Start>Husholdnings­apparater>Food­processorer> FOODPROCESSOR 3,1L – KLASSISK 5KFP1318
kr 2.440,00
FOODPROCESSOR 3,1L – KLASSISK 5KFP1318
kr 2.440,00
Inkl. moms
5KFP1318EWH - 859711635260

Foodprocessor med den rette kapacitet til enhver anledning, stor eller lille. Det er nemmere end nogensinde før at løfte alle dine retter.

kr 2.440,00
Inkl. moms
Få den før onsdag den 8. februar 2023

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
Foodprocessor: hvad er der i kassen?

Alle værktøjer og tilbehørsdele passer perfekt i arbejdsskålen. Bliv fortrolig med dem, og perfektionér din næste opskrift.

3,1 l BPA-fri arbejdsskål med drivstift

Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Hængslet låg med ekstra bred 3 i 1-påfyldningstragt samt 3 i 1-nedskubber

Låget låses ved hjælp af en haspe. Forseglet låg, lækage-resistent arbejdsskål med forseglet håndtag og låsemekanisme, afrundede kanter og glat finish. For lettere rengøring. Brug den lille påfyldningstragt og nedskubber til at tilberede små eller tynde ingredienser som f.eks. enkelte gulerødder eller selleristilke. Brug den store påfyldningstragt til at bearbejde større fødevarer. Nedskubberen i 3 dele gør det muligt at bearbejde forskellige former og størrelser. Fyld den ønskede mængde olie i den lille nedskubber for langsomt at tilføre olie til dine ingredienser. Olien vil blive tilført fra et lille hul i bunden af ​​nedstopperen med jævn hastighed. Til emulgering af saucer og dressinger. Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Drivadapter (øverste og nederste)

Til brug med alle knive og rive-/snittejern monteret på drivstiften i skålen. Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Universalklinge

Til fin- samt grovhakning eller puréring af ost, chokolade, frugter, friske krydderurter, nødder, tofu og grøntsager. Til blanding af pastasauce, pesto, salsa, saucer, samt tynde og tykke deje. Fremstillet af rustfrit stål, tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Dejkrog

Til at ælte gærdej hurtigt og grundigt. Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Ekstern justerbar snitteknap og snittejern

Til nem justering af snittykkelsen fra tynd til tyk, fra ydersiden, af bløde frugter, kartofler, tomater, bløde grøntsager, ost, chokolade, hårde frugter og hårde grøntsager. Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Vendbart rivejern til fint og medium

Til at rive kartofler, bløde grøntsager, kål, ost, chokolade, hårde frugter samt hårde grøntsager. Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Forrige
Næste

Derfor vil du elske foodprocessoren

 • Stor kapacitet på 1 liter til måltider af enhver størrelse
 • Hak, riv, skær med præcision, ælt, bland og purér
 • Kraftfuld ydeevne
 • Praktisk alt i en-opbevaring
 • Justerbart ExactSlice-snittesystem
 • Skål, låg, skiver, knivblade og tilbehørsdele, der tåler opvaskemaskine
 • 2 års garanti

Nem til måltider, store som små

Med alle disse muligheder kan du arbejde med alt fra oste til friske grøntsager og urter, deje, dip, sauce og meget mere.

Den rette kapacitet til enhver lejlighed

Du er klar til at fremtrylle enhver ret – hvad enten det er en salat, strimlet rødkål til en steg eller skiveskåret squash der skal bages.

Hak, skær, ælt, riv

Eksperimentér med stort set alle teksturer. Hak, skær, ælt, bland, mos ingredienser – eller skær med præcision.

Alt-i-en-opbevaringsbeholder

Spar plads med denne alt i en-opbevaringsløsning. Alle knivblade og skiver passer perfekt i arbejdsskålen, når de ikke er i brug.

Juster nemt snittetykkelsen

Med det eksterne justeringshåndtag kan du nemt gå fra tynd til tyk, når du forbereder forskellige ingredienser. Store gulerødder eller agurker, det er op til dig.

Klik og kør-system

Opsætningen er hurtig og enkel med klik og kør-skålen og hængslet låg. Tilsæt varmt vand og 1-2 dråber opvaskemiddel efter brug for hurtigt at rengøre skålen og knivbladene.

Bliv klar på ingen tid med 3-i 1-påfyldningstragten

Reducer dit forberedelsesarbejde med den ekstra brede 3-i-1-påfyldningstragt, der gør det muligt at bearbejde ingredienser i en lang række former og størrelser. Selv store ingredienser som kartofler går let som en leg.

Nydelig løsning til brug og ##oprydning

Opbevaring er simpel med alting indeni og det integrerede ledningsoprul for et ryddet køkkenbord.
 
Låg, skål, knivblade, skiver og tilbehørsdele tåler alt sammen opvaskemaskine. Det betyder, at både tilberedning og rengøring er klaret på ingen tid.  

Vælg selv teksturen

Med sin kraftfulde ydeevne får foodprocessoren dig igennem forberedningen på ingen tid. Hak og skær hele ingredienser ud, riv til fin eller mellem tykkelse og ælt dej.
 
Du kan ændre tykkelsen på skiverne med det eksterne justerbare ExactSlice-snittejern. Hvad end du laver familiepizzaer eller tynde æbleskiver skal du blot trykke på en enkelt knap.

Designet til at være brugervenlig

Foodprocessoren er en fornøjelse at bruge – hver dag. Så snart du åbner kassen og samler delene, kan du gå i gang med den intuitive håndtering.
 
Tilbered mange forskellige ingredienser med de 3 hastighedsfunktioner: Høj, lav, og pulsering. Knapperne med de letindstillelige hastigheder og LED-oplyst betjening gør håndteringen enkel.

FOODPROCESSOR 3,1L – KLASSISK 5KFP1318

En praktisk foodprocessor med den rette kapacitet til enhver anledning, stor eller lille. Og det er nemmere end nogensinde før at løfte alle dine hverdagsretter med alle dens funktioner. Hak, riv, skær med præcision, ælt, bland og purér alt fra friske grøntsager til oste, dej, saucer, salsa og meget mere. 3 i 1-påfyldningstragten reducerer forberedelsestiden, så du kan tilberede en masse ingredienser med forskellige former og størrelser - tomater, agurker, kartofler og meget mere. Ud over at være nem at bruge passer alt tilbehøret perfekt i den medfølgende opbevaringsbeholder, som kan ligge direkte i arbejdsskålen. Nem at bruge, vaske og opbevare.

Specifikationer

Generelle specifikationer
 • Model Name
  5KFP1318
Tekniske specifikationer
 • Wattforbrug (W)
  400
 • Motortype
  DC (Direct Current)
 • Spænding (V)
  220-400
 • Frekvens (Hz)
  50/60
 • Watt (W)
  300
 • Max rotationshastighed
  2000
 • Min rotationshastighed
  750
 • Maks. Kapacitet, tørre madvarer
  375
 • Materiale
  Plastik
 • Ledningslængde
  90
 • Kapacitet for skål
  3.1
 • Produktets højde
  464
 • Produktets bredde
  222
 • Produktets dybde
  222
 • Det pakkede produkts højde
  285
 • Det pakkede produkts bredde
  496
 • Det pakkede produkts dybde
  281
 • Materiale, skål
  Plastik
 • Nettovægt (kg)
  4.4
 • Bruttovægt (kg)
  5.62
 • Stiktype
  Euro
Tilbehør
 • STANDARDTILBEHØR
  1 BPA-free plastic bow, 3-piece ultrawide food pusher/feed tube,Multipurpose blade,slice disc, shred disc

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle KitchenAids husholdningsapparater har en garanti, som beskytter forbrugere mod enhver produktionsfejl. KitchenAid kan have særlige betingelser for nogle produkter.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Registrér dit produkt
Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Store måltider fra bunden

Det har aldrig været nemmere at skabe friske måltider fyldt med godhed derhjemme. Fra at rive gulerødder til at skære butternut squash i tern, du kan gøre det på ingen tid.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.