i

5KHM9212EOB - 859790101020

kr  1.599,00
Inkl. moms
Guarantee_2Y

5 tilgængelige farver, Sort

1 farver er ikke tilgængelige

  • Få den før fredag den 22. januar 2021
  • Gratis levering ved køb for over kr 745
  • 100% sikker betaling
  • 14 dages gratis returret

HÅNDMIXER MED 9 HASTIGHEDER 5KHM9212

Gør hvert måltid til et mesterværk med KitchenAids digitale håndmixer med 9 hastigheder. Med 9 hastigheder udvides dine kreative muligheder: Lave hastigheder er ideelle til omrøring af sart sauce eller milkshake, uden sprøjt. Brug højere hastigheder til brød- eller pandekagedej. Vælg højeste hastighed til perfekt piskede æggehvider. Den digitale håndmixer er den klassiske KitchenAid mixers lillebror: Særligt egnet til travle kokke, eller til begrænset køkkenbordplads. Det mindre format giver store resultater, fra lækre hverdagsretter til imponerende gæstemad. Læs mere ... Du kan se også frem til KitchenAids robuste kvalitet. Fremstillet i USA med en solid motor (85 watt) og digital LED-skærm for præcision og styrke. Med et komplet udvalg af medfølgende tilbehør kan du med sindsro kaste dig over enhver bageopskrift. To turbopiskeris i rustfrit stål følger med som standard – fantastiske til tunge blandinger eller store mængder. Yderligere fire tilbehør medfølger: To dejkroge, piskeris med 16 tråde, blandestav samt beskyttende opbevaringspose i bomuld. Vælg mellem fire klassiske farver: Glødende rød, Sort, Creme eller Contour Silver. Håndmixeren vejer 1,1 kg og har et blødt greb, så den er let og behagelig nok til at bruge med én hånd. En ledning med drejeled giver ekstra fleksibilitet, så du kan bevæge dig, når du bruger den. Et supplement til din KitchenAid-samling, eller en ny hjælper i dit køkken, som gør din madlavning kreativ. Luk

Specifikationer


Generelle specifikationer

Model Name 5KHM9212

Tekniske specifikationer

Connection rating (W) 85
Frequency (Hz) 50/60
Voltage (V) 220-400
Omdrejningshastighed for S-kniv 100-2300
Max. rotation speed 1300
Motordelens materiale Plastik
Length of electrical supply cord (cm) 153
Height of the product 150
Width of the product (mm) 80
Depth of the product (mm) 200
Height of the packed product 210
Width of the packed product (mm) 135
Depth of the packed product 235
Gross weight (kg) 1.7
Net weight (kg) 1.4

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle KitchenAids husholdningsapparater har en garanti, som beskytter forbrugere mod enhver produktionsfejl. KitchenAid kan have særlige betingelser for nogle produkter.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Brugermanual

Brugermanualen fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om dit nye apparat. Vi lover, at du kommer i gang med madlavningen på ingen tid!

Hent

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Tilmeld dig nu

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
top

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.