Start>Husholdnings­apparater>Food­processorer> MINIHAKKER 830ML 5KFC3516
Hvid
kr 943,50 kr 1.110,00
-15%
MINIHAKKER 830ML 5KFC3516
kr 943,50 kr 1.110,00
Inkl. moms
Guarantee_2Y
5KFC3516EWH - 859794301030
Hvid

En håndfuld friske urter, et udvalg af sunde nødder.

kr 943,50 kr 1.110,00
Inkl. moms
Få den før onsdag den 29. marts 2023

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
Hvad er der i kassen?

Base med valghåndtag til hakning/purering

Hurtig hakning, blanding og purering med præcision. Perfekt til alt fra tilberedning af en grovhakket råkostsalat eller en cremet hummus til en jævn sauce. Brug ikke mini-foodprocessoren til at male kaffebønner eller hårde krydderier som f.eks. muskatnødder.

830 ml BPA-fri arbejdsskål

Arbejdsskålen har et låsbart knivblad, håndtag og hældetud til nem servering. Tåler opvaskemaskine.

Multifunktionelt knivblad i rustfrit stål

Du kan nemt hakke frugt, grønt eller nødder – og hakke persille, purløg eller hvidløg fint, når du skal lave dine yndlingsopskrifter. Purér frugt eller grøntsager til babymos eller til supper eller saucer. Du kan også lave rasp eller hakkekød. Tåler opvaskemaskine.

Låg med dryppebeholder og pulserings-/tændknap

Tilsæt gradvist flydende ingredienser som f.eks. olie undervejs. Lav lækre dressinger og saucer, f.eks. mayonnaise. Tåler opvaskemaskine.

Forrige
Næste
Minihakkeren er en stor hjælp

Glem alt om at bruge evigheder på at hakke og purere dine ingredienser. Den kompakte og kraftfulde minihakker gør alt det hårde arbejde for dig. Med sin arbejdsskål på 830 ml er KitchenAid minihakkeren den ideelle størrelse til hverdagsbrug. Du kan lade den stå på bordet, så den er der, når du rækker ud efter den.
 
Din tidsbesparende genvej til salsaer, vinaigretter, saucer, pandekageblanding, hummus og dressinger. Du kan bruge din minihakker til små mængder og mindre opgaver. Du kan lave grundarbejdet for alle mulige slags nærende hjemmelavede måltider, og du kan endda hakke kød eller lave brødkrummer i den. Det er som at have en assistent.

Hak, bland og purér hurtigt

Det er meget nemmere at få en sund kost og lave mad fra bunden, hvis du har en kompakt minihakker, der er sjov at bruge.

Minihakkerens multifunktionelle knivblad i rustfrit stål kan hakke frugt og grøntsager, nødder og kogte bælgfrugter samt hakke persille, purløg eller hvidløg.

Du kan også putte kogte frugter og grøntsager i for at lave en puré på et øjeblik. Du skal bare sørge for at skære større ingredienser i stykker på ca. 2,5 cm eller mindre. Når du er klar, skal du rykke kontakten til indstillingen "hak" eller "puré", og så kører det.

Grey mini food chopper mixing curry sauce

Minihakker til grove eller fine resultater

De to hastighedsindstillinger (hak eller puré) og pulsering betyder, at du kan kontrollere resultatet og få groft- eller finthakket mad. Den er designet til at bruges med én hånd. Du kommer til at føle dig som en professionel.

Coarsely or finely processed food

Designet med dig i tankerne

Livet er hektisk, og der er altid meget, der skal gøres i køkkenet. Derfor er vores produkter designet med dig i tankerne – komfortabel og nem at bruge, rengøre og pakke væk. Mød minihakkeren.

Brugervenlig

Tryk på den sorte cirkel på låget for at starte minihakkeren. Der er et multifunktionelt knivblad, som låses på plads. Du kan tilsætte flydende ingredienser som f.eks. olie, mens den arbejder. Når du er klar til at servere din kreation, kan du bruge den praktiske hældetud og håndtaget.

Nem opbevaring

Det kompakte, lette design betyder, at den ikke fylder meget i skabet eller ude på køkkenbordet. Det multifunktionelle knivblad og andet tilbehør kan nemt lægges i skålen, og ledningen kan rulles sammen på undersiden for ryddelig opbevaring.

Hurtig at rengøre

Du vil nok gerne bruge minihakkeren hver dag, så vi har gjort det nemt at passe på den. Skålen, låget og tilbehøret tåler opvaskemaskine. Tør blot basen af med en fugtig klud, når du er færdig.

Forberedelse gør mester

Hvis du bliver god til at forberede dig effektivt, kan du virkelig nyde glæden ved at skabe – aromaerne, farverne og teksturen. Gør alle de vidunderlige ingredienser klar, mål og tilbered på forhånd, så opskriftens trin bliver en leg.

Mange familiefavoritter indeholder hakket hvidløg og løg som basis, så det kan du sætte kryds ved på listen.

Til retter som f.eks. frisk pesto eller edamamehummus kan du lave det hele i din kompakte minihakker. Fra tilberedning til tallerken!

Carrots kale purée and pumpkin soup on marble table

Hvilken farve skal din kompakte minihakker have?

Ligesom KitchenAid-køkkenmaskinen kan den kompakte minihakker fås i forskellige farver.

Føler du dig dristig? Gå efter en ikoniske Rød. Eller få en tidløs appel med Creme eller Velvet Blue. Sort og Contour Silver er stilfulde og klassiske.

Du kan matche dine andre køkkenapparater eller skabe en kombination af lækre farver.

Black mini food chopper preparing green pesto

Mini-foodprocessor til de små madelskere

Hjemmelavet babymad er så meget nemmere med hjælp fra denne hurtige minihakker. En fløjlsblød puré af frugter, grøntsager, bønner og andre fødevarer er sikker for små børn at prøve – og en fantastisk måde at introducere dem for nye smagsindtryk og teksturer.

Kog maden først, og put den derefter i minihakkeren. Hvis puréen er for tyk, kan du tilsætte lidt væske (vand, deres normale mælk eller endda bouillon). Naturlige puréer kan laves lige på den måde, som din baby kan lide dem, og du kan introducere nye smagsoplevelser og teksturer, efterhånden som de vokser.

Butternut purée

Den praktiske minihakker

Du kan trygt bruge KitchenAids kompakte minihakker, som er både praktisk og pålidelig til alle mulige mindre opgaver og små portioner. Arbejdsskålen klikkes nemt på plads og fastgøres, når låget og skålens håndtag flugter. Den er klar til brug på få sekunder!

Red mini food chopper preparing green marinade

Leder du efter inspiration til gourmetmaden?

BLIV INSPIRERET
foodie inspiration

MINIHAKKER 830ML 5KFC3516

Den praktiske mini-foodprocessor vil være din uundværlige hjælper, når du er sulten. Den er nem at bruge, rengøre og opbevare. Den har en multifunktionskniv i rustfrit stål, 2 hastigheder og intervalindstilling, så du kan skære, blande og snitte for at få det ønskede resultat.

Specifikationer

Generelle specifikationer
 • Model Name
  5KFC3516
 • Motordel
  Plastik
Tekniske specifikationer
 • Connection rating (W)
  240
 • Frequency (Hz)
  50/60
 • Max. rotation speed
  3450
 • Min. rotation speed
  2450
 • Voltage (V)
  220-240
 • Depth of the product
  143
 • Height of the product
  222
 • Width of the product
  178
 • Depth of the packed product
  207
 • Height of the packed product
  245
 • Width of the packed product
  172
 • Net weight (kg)
  1.2
 • Gross weight (kg)
  1.85

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle KitchenAids husholdningsapparater har en garanti, som beskytter forbrugere mod enhver produktionsfejl. KitchenAid kan have særlige betingelser for nogle produkter.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Registrér dit produkt
Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.