Stilfulde elkedler

Når det er tid til en varm drik, skal man have en elkedel, der er klar til opgaven. Sørg for, at din kedel er energieffektiv, holdbar og nem at bruge. Den kan pynte på køkkenbordet og få dig til at smile, hver gang du bruger den.

Elkedel

filtrepris

Er du sikker?

Denne farve er ikke tilgængelig for det produkt, du har valgt. Hvis du er helt sikker på, at du vil have denne farve, rydder vi filtrene.

Elkedler, der passer til dit køkken

Den er mere end et husholdningsapparat – en elkedel kan også være en måde at vise din stil på. Vælg en, der kombinerer elegance med ydeevne.

Hurtige og effektive elkedler

Du kan spare tid og energi med en moderne elkedel som elkedlen på 1,25 l. Det stilfulde og skinnende udseende bliver kombineret med nyttige funktioner som hurtig kogning og en drypfri hældetud, der gør enhver morgenmad og varm drik til en sand fornøjelse.

Præcis temperaturstyring

Det er vigtigt at opnå den helt rigtige temperatur, når du laver frisk kaffe. Og selvfølgelig også, hvis du er i humør til te. Grøn og hvid te kræver en lavere temperatur end sort te eller urtete. Bevar kontrollen med en elkedel med variabel temperatur som f.eks. elkedel med variabel temperatur 1,5 l – Artisan.

Designet med tanke på stil og komfort

Hvis du elsker smukke husholdningsapparater, skal du se på Design Collection-elkedlen på 1,5 l. Elkedlen har en fornuftig størrelse, og hele indersiden er i rustfrit stål for at bibeholde vandkvaliteten. Med dobbeltvægget isolering holder den på varmen og koger vandet hurtigt og effektivt.

Cream kettle design and cup of ginger tea

Digital præcision for den perfekte smag

Elkedler er meget mere end bare kogende vand – den præcise temperatur har stor betydning. Med elkedler med variabel temperatur har du mulighed for at vælge den helt rigtige temperatur til din drik. Sort te og urtete skal helst have 100 °C, mens kaffe kræver 90-96 °C. Delikat grøn te kan derimod nøjes med 75-80 °C. Prøv elkedlen med variabel temperatur på 1,7 l, elkedlen med variabel temperatur på 1,5 l – Artisan for den perfekte smag.

Variable temperature kettle, zoom on buttons

Elkedler i din farve

Er du fræk og kæk eller cool og klassisk? KitchenAid-elkedler fås i en lang række farver, så du kan matche dine andre husholdningsapparater eller måske tilføje et farvestrejf i dit køkken. Der er rød, rustik sort, creme eller sølvfarvede og hvide. De er designet til at matche de andre KitchenAid-apparater, så du kan skabe dig en attraktiv samling.

Green variable temperature kettle and avocado toast

Elkedler for at holde det varmt

Det er spild af både tid og energi at koge vand op igen. En elkedel med dobbeltvægget konstruktion som den effektive elkedel med variabel temperatur 1,5 l – Artisan holder vandet varmt i længere tid. Hulrummet i væggen isolerer det indvendige, hvilket betyder, at du ud over at holde vandet varmt også reducerer støjen ved kogning, og samtidig bevares ydersiden kølig nok til, at den kan stilles direkte på morgenbordet.

Denne generøst dimensionerede elkedel til 1,7 l med variabel temperatur har en smart temperatursensor og "hold varm"-funktion. Det betyder, at den kan bibeholde temperaturen på dit vand i op til 30 minutter, når den sidder på basen. 

Black variable temperature kettle with raspberry pancakes

Blomsterte, smukt!

Teelskere kan nærmest have en halv blomsterhave i deres tekop. Og denne eksotiske blomsterte ser ikke bare fantastisk ud – den giver dig også fantastiske sundhedsmæssige fordele som f.eks. antioxidanter. Hæld 85-90 °C varmt vand fra din elkedel i en tekande eller kop af glas, så vil blomsterknopperne på magisk vis åbne sig og blomstre. Disse pragtfulde teer er skabt af kinesiske temestre og fås i forskellige sorter som jasmin, orange osmanthus og mao feng.

Vær din egen hjemmebarista!

BLIV INSPIRERET
French press precision - Artisan and kettle with digital precision - Artisan

Morgenbordsentusiast?

Start dagen med stil.

Kaffemaskiner

Hvis du ser frem til den første tår kaffe om morgen, har vi et udvalg af bryggemetoder, der passer til dig. Nyd den, præcis som du kan lide den – hver dag.

Brødristere

Den vidunderlige duft af nyristet brød fylder huset. Nyd en sprød og lækker mundfuld med en fantastisk brødrister fra KitchenAid.

Morgenmadssæt

Glæd dig til at stå op hver morgen for at lave morgenmad med din nye elkedel og brødrister. Vores forskellige sæt kombinerer smuk æstetik med masser af anvendelige funktioner.
Passioneret skaber? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% RABAT.

Vores nyhedsbrev giver dig kampagner og nyheder og du få en rabatkode på 10% til dit næste køb.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.