Skip the navigation
-20%
Web exclusive iconKun på nettet

Cottage-morgenmadssæt - Rød

kr. 2.238,40kr. 2.798,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

KUN PÅ NETTET
pdp-promo-banner Breakfast-set-lifestyle-AC

20 % rabat på morgenmadssæt

Se vores stilfulde sæt med elkedel og brødrister og få et køkken med matchende apparater!

Dette sæt indeholder

Vi har nøje udvalgt de produkter, der passer allerbedst sammen... til en særlig pris! Se, hvad der kommer med dit sæt fra KitchenAid.

En fin brødrister til 2 skiver, der kan det hele

Denne kurvede lille skønhed lever op til alle forventninger, når det gælder funktionalitet, stil og robusthed. Hvis du er på udkig efter en hårdtarbejdende brødrister, der ensartet rister alt fra boller til hjemmebagt brød i den perfekte ristegrad, behøver du ikke lede længere. I den ekstra brede åbning er der plads til selv den tykkeste surdejsskive.

Breakfast-toaster-2-slice-automatic-black-cast-iron-toasting-close-up

Ekstra brede åbninger til alle dine yndlingsbrød

Hvor mange gange har din brødrister reddet dig, når du har brug for at lave noget nemt og tilfredsstillende mad derhjemme? En brødrister, der med glæde vil riste stort set alle slags brød, hjælper dig med at prøve noget nyt og være mere kreativ. 


De ekstra brede åbninger på 3 cm betyder, at du kan sætte alle former og størrelser i, fra surdej til håndskåret franskbrød. Fyld på med velsmagende toppings såsom avocado og pocherede æg, brie og bacon eller marmelade. Den automatiske selvcentrerende holder i hver åbning sikrer, at brødet ristes jævnt, uden at irriterende brændte stykker begynder at afgive røg.

Breakfast-toaster-2-slices-automatic-stainless-steel-close-up-of-toaster-functions

Nok indstillinger til selv de mest kræsne

Det er en alvorlig sag at få ristet dit brød ordentligt. Tilbehørssættet KitchenAid-brødrister til 2 skiver har 7 indstillinger at vælge imellem for at gøre alle derhjemme glade. Bare drej knappen til højre for at få en mørkere ristning eller til venstre for en lysere ristning. Så uanset om du kan lide brødet meget let ristet, perfekt gyldent eller mørkt og sprødt, er der en indstilling til dig. Det er også nemt at tænde og slukke med et enkelt tryk på en elektronisk knap.

Breakfast-toaster-2-slice-automatic-almond-cream-toasting-two-slices

Aldrig mere glemt toast

Brødet er klar, men har du glemt det? Det er sket for os alle, især når morgenen er lidt hektisk. Så sætter du det i igen, og før du ved det, er det brændt på. 


Hold varm-funktionen på denne brødrister til 2 skiver betyder, at den skånsomt holder brødet varmt i op til 3 minutter, hvis du glemmer at tage det op – en praktisk funktion for travle mennesker! Du kan stadig nyde varm mad til morgenmad og blive klar til din dag. 

Breakfast-toaster-2-slice-automatic-pistachio-two-slices-grilled-bagel

Perfekt bagelristning hver eneste gang

Det kan være en udfordring at riste bagels, men med denne brødristers bagel-funktion og ekstra brede åbninger får du et tilfredsstillende, afbalanceret resultat hver gang. Når du placerer din bagel i brødristeren med den flade, skiveskårne side vendt indad, tilpasser brødristeren sig på en smart måde, så den rister indersiden helt, mens den forsigtigt varmer ydersiden for at undgå, at den brænder på. 


Når det er gjort, slukker den sig selv, og din bagel står klar til lækkert syltetøj eller flødeost. Du vil elske resultatet så meget, at du aldrig vil riste bagels på andre måder.

Breakfast-toaster-2-slice-automatic-onyx-black-defrosting-two-toasts

Lækkert ristet brød på et øjeblik fra frossen tilstand

Vi har alle prøvet at vågne op og huske, at vi glemte at tage noget ud af fryseren til næste dag. Med denne brødristers fantastiske optøningsfunktion er det ikke et problem. Morgenmaden forbliver stressfri, da du nemt kan optø og riste frossent brød direkte fra fryseren.


Tryk på genopvarmningsknappen, hvis du har glemt dit brød, og vend tilbage lidt senere. Fans af boller, rundstykker og croissanter kan købe KitchenAid-sandwichholderen eller bolleristeren (sælges separat) til ristning af bagværk ved lav varme.

Breakfast-toaster-2-slice-automatic-stainless-steel-toasting-pita-bread-2-year-guarantee

Mærk styrken i metalkonstruktionen

Ikke alle brødristere er skabt ens! Denne brødrister udstråler kvalitet med dens konstruktion helt i metal, elegante panel i rustfrit stål og temperaturreguleringsknap i krom. Den er stabil og bygget til at holde med en udtagelig krummebakke og et praktisk ledningsoprul nedenunder.

ShenLondon

Elegant, smart og futuristisk.


Bygget til at holde. Jeg elsker min brødrister. Den er elegant og smart, og den måde, brødet glider ned på er superfuturistisk. Jeg elsker også bippene, når brødet er ristet færdigt :) Smukt! Passer godt sammen med min KitchenAid-køkkenmaskine :)

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Den kuppelformede elkedel er det naturlige centrum

En elkedel er et af de mest brugte apparater i dit hjem, og den står altid fremme. Derfor har du brug for en elkedel, der er holdbar, effektiv og også ser godt ud. Vores populære kuppelformede elkedel har et fantastisk retro-look og en blank finish. Den er kompakt, men er fuld af nyttige funktioner, der gør det til en fornøjelse at lave te og kaffe.

Breakfast-Kettle-1-25L-White-breakfast-set-with-kettle

Klar til morgenmyldretiden

Denne kompakte elkedel fra KitchenAid fylder ikke meget på din arbejdsflade, men dens 1,25 l kapacitet giver dig nok vand til mange kopper morgenkaffe og -te. Og fordi ingen bryder sig om at vente på deres morgenkaffe, koger den hurtigt og stille. Selv hvis du har travlt, kan du slappe af – du når det hele.

Breakfast-Kettle-1-25L-Empire-Red-controls-close-up

Designet til at gøre det nemt

Dette er en virkelig problemfri elkedel. Med indvendig mængdeangivelse og en bred påfyldningsåbning er det super nemt at fylde den med vand, og den drypfri hældetud gør, at du ikke spilder, når du hælder. Tænd/sluk-knappen har en LED-lysindikator, som automatisk klikker op, når vandet har kogt.

Breakfast-Kettle-1-25L-onyx-black-close-up

Indbygget bekvemmelighed

Denne kuppelformede kedel er fremstillet af rustfrit stål og er robust og pålidelig. Den er en fornøjelse at bruge, og det komfortable aluminiumshåndtag og en 360 graders base med nem adgang gør det let at tage den op og sætte den ned fra alle vinkler. Ideel, når du jonglerer med masser af ting på én gang.

Breakfast-Kettle-1-25L-empire-red-pouring-tea

Friske varme drikke – hver gang

Vandets kvalitet gør en stor forskel, når du tilbereder en varm drik, og kalk kan ødelægge oplevelsen. Det aftagelige kalkfilter hjælper med at opretholde vandkvaliteten i din elkedel – du skal bare tage det ud, skylle det og sætte det i igen. Kan det være nemmere?

Breakfast-Kettle-1-25L-stainless-steel-ice-tea

Vælg det perfekte look

Denne elegante elkedel er lige så stilet som en vintage komfurkedel, men den kan alt det, som en moderne, elektrisk kedel skal kunne. Den blanke og kurvede form giver et fantastisk retro-look, og størrelsen passer i alle køkkener. Du kan gå den minimalistiske vej og vælge en farve, der passer til dine andre apparater eller tilføje et sjovt strejf af farve til dit hjem. 

DanielKent

Skøn elkedel.


Dette er en seriøs opgradering i forhold til vores sidste elkedel. Den koger vandet hurtigt og er så stille, at man næsten ikke bemærker, at den er tændt. Den er nem at fylde, og håndtagets placering gør det meget nemmere at hælde for en ældre person som mig selv. Den ser også flot ud.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK