Start>Husholdnings­apparater>Kaffemaskine> Kaffemaskine med 1,7 liters kande 5KCM1208
Sort
kr 1.500,00
Kaffemaskine med 1,7 liters kande 5KCM1208
kr 1.500,00
Inkl. moms
Guarantee_2Y
5KCM1208EOB - 859711580470
Sort
kr 1.500,00
Inkl. moms
Få den før fredag den 10. februar 2023

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen

Gør livet enklere med velsmagende kaffe

Perfektionér dit kaffehåndværk med den ultimative kaffemaskine. Det er let at lave velsmagende kaffe, der er klar døgnet rundt.

Træk al smagen ud

Der er garanti for exceptionel smag med den unikke spiralvanddyse med 29 huller. Gennemvæder filterkaffen jævnt.

Ikke mere gætteri!

Få de rigtige mål hver eneste gang med den praktiske doseringsstige på det genbrugelige filter og aftegningen på vandtanken. Slut med at gætte.

Hold kaffen dampende varm

Vi elsker varm kaffe! Takket være varmepladen holdes din kaffe varm i op til 40 minutter efter brygning. Så gør det ingenting, hvis der er tryk på livet, og du bliver distraheret.

Stærk, stærkere, stærkest

Vælg den styrke, du foretrækker, med programvælgeren til variabel bryggestyrke. En enkelt knap, så du kan lave en kaffe, der passer til dit morgenhumør.

Klar, når du er

Brug for en kop straks? Hvorfor vente? Med pause- og hælde-funktionen kan du skænke dig en kop kaffe, før brygningen er slut.

Passer til alle typer køkkenborde

Køkkener er forskellige. Derfor er der to bryggeknapper, så du kan stille maskinen, lige som du vil.

Hej, smukke!

Tag dette velformede apparat med dig hjem. Det har et moderne og elegant udseende, som du vil brænde efter at vise frem. Derudover forhindrer hældetuden på kanden dryp og svineri og gør det nemt at hælde kaffen i kopper, uanset størrelse og form.

Hello good-lookin

Din smag, dit humør

Uanset om du er frisk og frejdig eller ikke orker at kravle ud under dynen, så har vores kaffemaskine lige, hvad du har brug for. Du kan selv vælge styrken, og den jævne gennemvædning af filterkaffen garanterer, at smagen er, ligesom du vil have den.

Your taste, your mood

Fra daggry til skumring

Kaffetid til hver en tid – uanset om du har brug for en stærk kop om morgenen eller en blid tår koffeinfri om eftermiddagen. Der er intet besvær i at tage en pause og nyde et dig-øjeblik.

From AM to PM

Hvad er der i kassen?

1,7 liters kande med unikt designet hældetud og låg

Let at hælde kaffe i både store og små kopper med den specialdesignede kande.

Unik vanddyse med 29 huller

Ideel til at gennemvæde filterkaffen jævnt, så bitter kaffe er en saga blot!

Genanvendeligt permanent guldtonefilter med doseringsstige

Så ved du, præcis hvor meget kaffe du skal bruge til at opnå den perfekte smag. Filteret har en doseringsstige, som hjælper dig til at lave kaffen, lige som du vil have den.

Aftagelig vandtank med doseringsaftegning

Fjern vandtanken, og fyld den let op igen. Doseringsaftegningen hjælper dig med at se, præcis hvor meget vand du skal bruge til den mængde kaffe, du laver.

Forrige
Næste

Kaffemaskine med 1,7 liters kande 5KCM1208

Med KitchenAids kaffemaskine til 12 kopper kan du brygge dejlig kaffe hver gang. Maskinen er designet til at hjælpe dig med at perfektionere dit kaffehåndværk med den smag og fylde, du foretrækker, og gøre kunsten at lave en god kop kaffe simpel og let. Den unikke spiralvanddyse med 29 huller gennemvæder filterkaffen jævnt og giver en utrolig smagfuld kop kaffe. Programvælgeren til variabel bryggestyrke giver dig mulighed for at vælge mellem almindelige og kraftige styrker, alt efter hvad du bedst kan lide. Bliv sikker i kaffebrygningen med doseringsstigen på det genbrugelige guldtonefilter og doseringsaftegningen på vandtanken, så du får ensartede, smagfulde resultater hver gang. Det unikke design med hældetud på kanden forhindrer dryp og griseri og gør det nemt at hælde kaffen i kopper, uanset størrelse og form. Med denne kaffemaskine kan du brygge, når det passer dig med den automatiske indstilling, så din kaffe kan være klar og vente på dig, når som helst på dagen. Pause- og hælde-funktionen giver dig mulighed for at skænke dig en kop kaffe, før brygningen er slut, og den bekvemme varmeplade holder din kaffe varm i op til 40 minutter. Perfekt, hvis du har brug for ekstra tid om morgenen. KitchenAids kaffemaskine er designet med en moderne, elegant æstetik og ser imponerende ud på køkkenbordet. Hvorfor ikke kombinere den med vores Design Collection-brødrister og nyde godt af de sidste nye funktioner til morgenmaden?

Specifikationer

Generelle specifikationer
 • Model Name
  5KCM1208
Tekniske specifikationer
 • Strøm (ampere)
  4,8
 • Connection rating (W)
  1100
 • Voltage (V)
  220-240
 • Frequency (Hz)
  50/60
 • Height of the product
  364
 • Width of the product
  182
 • Depth of the product
  340
 • Height of the packed product
  437
 • Water capacity
  1.7
 • Width of the packed product
  249
 • Warming
  Warming tray
 • Depth of the packed product
  404
 • Net weight (kg)
  3.3
 • Gross weight (kg)
  4.4

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle KitchenAids husholdningsapparater har en garanti, som beskytter forbrugere mod enhver produktionsfejl. KitchenAid kan have særlige betingelser for nogle produkter.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Registrér dit produkt
Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Har du brug for noget andet?

FIND VORES KAFFEMASKINER
Find our coffee machines

Morgenstund har brød i mund!

SE VORES BRØDRISTERE
Discover our toasters

Leder du efter inspiration til gourmetmaden?

SE ALLE OPSKRIFTER
Looking for some foodie inspiration?
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.