5KCM0402EOB - 859790801020

kr 1.299,95
Inkl. moms
Guarantee_2Y

2 tilgængelige farver, Sort

  • Få den før torsdag den 25. oktober 2018
  • Gratis levering ved køb for over kr 745
  • 100% sikker betaling
  • 14 dages gratis returret

Optimeret filterbrygningsteknologi med elektronisk temperaturstyring.

Udtageligt permanent filter. Eliminerer behovet for kaffefiltre af papir.

Aftagelig vandtank til nemt tilsætning af frisk vand.

Rejsekrus på 540 ml.

KAFFEMASKINEN 5KCM0402

Der er mange kaffemaskiner på markedet, men vores er smuk, strømlinet, og står i dit køkken klar til brug. KitchenAid kaffemaskine har et integreret kaffekrus (540 ml kapacitet), som sidder indeni maskinen. Du kan brygge kaffe direkte i kruset eller din yndlingskop. Det smarte, strømlinede krus er lavet i rustfrit stål og har et hylster i gummi med blødt greb, som beskytter dine fingre mod varme. Et ergonomisk udformet lås forhindrer spild. Et fyldt krus skal altid stilles oprejst, da låget ikke forsegler. Læs mere ... Intelligent konstruktion og elektronisk temperaturstyring betyder varmt vand med ensartet temperatur. Optimeret teknologi til filterbrygning giver perfekt brygning af din kaffe, så du kan nyde en fyldig, smagfuld kaffe på få minutter. Den kompakte vandtank (480 ml) kan nemt fjernes og fyldes. Økobevidste kaffeelskere vil værdsætte kaffemaskinens bryggesystem uden papirfilter: Med et permanent filter i vaskbart net i rustfrit stål har du ikke længere brug for papirfiltre. Desuden reducerer du din miljøpåvirkning ved at undgå papirkopperne fra kaffebaren. Uanset om du er på vej til arbejde eller en tur i parken, er der intet kompromis hvad angår kvalitet: Din dag forbedres med skøn, varm kaffe, uanset hvor du er. ". Luk

Specifikationer


Commercial code 5KCM0402EER
Voltage (V) 220-240
Frequency (Hz) 50/60
Height of the product 395
Width of the product 165
Depth of the product 225
Water capacity 0.54
Height of the packed product 223
Width of the packed product 307
Depth of the packed product 433
Net weight (kg) 2.72
Gross weight (kg) 4.16

Kaffemaskiner

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle KitchenAids husholdningsapparater har en garanti, som beskytter forbrugere mod enhver produktionsfejl. KitchenAid kan have særlige betingelser for nogle produkter.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Brugermanual

Brugermanualen fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om dit nye apparat. Vi lover, at du kommer i gang med madlavningen på ingen tid!

Hent

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Tilmeld dig nu

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.