Skip the navigation
-20%
Web exclusive iconKun på nettet

Classic-morgenmadssæt - Hvid

kr. 2.078,40kr. 2.598,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

KUN PÅ NETTET
pdp-promo-banner Breakfast-set-lifestyle-AC

20 % rabat på morgenmadssæt

Se vores stilfulde sæt med elkedel og brødrister og få et køkken med matchende apparater!

Dette sæt indeholder

Vi har nøje udvalgt de produkter, der passer allerbedst sammen... til en særlig pris! Se, hvad der kommer med dit sæt fra KitchenAid.

Morgenen går som smurt med brødristeren til 2 skiver

KitchenAid-brødristeren til 2 skiver er ideel til morgenmad, frokost eller aftensnacks. Den er pålidelig, effektiv og rister brød i alle størrelser og har 5 risteindstillinger, så alle kan være tilfredse. Nyd ristet mad på din måde med denne problemfri brødrister.

Breakfast-toaster-2-slice-classic-white-with-two-slices-of-toasted-bread-sitting-on-kitchen-counter

Du kan regne med denne brødrister i tykt og tyndt

Uanset om du er vild med tykt franskbrød, boller, bagels eller skiveskåret brød, kan de ekstra brede åbninger på 3 cm klare det hele. De selvcentrerende holdere sikrer, at de ristes jævnt uden brændte områder. 


Åbningerne har også et ekstra dybt risterum, så der er plads til høje skiver, uden at du behøver at vende brødet halvvejs igennem ristningen.

Breakfast-toaster-2-slice-classic-onyx-black-close-up-of-two-slices

Løft små stykker, der er svære at nå

Med denne brødristers praktiske, manuelle løftehåndtag med ekstra højde kan du nå små stykker som f.eks. boller eller hot cross buns, der sidder langt nede i åbningen. Når brødet er færdigt og er blevet hævet af brødristeren, kan du bruge håndtaget til at løfte det helt op til toppen af brødristeren. Enkelt... og helt uden brændte fingre.

Breakfast-toaster-2-slice-classic-onyx-black-close-up-of-dial-and-option-buttons

5 uimodståelige nuancer af brun

Hvis du er ligesom andre toastelskere, har du sikkert din foretrukne nuance af brun, som du ønsker, dit brød skal være. Derfor har denne brødrister en drejeknap med 5 mulige nuancer af gylden, så du kan vælge din favorit.


Drej blot knappen til højre, hvis du foretrækker sprødere ristet brød med en mørkebrun nuance. Eller, hvis du foretrækker brødet let opvarmet med en lidt gylden nuance, skal du dreje den tilbage til venstre. Du finder hurtigt din favoritindstilling med denne brødrister.

Breakfast-toaster-2-slice-classic-onyx-black-two-slices-of-bagel-in-toaster

Rist bagels som en rigtig newyorker

Vil du genskabe New York-deli-smagen i dit køkken? Hvis du elsker bagels, ved du, at en almindelig brødrister ikke leverer varen. Din bagel skal være sprød på ydersiden, men stadig lækker at tygge i på indersiden. 


KitchenAid-brødristeren har en bagel-tilstand, som skruer ned for strømmen på den ene side af varmelegemerne med 50 %. Det betyder, at den nænsomt rister ydersiden, mens den skiveskårne side ristes, og holder indersiden varm og blød. Den komplicerede del er håndteret, og det eneste, du behøver at tage stilling til, er, hvad der skal ovenpå din bagel. En perfekt ristet bagel rammer altid plet, uanset om den er med jordnøddesmør til morgenmad eller med kødboller til frokost.

Breakfast-toaster-2-slice-classic-onyx-black-two-slices-of-toast-in-toaster-next-to-sliced-bread-and-jam-spread-on-table

En brødrister, der ikke svigter dig

En brødrister arbejder ret hårdt, så du har brug for en brødrister, der står distancen. Med en konstruktion helt i metal kan du være sikker på, at dette er et robust og pålideligt apparat. Selv temperaturreguleringsknappen er i krom. 


Træk krummebakken ud for nem tømning, og ledningsoprul er praktisk til afkortning af ledningen, eller til at rulle den helt op, så den kan opbevares sikkert og pænt. Alt, hvad der skal til, er en let omgang med blød klud fra tid til anden, så står den flot i mange år fremover.

AlanDet nordvestlige England

Den attraktive brødrister har en praktisk størrelse til bordet med en nyttig bagel-indstilling. Fremragende ydeevne.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Den kuppelformede elkedel er det naturlige centrum

En elkedel er et af de mest brugte apparater i dit hjem, og den står altid fremme. Derfor har du brug for en elkedel, der er holdbar, effektiv og også ser godt ud. Vores populære kuppelformede elkedel har et fantastisk retro-look og en blank finish. Den er kompakt, men er fuld af nyttige funktioner, der gør det til en fornøjelse at lave te og kaffe.

Breakfast-Kettle-1-25L-White-breakfast-set-with-kettle

Klar til morgenmyldretiden

Denne kompakte elkedel fra KitchenAid fylder ikke meget på din arbejdsflade, men dens 1,25 l kapacitet giver dig nok vand til mange kopper morgenkaffe og -te. Og fordi ingen bryder sig om at vente på deres morgenkaffe, koger den hurtigt og stille. Selv hvis du har travlt, kan du slappe af – du når det hele.

Breakfast-Kettle-1-25L-Empire-Red-controls-close-up

Designet til at gøre det nemt

Dette er en virkelig problemfri elkedel. Med indvendig mængdeangivelse og en bred påfyldningsåbning er det super nemt at fylde den med vand, og den drypfri hældetud gør, at du ikke spilder, når du hælder. Tænd/sluk-knappen har en LED-lysindikator, som automatisk klikker op, når vandet har kogt.

Breakfast-Kettle-1-25L-onyx-black-close-up

Indbygget bekvemmelighed

Denne kuppelformede kedel er fremstillet af rustfrit stål og er robust og pålidelig. Den er en fornøjelse at bruge, og det komfortable aluminiumshåndtag og en 360 graders base med nem adgang gør det let at tage den op og sætte den ned fra alle vinkler. Ideel, når du jonglerer med masser af ting på én gang.

Breakfast-Kettle-1-25L-empire-red-pouring-tea

Friske varme drikke – hver gang

Vandets kvalitet gør en stor forskel, når du tilbereder en varm drik, og kalk kan ødelægge oplevelsen. Det aftagelige kalkfilter hjælper med at opretholde vandkvaliteten i din elkedel – du skal bare tage det ud, skylle det og sætte det i igen. Kan det være nemmere?

Breakfast-Kettle-1-25L-stainless-steel-ice-tea

Vælg det perfekte look

Denne elegante elkedel er lige så stilet som en vintage komfurkedel, men den kan alt det, som en moderne, elektrisk kedel skal kunne. Den blanke og kurvede form giver et fantastisk retro-look, og størrelsen passer i alle køkkener. Du kan gå den minimalistiske vej og vælge en farve, der passer til dine andre apparater eller tilføje et sjovt strejf af farve til dit hjem. 

DanielKent

Skøn elkedel.


Dette er en seriøs opgradering i forhold til vores sidste elkedel. Den koger vandet hurtigt og er så stille, at man næsten ikke bemærker, at den er tændt. Den er nem at fylde, og håndtagets placering gør det meget nemmere at hælde for en ældre person som mig selv. Den ser også flot ud.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK