Kaffemaskine

filtrepris

Er du sikker?

Denne farve er ikke tilgængelig for det produkt, du har valgt. Hvis du er helt sikker på, at du vil have denne farve, rydder vi filtrene.

En kaffemaskine til hvert øjeblik

Vågn op
til en hyggelig kop

Gør dig selv klar til dagen med en stor kop kaffe, hvad end du er til pour over-kaffe, stempelkaffe eller endda en kaffemaskine, der kan programmeres til at være klar, når du er det.

En lille
pick-me-up

Hvis du bliver træt om eftermiddagen eller tidligt om aftenen, kan espresso være svaret. Vælg en maskine, der kan komme dig til undsætning med et hurtigt shot.

Slap af med
koldbrygning

Føler du dig doven? Intet problem. Koldbrygning er populært, fordi det altid er lige ved hånden. Den er nem at brygge og giver dig en aromatisk, blød og fyldig smag, lige når du har lyst.

Find den rette for dig

Vær din egen
hjemmebarista!

Kontroller vandet til din kaffe med den digitale præcisionselkedel. Du kan vælge den nøjagtige temperatur og hælde med den unikke hældetud for at opnå et ensartet og jævnt flow.

Få MERE AT VIDE
Be a home barista!

BRUG VÆGTEN

Få perfekt malet kaffe præcist afvejet med den digitale vægt. Det forenkler processen med at få den helt rigtige mængde bønner.

BRYG DEN

Den måde, du brygger bønnerne på, påvirker smagen og teksturen. Uanset om den er ren, sprød, fyldig, sød, lys eller kraftig, så smager livet bedre med kaffe.

KVÆRN DEN

Hvis du kan lide at male dine bønner, vil du elske denne kværn. Du kan vælge mellem 15 indstillinger, velvidende at din kaffekværn i rustfrit stål holder længe.

Små ting gør en stor forskel

Hverdagens (kaffe)mølle

Der er ingen "onesize-løsninger", når det gælder kaffe. Den ideelle kaffekværnsstørrelse varierer afhængigt af den metode, du bruger. Espresso kræver fintmalet kaffe, kaffemaskiner og pour over-kaffe er bedst med mellemmalet, mens stempelkaffe og koldbrygning bruger grovmalet kaffe.

Nyd
smagen

Bønnernes kvalitet og vandet gør en forskel for det endelige resultat. Sørg for, at vandet ikke er for hårdt eller blødt med en neutral pH-værdi... og læn dig så tilbage og nyd smagen!

Nyd en
smuk
morgenmad

Start dagen med stil. Hvorfor ikke supplere din kaffemaskine med en brødrister og elkedel, der kan klare endnu mere?

FIND UD AF MERE
Enjoy a beautiful breakfast
Passioneret skaber? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% RABAT.

Vores nyhedsbrev giver dig kampagner og nyheder og du få en rabatkode på 10% til dit næste køb.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.