede og sunde drikkevarer på farten – du ser dem, du vil have dem... uden fortrydelse!

LÆS MERE
blog-cup-of-espresso-and-coffee-beans.jpg
Victoria Woodward
Victoria Woodward

13 Oktober 2022

Sådan laver du espresso derhjemme

Opdag hemmelighederne bag en af Italiens foretrukne drikkevarer. Espresso er hurtig og tilfredsstillende: Lavet ved at presse meget varmt vand gennem fintmalet kaffe ved højt tryk. Vi lægger bønnerne på bordet og afslører, hvordan du laver den perfekte kop espresso – og hvordan du bedst kan nyde den i dit eget hjem.

LÆS MERE
sugar.jpg
diane-helentjaris-6lhOGX0EobE-unsplash.jpg
Olivia

12 Oktober 2022

En lækker guide til sukkeralternativer

Hej søde! Hvis du er på udkig efter gode alternativer til almindeligt sukker, er du kommet til det rigtige sted. Det viser sig, at der er masser af erstatningsmuligheder, og ja, du kan også bage med dem. Jeg vil dele mine favoritter og et par tips og tricks, der vil gøre brug af alternative sukkerarter til en leg.

LÆS MERE
header (2).jpg
Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok

12 Oktober 2022

Vælg dit protein med omhu

Du har brug for protein, når du vil strammes op og opbygge muskler. Én måde at gøre det på er ved at bruge pulver fra apoteket eller spise masser af kødpålæg. Men hvad nu, hvis du kunne få dit protein på en sundere og mere naturlig måde?

LÆS MERE

Søg efter kategori