i

5KSB7068EAC - 859710801000

kr 5.499,00
Inkl. moms
Guarantee_10years

2 tilgængelige farver, Creme

  • 100% sikker betaling
  • 14 dages gratis returret

Præcisionsstyreknap med 11 hastigheder, Pulse/Boost og selvrengøringscyklus Med konstant variabel hastighedsstyring fra 1 til -11, fra lav til høj hastighed, så alle opskrifter er mulige Nem rengøring, praktisk i brug

Unik nedstopper med fleksibel kant Til store eller meget tykke blandinger Skubber ingredienserne ned i blenderhvirvelstrømmen og skraber glassets sider for ensartet blendning

Effektiv motor med 3,5 HK topydelse** Blender hurtigt og effektivt hårde ingredienser som f.eks. frossen frugt og fiberholdige, næringsrige grøntsager for jævnere resultater

Blend som ingen andre

I madlavning, ligesom også i det daglige liv, er hemmeligheden netop at sammensætte de rette ingredienser. Det er dig der skal vælge dem du foretrækker, men det er os der ved hvordan de skal blendes! Fra tørret til frossent frugt, fra frø til grøntsager, vi vil altid give dig den bedste blanding. Til en hurtig men sund madlavning. Til et liv uden kompromisser.

Den allerbedste blender er her!

Artisan Power Blender vil hjælpe dig med at tilberede dine sundeste opskrifter, lige fra supper til saucer, ved samtid at garantere cremede og mere konsistente resultater.

Glas uden BPA på 2,6 L med Soft Touch- greb på håndtaget, som kan tages af samt ventileret låg med aftagelig ingrediensmålekop. Kan vaskes i opvaskemaskine

Behagelig at holde på, nem opmåling og tilsætning af ingredienser under blendning

Effektiv motor med 3,5 HK topydelse

Den blender hver type ingrediens på nem og hurtig måde for at lave frugt- og grøntsagspureer, juice, jordnøddesmør, saucer og meget mere.

Præcisionsstyreknap med 11 hastigheder, Pulse/Boost og selvrengøringscyklus

Med konstant variabel hastighedsstyring fra 1 til ­11, fra lav til høj hastighed, så alle opskrifter er mulige . Nem rengøring, praktisk i brug

Mere cremede og hurtigere tilberedninger

En blender med en ekstraordinær styrke, der er i stand til at kunne hjælpe dig med at lave sunde opskrifter: bland hurtigt og nemt frø, grøntsager, tørret og frossen frugt til cremede smoothies, safte, cremer og supper. 

Find den bedste blanding til dig med Tess Masters råd!

Se videoopskrifterne

Tag et kig på vores video-opskrifter! Hvem ved om de ikke vil give dig den rette inspiration til din næste, lækre kreation!

Specifikationer


Generelle specifikationer

Model Name 5KSB7068

Tekniske specifikationer

Connection rating (W) 1800
Voltage (V) 220-240
Frequency (Hz) 50/60
Maksimal omdrejningshastighed (rpm) 24000
Minimal omdrejningshastighed (rpm) 1000
Height of the product 449
Width of the product 267
Depth of the product 231
Height of the packed product 452
Width of the packed product 397
Depth of the packed product 351
Gross weight (kg) 9.3
Net weight (kg) 8.8
Stiktype Euro

Tilbehør til Blender

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle KitchenAids husholdningsapparater har en garanti, som beskytter forbrugere mod enhver produktionsfejl. KitchenAid kan have særlige betingelser for nogle produkter.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Brugermanual

Brugermanualen fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om dit nye apparat. Vi lover, at du kommer i gang med madlavningen på ingen tid!

Hent

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Tilmeld dig nu

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.