i

Håndmixere, der kan hjælpe dig igen og igen

Vil du have en køkkenmaskines kraft, men til hurtige, små opgaver? Grib en håndmixer fra KitchenAid. Disse alsidige apparater har samme enestående design, know-how og kvalitet som KitchenAids ikoniske køkkenmaskine. De er praktiske til opgaver som at piske en citronvinaigrette eller endda ælte tung dej og gøre den glat og elastisk.

Mere end et elektrisk piskeris: Håndmixeren med 9 hastigheder – Artisan

Præcis kontrol med variable hastigheder

Travle kokke elsker fleksibiliteten ved en håndmixer. Du kan blande alt med vores håndmixer med 9 hastigheder – Artisan, som giver præcis kontrol og en blød start for at undgå dejstænk og et snavset forklæde! Vælg den hastighed, du har brug for – fra langsom omrøring ved grove ingredienser til hurtig piskning af æg.

Tilbehør til at skabe alt

Afhængigt af hvad du laver, kan du skifte mellem Artisan-piskeris i rustfrit stål, blenderstav, piskeris med 16 tråde og dejkroge. Det betyder, at det er nemt at få skummende smoothies, lækre saucer, brød, småkager, milkshakes, buddinger, flødeskum og piskede æg. Tryk på skub ud-knappen for at få hurtig betjening med én hånd.

Små detaljer gør livet lettere

Designet med passionerede skabere i tankerne – håndmixeren med 9 hastigheder – Artisan har en låsbar, drejelig ledning, så du kan bevæge dig rundt og blande ingredienserne fra alle vinkler. Der er et håndtag med blødt greb, som er behageligt at holde i, og en LED-indikator, der viser, hvilken hastighed du har valgt. Den kraftige jævnstrømsmotor arbejder stille og effektivt og leverer lige akkurat den strøm, der kræves til den enkelte opgave. Hvad er det bedste? Det hele kan pakkes ned i den medfølgende opbevaringstaske i bomuld, så du ikke mister nogen dele. Praktisk. Hvis bare alt i livet var så nyttigt.

Red hand mixer beating egg whites for lemon meringue pie </