Start>Husholdnings­apparater>Kaffemaskine> KAFFEKVÆRN - ARTISAN 5KCG8433
Rød
kr 1.400,00 kr 2.000,00
-30%
KAFFEKVÆRN - ARTISAN 5KCG8433
kr 1.400,00 kr 2.000,00
Inkl. moms
Guarantee_2Y
5KCG8433EER - 859711594770
Rød

Kværn bønnerne lige før kaffebrygning for at få den mest smagfulde kop kaffe. Opnå en usædvanligt ensartet kværnstørrelse til din yndlingskaffe – fra stempelkandekaffe til espresso.

kr 1.400,00 kr 2.000,00
Inkl. moms
Få den før fredag den 10. februar 2023

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
Kaffekværn: Hvad er der i kassen?

Tag din kaffeoplevelse op på et højere niveau med kaffekværnen, og få frisk, ensartet formalet kaffe til din valgte bryggemetode.

Nederste tragt og låg

Den fjederbelastede bund gør det muligt at placere den nederste tragt tæt op mod kværnen. UV-bestandig, så kaffen bedre holdes frisk. Tåler ikke opvaskemaskine.

Øverste tragt og låg

UV-bestandig for at holde bønnerne mere friske. Tåler ikke opvaskemaskine.

Portafilterholder

Holder portafilteret, så du kan kværne kaffen direkte ned i portafilteret.

Opsamlingsbakke

Fanger overskydende malede bønner.

Børste

Fjern overskydende malede kaffebønner, eller brug skeen på den anden side til at øse den friske kaffe op.

Forrige
Næste

Kaffekværnens fordele

 • Overlegen kværnpræcision
 • Stort udvalg af kværnstørrelser
 • Smart automatisk dosering
 • Koniske kværne i rustfrit stål til professionel brug
 • Kværn direkte ned i et portafilter
 • Fiks, lufttæt beholder for friskhed
 • Den perfekte partner til Espressomaskinen – Artisan

En kaffekværn giver suveræn smag

Mal dine foretrukne kaffebønner for at få den optimale smag frem i hver eneste kop. Hver tår er en sand nydelse.

Optimal smagsudtrækning

Ved at arbejde med høj effektivitet og præcision leverer kaffekværnen ensartet kaffe. Det betyder, at smagsudtrækningen i den færdige kaffe bliver ensartet og jævn.

Det er nemt at bruge kaffekværnen

Med et enkelt tryk på en knap kan du føle dig som en ekspert i at male kaffebønner. Du skal bare bruge de tydelige knapper til bryggemetode og vælge den ønskede dosering for at få den rigtige mængde. Dit kaffehit er ikke langt væk.

Den perfekte makker til vores Espressomaskine

Kaffekværnen er designet til at supplere Espressomaskinen fra KitchenAid. Men den er også ideel til alle former for kaffebrygning og -stil, lige fra filterkaffe til espresso.

Det bedste fra bønnerne

Når malingen er præcis og ensartet, får du den optimale smag fra kaffen. Uanset hvordan du vælger at lave den, så nyd hver eneste tår.

Den enestående kaffekværn

Du har brug for perfektion, når det drejer sig om din kaffe, med en fuldstændig ensartet maling.  Den mindste variation kan gøre en forskel for kvaliteten.

1 shot? 2 kopper? Intet problem

Vælg det antal kopper eller shots, du vil have, så justeres formalingstiden tilsvarende. Du får den perfekte dosis, uanset hvilken formalingsstørrelse eller brygningsmetode du bruger. Nyd den lækre aroma.

Tilfredsstillende præcis kaffekværn

Vælg mellem 70 formalingsstørrelser for at få en dyb og fyldig smag. De koniske kværne i rustfrit stål til professionel brug giver overlegen kværnpræcision, hvilket giver et ensartet resultat for optimal smagsudtrækning.
 
Tip: Formalingsstørrelsen går fra 1 for ekstra grov til 70 for ekstra fin.

Den komplette kaffebarsoplevelse

Har du brug for et shot? Espresso-elskere kan male direkte ned i portafilteret på Espressomaskinen fra KitchenAid. Der er en indbygget portafilterholder, så du er helt klar til at stampe.

Kaffekværnen til passionerede skabere

Er du vild med cold brew? Eller måske er pour-over-kaffe eller en espressokande lige din stil. Du får den bedste smagsudtrækning, når dine bønner passer til bryggemetoden.

Antistatisk teknologi

Kaffekværnen har antistatiske teknologi, der hjælper med at reducere statisk elektricitet, så der er mindre snavs og ren kaffekværning. Med bunden tæt op mod kværnen får du en smart og komplet løsning.

Hold kaffen frisk

Pas godt på de lækre bønner. Du kan gemme og hælde ubrugte bønner tilbage i en lufttæt beholder, så de holder sig friske, og nemt skifte bønner mellem brygninger. Den nederste og den øverste tragt er UV-bestandige, så bønnerne og den malede kaffe holder sig friske.

KAFFEKVÆRN - ARTISAN 5KCG8433

Opnå enestående kværnpræcision til din kaffebrygning derhjemme med KitchenAid-kaffekværnen. Denne kompakte og slanke maskine giver dig mulighed for at skabe ensartede kværnstørrelser til alle brygningsmetoder. Vælg mellem 70 præcise indstillinger, fra grov til brug i stempelkande til fin kværnstørrelse til espresso, og nyd den gode smag. Kværne af rustfrit stål i professionel kvalitet giver fremragende maling af kaffebønner. Med automatisk doseringsteknologi justeres kværnen automatisk til at levere det omfang og den ensartethed, der passer til dine brygningsmetoder og antal skud eller kopper. Nyd fornøjelsen ved at kværne kaffebønner nemt og uden rod, og spar ubrugte bønner til næste gang. Den stilfulde og kompakte kaffekværn er et ideelt tilbehør til espressomaskinen (sælges separat). Vælg evt. en kværn i samme farve som espressomaskinen, og kværn direkte ind i portafilteret.

Specifikationer

Generelle specifikationer
 • Model Name
  5KCG8433
Tekniske specifikationer
 • Connection rating (W)
  240
 • Strøm (ampere)
  1,01
 • Voltage (V)
  220-240
 • Frequency (Hz)
  50/60
 • Height of the product
  249
 • Width of the product
  150
 • Depth of the product
  254
 • Height of the packed product
  450
 • Width of the packed product
  195
 • Depth of the packed product
  310
 • Net weight (kg)
  4.5
 • Gross weight (kg)
  5.5

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle KitchenAids husholdningsapparater har en garanti, som beskytter forbrugere mod enhver produktionsfejl. KitchenAid kan have særlige betingelser for nogle produkter.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Registrér dit produkt
Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.