Start>Support> Ofte stillede spørgsmål
Hvordan kan vi hjælpe dig?
Ofte stillede spørgsmål>Kundesupport>Din produktgaranti> Hvis jeg flytter til et andet land eller har brug for at benytte en stikadapter, er jeg så stadig dækket af garantien?

Hvis jeg flytter til et andet land eller har brug for at benytte en stikadapter, er jeg så stadig dækket af garantien?

Er du flyttet til et andet land eller har købt din køkkenmaskine et sted, hvor der skal bruges en stikadapter? Find ud af, om du stadig er dækket af garantien ...

Din KitchenAid-produktgaranti gælder for alle lande i EMEA-området. Uanset om du er flyttet, har du stadig ret til at få dit produkt serviceret, hvis du er dækket af garantien. Brugen af stikadaptere/transformere påvirker heller ikke dette.

Hvad er EMEA-lande?

Lande i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Du kan læse vilkårene for KitchenAids garanti her

Hvad nu, hvis du flytter uden for EMEA-området?

Bemærk, at transformere/stikadaptere IKKE bør anvendes. KitchenAids apparater bør kun anvendes i lande, der har 220 V, og du skal følge alle de sikkerhedsinstruktioner, der leveres sammen med apparatet. Apparaterne kan omdannes af certificerede servicepartnere – KitchenAid har certificerede servicepartnere i alle de lande, hvor vi officielt sælger vores produkter.

Hvis du har brug for hjælp til dette, kan du kontakte vores kundeservice på følgende måde: Send os en e-mail her ELLER Ring til os her (dette er et gratis nummer, og du vil blive betjent på det lokale sprog – åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00.

Var denne artikel nyttig?
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.