Håndmixere, der kan hjælpe dig igen og igen

Vil du have en køkkenmaskines kraft, men til hurtige, små opgaver? Grib en håndmixer fra KitchenAid. Disse alsidige apparater har samme enestående design, know-how og kvalitet som KitchenAids ikoniske køkkenmaskine. De er praktiske til opgaver som at piske en citronvinaigrette eller endda ælte tung dej og gøre den glat og elastisk.

Mere end et elektrisk piskeris: Håndmixeren med 9 hastigheder – Artisan

Præcis kontrol med variable hastigheder

Travle kokke elsker fleksibiliteten ved en håndmixer. Du kan blande alt med vores håndmixer med 9 hastigheder – Artisan, som giver præcis kontrol og en blød start for at undgå dejstænk og et snavset forklæde! Vælg den hastighed, du har brug for – fra langsom omrøring ved grove ingredienser til hurtig piskning af æg.

Tilbehør til at skabe alt

Afhængigt af hvad du laver, kan du skifte mellem Artisan-piskeris i rustfrit stål, blenderstav, piskeris med 16 tråde og dejkroge. Det betyder, at det er nemt at få skummende smoothies, lækre saucer, brød, småkager, milkshakes, buddinger, flødeskum og piskede æg. Tryk på skub ud-knappen for at få hurtig betjening med én hånd.

Små detaljer gør livet lettere

Designet med passionerede skabere i tankerne – håndmixeren med 9 hastigheder – Artisan har en låsbar, drejelig ledning, så du kan bevæge dig rundt og blande ingredienserne fra alle vinkler. Der er et håndtag med blødt greb, som er behageligt at holde i, og en LED-indikator, der viser, hvilken hastighed du har valgt. Den kraftige jævnstrømsmotor arbejder stille og effektivt og leverer lige akkurat den strøm, der kræves til den enkelte opgave. Hvad er det bedste? Det hele kan pakkes ned i den medfølgende opbevaringstaske i bomuld, så du ikke mister nogen dele. Praktisk. Hvis bare alt i livet var så nyttigt.

Red hand mixer beating egg whites for lemon meringue pie

Få mere ud af håndmixeren med 5 hastigheder – Classic

Håndmixeren med 5 hastigheder – Classic er også effektiv og robust, samtidig med at den er let nok at bruge uden at få ondt armen. Du kan stole på, at den kraftige jævnstrømsmotor giver dig hurtige resultater. Der er piskeris i rustfrit stål til forskellige former for dej samt et trådpiskeris, som er ideelt til opbygning af luftning i fløde, æg, saucer og desserter. Lav alt fra tiramisu til frugtkager, marengs eller blåbærpandekager med dit elektriske piskeris. Begge tilbehørsdele kan vaskes i opvaskemaskinen, når du er færdig, og selve håndmixeren med 5 hastigheder – Classic kan tørres ren.

Black hand mixer making chocolate bites

Pladsbesparende håndmixer

Tænk på en elektrisk håndmixer som lillebror til KitchenAid-køkkenmaskinen. Disse små mixere klarer altid opgaven, uanset om du tilbereder en hverdagsret eller en eventyrlig kreation til et middagsselskab. Et godt alternativ til en køkkenmaskine. De klarer ærterne, hvis du ikke har så meget plads, eller hvis du gerne vil sætte dine apparater væk, når du er færdig.

Red hand mixer

Vælg en farve, der bare er så meget "dig"

Hvilken farve passer til dit køkken eller din personlighed? Til håndmixeren med 9 hastigheder – Artisan er der den altid stilfulde Sort, tidløse Creme, Contour Silver, Rød eller Velvet Blue med fornemmelsen af vintage. Håndmixeren med 5 hastigheder – Classic Fås i enten Hvid eller Sort. Valget er dit!

Cream hand mixer and purple cupcake

Hvilken hastighed du skal vælge til din håndmixer

Hastighed 1: Langsom omrøring, sammenblanding og start af alle blandingsprocedurer.
Hastighed 2: Bland mel og andre tørre ingredienser med væsker eller andre fugtige blandinger.
Hastighed 3: Bland flydende deje.
Hastighed 4: Bland tunge blandinger sammen.
Hastighed 5: Bland tyk dej.
Hastighed 6: Bland smør og sukker. Bland glasur.
Hastighed 7: Afsluttende blanding af kage og andre deje.
Hastighed 8: Flødeskum og mousser. Bland flydende ingredienser.
Hastighed 9: Pisk æggehvide og marengs. Bland flydende ingredienser.

Vanilla ice cream with peanuts and coconut
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.