Skip the navigation
Vælg dit protein med omhu

Vælg dit protein med omhu

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok

min. læsning

07.04.2023

header (2).jpg

Du har brug for protein, når du vil strammes op og opbygge muskler. Én måde at gøre det på er ved at bruge pulver fra apoteket eller spise masser af kødpålæg. Men hvad nu, hvis du kunne få dit protein på en sundere og mere naturlig måde?

Er du på udkig efter inspiration til at spise et sundt, afbalanceret måltid hver dag – vi har din ryg. Er shakes er en vigtig del af din madplan, så ved vi helt sikkert, hvilke apparater der kan gøre dig glad. Men nogle gange vil du bare gerne lave et hjemmelavet gourmetmåltid til dig selv uden at lave kludder i din diæt. Så her har du tre måder at få nok protein, der gør, at det føles som en snydedag (som det i virkeligheden ikke er).

Kød er kendt for sit protein, men desværre er det ikke det eneste næringsstof, du får, når du spiser det. Så i stedet for en bøf fyldt med mættede fedtstoffer, hvorfor så ikke få din dosis protein fra en lækker skål med suppe? Hvis du laver suppen med frisk bouillon fra kylling eller fisk, og du tilsætter ingredienser som broccoli eller rosenkål, får du helt sikkert den dosis, du har brug for.

Brussels-sprouts

Bønner får dig til at føle dig mæt i timevis, og de indeholder mere protein end nogen anden grøntsag. Har du brug for flere grunde til at begynde at eksperimentere med bønner? Prøv denne hjemmelavede chipotledip med sorte bønner! (Nu føles det virkelig som en snydedag!)

Homemade-chipotle-black-bean-dip

Vidste du, at 28 g mandler giver dig 6 gram protein, næsten lige så meget protein som 28 gram grillet ribeye-bøf? Det er også nemt at tilføje nødder til en eksisterende opskrift, så du kan få dine ekstra proteiner uden en stor ekstra indsats. Og desuden – hvis du drysser en håndfuld græskarkerner eller knuste cashewnødder over din farverige salat eller cremede suppe? Hej madinsta! (#hjemmelavet)

Nuts-and-whole-grain

    Import-Author - KitchenAid Chef

    KitchenAid-kok

    Vi deler vores passion for at kreere

    Hos KitchenAid forener vi mennesker, der elsker at lave mad, bage, brygge og kreere. I mere end 100 år har KitchenAid arbejdet på vegne af hver eneste skaber derude. Vores ikoniske værktøjer er skabt med dig i tankerne, åbner døren til nye muligheder og hjælper dig med at få mest muligt ud af at kreere.