En brødrister skabt til dig

Uanset om det er bagels til morgenmad eller toasts til formiddag, kan du gøre dit liv lettere med en opgraderet brødrister.
De nyeste brødristere er designet med store brødåbninger, smarte sensorer og nyttige funktioner og giver dig en hjælpende hånd i køkkenet.

Brødristere

filtrepris

Er du sikker?

Denne farve er ikke tilgængelig for det produkt, du har valgt. Hvis du er helt sikker på, at du vil have denne farve, rydder vi filtrene.

Brødristere i alle størrelser og stilarter

Er du vild med et moderne eller tidløst look? Foretrækker du rosinboller eller toasts? Uanset din smag har vi de hotteste muligheder.

Den rette ristning til dig

Vælg mellem flere ristegrader fra let brunet til godt grillet. Uanset om din brødrister har en knap som brødristeren til 2 skiver eller et håndtag som brødrister til 2 skiver – Artisan, er den nem at styre.

Bagels og opvarmning

Der er en bagel-funktion, så indersiden af bagelen bliver ristet, mens ydersiden bliver varmet forsigtigt op. En smart "hold varm"-funktion på nogle brødristere betyder, at dit ristede brød ikke bliver koldt, når det er klar.

Varm bagværk og toasts

Optø brød og bagværk direkte fra fryseren, og hvis du vælger en brødrister med en sandwichholder (eller køber det som valgfrit tilbehør), kan du lave en lækker parisertoast!

Brødristere til fans af unikt bagværk

Er du besat af hjemmelavet og unikt brød? Hvis du ikke kan modstå håndlavet brød fyldt med ingredienser som soltørrede tomater, urter, figner, frø, kanel eller oliven, så vil du blive ekstra glad for en moderne brødrister. Alle brødristere fra KitchenAid har store og fleksible åbninger – nogle længere og nogle ekstra brede.

Black toaster long slot 2 slice - Design

Brødristere, der er ideelle til hjemmebag

Åbningerne i KitchenAids brødristere er lavet specielt til at rumme de hjemmebagte lækkerier og riste bagværk i forskellige former og størrelser.

Red toaster long slot 4 slice - Design toasting bread

Sandwichholder til toasts

Der findes intet bedre end at få varmen om morgenen med en blød, sprød toast eller en lækker parisertoast til frokost. Uanset om du sværger til engelsk sennep, et par syltede agurker eller et drys timian, hjælper det at have en sandwichholder til din brødrister.

Vores Brødrister til 2 skiver – Artisan og Brødrister til 4 skiver – Artisan indeholder dette praktiske sæt, så du kan nyde dine yndlingstoppings i en ristet sandwich. Med det hængslede design er det nemt at indsætte sandwicher, klemme dem på plads og fjerne dem igen.

Grey toaster 4 slice - Artisan with sandwich rack

Brødristere til din stil

Prangende eller minimalistisk, farverig eller sort – en brødrister kan afspejle din stil i hjemmet eller matche andre apparater som f.eks. din køkkenmaskine eller elkedel. Kitchenaids brødristere har tidløs appel med rene linjer, kurvede silhuetter og detaljer i krom.

Konstruktionen i formstøbt metal betyder, at de er både holdbare og stilfulde – og robuste nok til mange års morgenmad og natmad. Vælg en kompakt Brødrister til 2 skiver eller en Brødrister til 4 skiver afhængigt af, hvor meget plads du har.

Red toaster long slot 4 slice - Design with red kettle and vegetable toasts

Hvad er hold varm-funktionen?

Når man har travlt, er det nemt at komme til at skubbe brødet ind i brødristeren og derefter give sig til noget andet og glemme alt om det. Du kan vælge en brødrister med en genial "Hold varm" funktion som Brødrister til 2 skiver – Artisan, som bruger en sensor til automatisk at sænke det ristede brød, hvis du glemmer at tage det ud. Den kan holde dine ristede skiver varme i op til 3 minutter! Hvis det ikke er nok, er der også en genopvarmningsknap.

Red toast 2 slice - Artisan with raspberry toasts

Det søde liv med en brødrister

Glem ikke, at du kan varme masser af søde sager op i brødristeren. Fra vafler til bananbrød eller tekager – de smager fantastisk og fylder dit hjem med varme, søde og krydrede aromaer. Hvad med at lave et fennikelbrød? Servér det med ost, så vil alle sige "mmmm".

Red toaster long slot 2 slice - Design with toasts

Hvad er de bedste bagel-toppings?

Røget laks og flødeost må være den bedste topping til en ristet bagel. Der er masser af andre næringsfyldte toppings, du kan eksperimentere med. Her er nogle gode ideer, du kan prøve ... og husk at benytte bagel-funktionen på din brødrister.

  • Avocado og pocheret æg
  • Soltørret tomatpasta med kapers
  • Blød ost og tørrede tranebær
  • Nøddesmør og brombærmarmelade
  • Hummus og revne gulerødder
  • Bagt tofu og varm satay-sauce

 

Bagels with salad

Separate åbninger til store familier

Hvis der er mange i husholdningen, der vil have toast på forskellige tidspunkter, er det ikke noget problem. De separate par åbninger i Brødrister til 4 skiver – Artisan betyder, at du kan skubbe endnu et stykke ned, når du har lyst.

Red toaster 4 slice - Artisan
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.