Skip the navigation
Start>Sæt>Design-morgenmadssæt

Design-morgenmadssæt - Sort

kr. 2.780,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

-20 % på sæt
pdp-promo-banner Breakfast-set-lifestyle-AC

20 % rabat på morgenmadssæt

Se vores stilfulde sæt med elkedel og brødrister og få et køkken med matchende apparater!

Dette sæt indeholder

Vi har nøje udvalgt de produkter, der passer allerbedst sammen... til en særlig pris! Se, hvad der kommer med dit sæt fra KitchenAid.

Sig godmorgen til bedre morgenmad

Med vores flotte, kurvede brødrister får du ikke kun udseendet, du får også ydeevnen. Du kan riste alle slags brød, boller, muffins eller bagels derhjemme og være sikker på, at de bliver ristet til perfektion. Der er også masser af nyttige funktioner, og din morgenmad og dit mellemmåltid er lige blevet endnu bedre.

Breakfast-toaster-long-slot-2-slice-silver-toaster-toasting-in-the-kitchen

Ekstra brede åbninger til brød i alle størrelser

Med ekstra lange, ekstra brede åbninger kan du putte stort set alle slags brød i – uden at det sætter sig fast eller brænder på, og uden at skulle vende det om. Ideel til lækre specialbrød, panini og meget mere.


Den lange åbning passer til to standardbrødskiver eller en længere brødtype, f.eks. madbrød. De selvcentrerende holdere betyder, at brødet placerer sig lige i midten, og du får altid en jævn ristning på begge sider.

Breakfast-toaster-long-slot-2-slice-onyx-black-top-view-toaster-with-bread

Det er de små ting, der gør forskellen

Selvom denne brødrister er stor nok til at riste store skiver brød af alle typer, kan den også håndtere små stykker brød og kage. Det praktiske løftehåndtag gør det muligt at løfte små stykker af flot specialbrød, muffins eller boller op til toppen.  Du skal blot løfte håndtaget så langt op, at du nemt kan se og nå dit brød.

Breakfast-toaster-long-slot-2-slice-empire-red-toaster-with-breakfast-and-coffee

Vis dine bagels lidt kærlighed

Hvis du elsker bagels, ved du, at en almindelig brødrister ikke klarer opgaven. Din bagel skal være sprød på ydersiden, men stadig lækker at tygge i på indersiden. 


KitchenAid-brødristeren til to skiver har en bagel-funktion, som halverer effekten på den ene side af varmelegemerne. Det betyder, at den nænsomt rister ydersiden, mens den skiveskårne side ristes, og holder indersiden varm og blød. Ingen overristning eller forkullede kanter, bare lækre bagels.

Breakfast-toaster-long-slot-2-slice-empire-red-in-the-kitchen-making-breakfast

Har du altid glemt at optø på forhånd?

Du behøver aldrig springe morgenmaden over igen, fordi du glemmer at optø dit brød. Brødristerens optøningsfunktionen optør brødet hurtigt, når du har travlt og er nødt til at bruge brød direkte fra fryseren.


Læg blot brødet i brødristeren direkte fra fryseren, og tryk på optøningsknappen for at give ekstra tid til optøning, før dit brød bliver ristet.

Breakfast-toaster-long-slot-2-slice-almond-cream-controls-close-up

Finjuster din ristning

Hvor ofte popper dit ristede brød op, hvor du synes, at det lige skal have lidt længere? Og øjeblikket efter er det brændt på. Vores "lidt længere"-funktion giver dig mulighed for at riste brødet bare én nuance mørkere med et enkelt tryk på en knap. Ingen risiko for, at det brænder på. Det må give stof til eftertanke! 


Brødet er klar, men har du glemt det? Det er ikke noget problem. Genopvarmningsfunktionen på denne brødrister varmer nænsomt brødet på mindre end et minut. Så kan du stadig komme i gang med dagen med en varm morgenmad. 

Breakfast-toaster-long-slot-2-slice-almond-cream-2-years-guarantee-toaster-on-the-table-with-food

Designet til at være smuk, praktisk og pæn

Brødristere er travle køkkenapparater, så det er betryggende at vide, at denne robuste model er fremstillet af holdbart plast, der kan modstå daglig brug uden problemer. Den leveres også med 2 års garanti, så du behøver ikke at bekymre dig.


Kompakt og pæn – alt på denne brødrister virker gennemtænkt. Fra den udtagelige krummebakke, der gør det nemt at gøre den ren, til den smarte ledningsoprul, der opbevarer ledningen under brødristeren, så den er nem at rengøre, eller til opbevaring i et skab.

YorkiegirlYorkshire

En god brødrister rister jævnt og har masser af indstillinger. Kan nemt tage en tyk skive brød. Også godt til muffins. Er nem at rengøre.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Vores elkedel-design er lige blevet lidt sejere

Med KitchenAids Design Collection kan du gøre dagens vigtigste måltid til meget mere end te og ristet brød. Vores skinnende elkedler giver et ekstra stilfuldt strejf, og indersiden i rustfrit stål bevarer også vandkvaliteten.

Breakfast-kettle-1-5L-design-onyx-black-set-with-breakfast

Gør morgenmaden til noget helt særligt

Denne flotte og effektive elkedel med buede former fra KitchenAid Design Collection giver morgenmadskonceptet et tiltrængt pift. Den er stor og kan koge op til 1,5 l vand. Det gør den ideel til fælles faciliteter, store familier, eller når dine venner kommer forbi til en snak. Så åbn småkagepakken, og så er du klar.

Breakfast-kettle-1-5L-design-empire-red-with-tea-honey-fresh-fruits

Hurtigere kogning giver længere nydelse

Servér varm te til hele familien eller kollegerne på få øjeblikke. Med en effekt på 3000 W kan du hurtigt koge 1,5 l vand og ikke gå glip af snakken eller dit yndlingsprogram. Det er også fantastisk, når du har brug for den der første tørstslukkende kop te eller det der glas kaffe i en fart. Ren lykke!

Breakfast-kettle-1-5L-design-onyx-black-pouring-hot-water-for-tea

Velsmagende varme drikke – hver gang

Indersiden i rustfrit stål sikrer, at alle varme drikke, du laver i vores elkedler, får en ren smag, da de aldrig kommer i kontakt med plastik eller andre materialer, der ikke er af metal, under opvarmning.


Tip: Når det samme vand koges to gange, fjernes ilt, hvilket påvirker smagen. En fordel ved vores isolerede elkedler er, at de holder vandet varmt i længere tid. Det betyder, at du kan få mest muligt ud af det kogte vand, før det køler af.

Breakfast-kettle-1-5L-design-almond-cream-with-tea

Holder vandet varmt i længere tid

Den dobbeltvæggede konstruktion på denne elkedel holder indersiden varm, mens ydersiden forbliver kølig at røre ved. Den har en yderside fremstillet i holdbart plastikmateriale, som ser skinnende ud og er nemt at rengøre. Det betyder, at du kan tage den med ind på morgenbordet og hælde en dampende anden eller tredje kop op, når du får lyst. Tag den tid, der skal til.

Breakfast-kettle-1-5L-design-onyx-black-close-up

Flot at se på, nem at bruge

Med det behagelige håndtag er denne KitchenAid Design Collection 1,5 l elkedel en fornøjelse at bruge. Den har en 360 graders base, så du nemt kan komme til fra alle vinkler, uanset om du er højre- eller venstrehåndet.


Tryk på trykknaplåget for at åbne det, så det er nemt at genopfylde. Så er den klar til din foretrukne varme drik, morgenmadsprodukter og meget mere.

ClaudLondon

Robust og brugervenlig elkedel fra KitchenAid


Elkedlen er elegant og lever op til KitchenAids standard. Den føles og er robust. Elkedlen er det perfekte supplement til brødristeren, som jeg kom med tidligere. Det er en basismodel, men den koger vand uden besvær.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK