i

5KHMB732EBM - 859711600520

kr  1.299,00
Inkl. moms
Guarantee_2Y

2 tilgængelige farver, Mat sort

 • Få den før fredag den 22. januar 2021
 • Gratis levering ved køb for over kr 745
 • 100% sikker betaling
 • 14 dages gratis returret

Frihed til at bevæge sig rundt

Lav op til 200 småkager*

Genopladeligt batteri

7 hastigheder til at røre, blande og piske

Ledningsfri håndmixer: Hvad er der i kassen?

Den ledningsfri håndmixer leveres med piskeris, der tåler opvaskemaskine. Den er kompakt og nem at bruge igen og igen.

Hvad er der i kassen?

Turbopiskeris i rustfrit stål

Designet til hurtig og grundig blanding af ingredienser. Tåler opvaskemaskine.

Oplader

Den praktiske oplader fungerer til alle produkter i serien.

Forrige
Næste

Udvid din ledningsfri garanti

Alle vores ledningsfri produkter leveres med 2 års garanti. Hvis du vil forlænge den, skal du blot klikke på linket for at få yderligere 3 års sikkerhed.

REGISTRER DIT PRODUKT
For at være berettiget til det udvidede garantitilbud, der forlænger den 2-årige garanti op til i alt 5 år, skal produkterne registreres inden for 6 måneder fra købsdatoen på kvitteringen [købsbevis]

Et hurtigt overblik over fordelene

 • Bland effektivt, overalt
 • Tag kreativiteten ud af stikket, og slip den løs
 • Soft start for at undgå stænk
 • 7 hastigheder at vælge imellem
 • Fritstående, så den roder mindre
 • 2 års begrænset garanti inkluderet

Den ledningsfri håndmixer giver dig frihed

Slip din kreativitet løs, og lav kageopskrifter, marengs eller dej uden at være bundet af ledninger.

Lav op til 200 småkager

Du kan lave op til 200 småkager på en fuld opladning med den ledningsfri håndmixer. Det smarte, fritstående design løfter piskerisene op, når du sætter den på bordet, så du undgår rod.

Al den kraft, du forventer

Det genopladelige litium-ion-batteri giver dig optimal driftstid og ydeevne, og det oplades helt på blot 2 timer. En batteriindikator fortæller dig, hvornår det er tid til at oplade.

Hurtig opladning sparer tid

Kan du ikke vente? Intet problem. Du behøver ikke vente, til den er fuldt opladet hver gang. En hurtig opladning på 10 minutter giver dig mulighed for hurtigt at lave en kagedej.(1)

Soft start-funktion

Vi har tænkt på alt til den ledningsfri håndmixer. En soft start-funktion forhindrer, at ingredienserne sprøjter ved for høj hastighed, når den startes. Så du kan hurtigt blande de lækre kagedeje.

Fra langsom omrøring til hurtig piskning

Du kan røre rundt i, blande og piske opskrifter – gamle favoritter eller de nyeste trends. Vælg en hastighed blandt de 7 niveauer, fra langsom omrøring af grove ingredienser til middel hastighed til smør og sukker eller høj hastighed til piskning af æggehvider.

Komplet ledningsfri kollektion

Den nye ledningsfri KitchenAid-kollektion består af en minihakker, stavblender og håndmixer. De sælges separat, og du kan vælge dem i matchende farver.

Mærk friheden med den ledningsfri håndmixer

Slå dig løs med en ledningsfri håndmixer lige ved hånden. Nyd kraften og kontrollen, og rejs derhen, hvor ambitionerne fører dig hen. Der er intet, der kan stoppe dig nu.
 • Bland effektivt overalt
 • Hav fuld kontrol over resultaterne med 7 hastigheder
 • Fritstående design
 • Soft start-funktion
 • Batteriindikatorlys

Lidt flødeskum

Du kan nemt piske selv de letteste cremer til desserter, tærter eller skummende varme drikke med din ledningsfri håndmixer. Husk, at piskefløde fordobles i størrelse, når du pisker, og sørg for at holde ingredienserne kolde for at opnå de bedste resultater.

Lav småkager med turbopiskeris

Du får hurtige resultater med piskerisene i rustfrit stål, der er designet til at blande alle ingredienser grundigt. Lav flotte småkager på ingen tid med et sprødt bid og en uimodståelig blød midte.   Tryk på udløserknappen til piskerisene, når du er færdig, og sæt dem i opvaskemaskinen.

Skab uden ledning

Der er ikke noget, der kan holde dig tilbage, når først du har besluttet dig for at blive ledningsfri. Den ledningsfri håndmixer er lettere og mere fleksibel end en køkkenmaskine og er ideel til alle bagere.   Brug den til at blande og piske dine opskrifter, når du har lyst, og lige som du vil.

Uimodståeligt moderne design

Den ledningsfri håndmixer kombinerer KitchenAids mere end 100 års erfaring med et moderne look med dristige farver og rene linjer.   Hvorfor ikke få et matchende sæt i din yndlingsfarve? Den ledningsfri kollektion omfatter også en minihakker og stavblender, der sælges separat.

LEDNINGSFRI HÅNDMISER MED 7 HASTIGHEDER 5KHMB732

Følg dine ambitioner til dørs med den ledningsfri håndmiser fra KitchenAid. Den leverer al den kraft, du forventer, uden ledning. Den nye ledningsfri håndmiser er designet med et kraftigt, genopladeligt litium-ion-batteri og leverer optimal driftstid og ydeevne. Du kan lave op til 200 småkager på en fuld opladning*, og batteriindikatoren fortæller dig, hvornår du skal genoplade. Med 7 hastigheder kan du røre, blande, piske og blende alle dine yndlingsopskrifter med den perfekte hastighed. En blød start-funktion betyder mindre stænk fra ingredienser, og det fritstående design løfter piskerisene fra arbejdsområdet, så der bliver mindre svineri. Læs mere ... Hvorfor ikke få et matchende sæt i din yndlingsfarve? Den ledningsfri kollektion omfatter minihakker, stavblender og håndmiser, som hver især sælges separat. Praktisk oplader medfølger og fungerer på alle produkter i hele serien. *Baseret på 4 portioner chokoladesmåkager. **Dette produkt er ikke beregnet til udendørs brug. Luk

Specifikationer


Generelle specifikationer

Model Name 5KHMB732

Tekniske specifikationer

Connection rating (W) 16
Frequency (Hz) 50/60
Voltage (V) 220-240
Omdrejningshastighed for S-kniv 100-2300
Motordelens materiale Plastik
Batteritype Lithium-Ion
Oplader Ja
Opladerspænding 220-240
Optisk opladerindikator Ja
Length of electrical supply cord (cm) 153
Height of the product 297
Width of the product (mm) 90
Depth of the product (mm) 192
Height of the packed product 265
Width of the packed product (mm) 193
Depth of the packed product 128
Gross weight (kg) 1.3
Net weight (kg) 0.95

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle KitchenAids husholdningsapparater har en garanti, som beskytter forbrugere mod enhver produktionsfejl. KitchenAid kan have særlige betingelser for nogle produkter.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Tilmeld dig nu

Kvalitetsmærke

Når du brænder for at skabe, så vil du gerne have de bedste værktøjer til rådighed. Derfor benytter vi udelukkende materialer af højeste kvalitet, når vi laver vores produkter, og samtidig indbygger vi smarte detaljer og de seneste innovationer.  Vælg produkter, der kan deles af flere generationer. Det er en skabers kendetegn.

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
top

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.