Skip the navigation
Start>Kaffemaskiner>ESPRESSOMASKINE - ARTISAN
-30%
label-90-day-money-back90 dages tilfredshedsgaranti

ESPRESSOMASKINE - ARTISAN - Rød

5KES6503EER

5 års garanti

Lav autentisk espresso i dit eget hjem med intelligent sensorteknologi.

kr. 2.520,00kr. 3.600,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Op til -30%
RF23 - D2C PDP banner - Range to LP

Klar på nogle lækre tilbud?

Disse uimodståelige Deal Days tilbud er for gode til at misse.

pdp-promo-banner kitchenaid-espresso-machine-90-day-money-back en

90 dages tilfredshedsgaranti-program

Få den perfekte smag med den Espressomaskine - Artisan. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb inden for 90 dage, refunderer vi hele beløbet til dig!

Vilkår og betingelser

Tag kunsten at lave en god espresso med hjem

Lav espresso med autentisk smag med den første espressomaskine til hjemmet med dobbelte, smarte temperatursensorer. Den elegante KitchenAid Artisan-espressomaskine laver fyldige espressoshots med stor smag.

Dobbelte, smarte temperatursensorer og temperaturstyring

Termospoleteknologi for hurtig opvarmning

Portafilter til professionel brug, 58 mm, flad bund

Forinfusion med lavt tryk og italiensk pumpe med 15 bar

Vælger til 1 eller 2 doser

2 enkeltvægs- og 2 dobbeltvægs-portafiltre

Dampdysen til damp eller varmt vand

Metalhus og 5 års garanti

Hvad er der i kassen?

Den fantastiske KitchenAid espressomaskine 5KES6503 leveres med alt, hvad du har brug for til at servere fyldig, lækker espresso til familie og venner.

Coffee video thumbnail

Lav espresso som en professionel

Den første espressomaskine til hjemmet med dobbelte smart-sensorer opretholder den optimale temperatur hele vejen igennem og giver shots i cafékvalitet.

Udforsk espressoens kunst derhjemme

Skab den smag, du elsker, med ubegrænsede muligheder. Vi har kombineret den nyeste teknologi med den traditionelle espressobrygningsmetode for at sikre, at du kan nyde hver eneste kop. Og når du har mestret det, kan du lave enhver espressobaseret drik, fra cappuccino eller flat white til macchiato.

Authentic tasting shots with the KitchenAId espresso machine

Shots der smager helt rigtigt med espressomaskinen fra KitchenAid

Espressomaskinen fra KitchenAid er den første espressomaskine til hjemmet med dobbelte smart-sensorer. Temperaturstyringen synkroniserer med disse sensorer og enhedens vandvarmer for at holde temperaturen inden for det optimale område for espresso. 


Og da ingen ønsker at vente, har den en indbygget lyn-teknologi, der kan nå den optimale bryggetemperatur på mindre end 45 sekunder. Så kan du læne dig tilbage og smage forskellen.

Create a rich espresso with the perfect crema

Lav en fyldig espresso med den perfekte crema

Kendetegnet for et veltillavet shot er en tæt hasselnøddefarvet crema. Substansen har en mørk karamelfarve, er fyldig, aromatisk og afbalanceret mellem syrlighed og bitterhed. For at opnå dette smukke, fyldige resultat skal der være en forinfusion ved lavt tryk for at trække smagen ud af bønnen, før der skiftes til ekstraktion ved højt tryk. 


Den italienske pumpe på 15 bar på espressomaskinen fra KitchenAid er det perfekte middel til at lave en fyldig, aromatisk espresso i professionel kvalitet og et cremet lag crema.

Even tamping is easy with our clever portafilter

Selv stampning er nemt med vores smarte portafilter

Baristaer har mange tips og tricks til at brygge den perfekte espresso, men i sidste ende er det opbevaringen af den kværnede kaffe i espressomaskinen, der er kernen i et lækkert shot. Portafilteret, kurven og den måde, du trykker (stamper) den kværnede kaffe i kurven, kan være afgørende for din espresso. 


Portafilteret i kommerciel kvalitet i KitchenAid-espressomaskinen har forsænkede tude, så du får en stabil, flad bund, der hjælper dig med at opnå en ensartet stampning og ekstraktion. Diameteren på 58 mm hjælper med at opretholde optimal varme under udtrækningen. På den måde får du lækre, smagfulde kopper hver gang.

Espresso just the way you like it

Espresso nøjagtig som du kan lide den

KitchenAid-espressomaskinen er designet til at passe til dine præferencer. Den har fleksibiliteten til at give den erfarne barista mulighed for at udfolde sig, og nybegyndere kan støtte sig til fabrikkens standardindstillinger.


Du kan tilberede 1 eller 2 espressoshots ved hjælp af dosisvælgeren, og programmere din foretrukne shotstørrelse, hvis du vil, med et tryk på en knap. Den brygger med friskmalede bønner eller færdigpakket kaffe takket være de 4 medfølgende kurvefiltre. 


Tryksatte kurve med dobbeltvægskontruktion hjælper med at reducere udtrækningsvariabilitet, og er et godt valg til den nye barista. Kurve med enkeltvæg giver dig mulighed for at få større kontrol over smagsprofilen af dit shot.


Alt er der for at hjælpe begyndere med at komme godt i gang med at eksperimentere - eller bare blive i deres komfortzone.

Experiment with different coffee drinks

Eksperimentér med forskellige kaffedrikke

Er du vild med cafékultur? Det hele begynder med den perfekte espresso. Kombiner denne espresso med den type mælk, du ønsker og lav en række af dine foretrukne kaffeopskrifter. 


Din espressomaskine fra KitchenAid har en professionel dampdyse, der leverer damp og giver dig mulighed for at "strukturere" mælken direkte i kanden. Det betyder, at du kan lave en fyldig skum eller varme mælk til cappuccino, latte eller en flat white. Eller du kan bruge den til at lave varmt vand til en kop te eller en Americano. Alt sammen i dit eget køkken.

The espresso machine that’s sturdy and stylish

Den robuste og elegante espressomaskine

Stil betyder noget. Derfor har KitchenAid-espressomaskinen 5KES6503 både et godt udseende og god ydeevne. Det robuste metalhus gør den holdbar og bæredygtig, og det slanke, kompakte design betyder, at den passer perfekt på køkkenbordet. Vælg mellem et udvalg af flotte farver, der passer til dit hjem. 


Vores espressomaskine er stærk og pålidelig og svigter dig ikke. 5 års garanti giver dig ekstra sikkerhed, hvis du nogensinde har brug for hjælp med noget som helst.

Get the best from your beans with our coffee grinder

Få det bedste ud af dine bønner med vores kaffekværn

At male dine egne bønner i stedet for at købe formalet garanterer en vidunderlig smag og aroma. Med 70 kværnestørrelser giver KitchenAid-kaffekværnen dig den præcisionskværn, du har brug for, fra espresso med autentisk smag til grov fransk stempelkandekaffe. Denne elegante og kompakte kaffekværn kan stå alene eller kombineres med espressomaskinen fra KitchenAid. Du kan endda kværne direkte i portafilteret, da de to maskiner passer sammen.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?