Skip the navigation
-15%

KAFFEKVÆRN - ARTISAN - Medallion silver

5KCG8433EMS

2 års garanti

Mal kaffe efter din egen smag med 70 præcise indstillinger, fra stempelkande til espresso.

kr. 1.700,00kr. 2.000,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Kaffekværnen til entusiaster

Uanset om du er ekspert eller nybegynder i kaffens verden, er dette kværnen for dig. Med 70 indstillinger for, hvordan kaffen skal males, kan du være sikker på at få den rigtige størrelse til alt fra espresso til stempelkande. Det hele med blot ét tryk på en knap.

Koniske kværne i rustfrit stål i professionel kvalitet

Automatisk smart doseringsteknologi

70 præcise indstillinger for, hvordan kaffen skal males

Indbygget holder, så der kan males direkte ned i portafilteret

Aftagelig, UV-bestandig kaffebønnetragt

Hvad er der i kassen?

Kaffepurister og begyndere elsker vores kaffekværn 5KCG8433 til frisk, ensartet formalet kaffe. Den har professionelle funktioner, men er nem at bruge.


Savour every sip

Nyd hver eneste tår

Kaffekværnen er selve nøglen til velsmagende kaffe. Få det bedste ud af dine dyrebare bønner med denne præcisionskværn.

Den perfekte kop ligger i kværnen

Er du klar til at løfte din kaffe til næste niveau? Du skal bruge en ensartet maling for at opnå optimal smagsudtrækning. KitchenAid-kaffekværnen giver dig en præcis, ensartet størrelse, som kan finjusteres til din foretrukne bryggemetode og efter din smag.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-women-grinds-coffee

Mal din kaffe som en professionel

Nøjagtighed er altafgørende, når der skal males kaffe. Hver bryggemetode kræver en bestemt størrelse for at opnå passende udtrækning og dermed den bedste smag, aroma og konsistens. 


De koniske kværne i rustfrit stål og professionel kvalitet i vores kværn leverer fremragende præcision med ensartet formalet kaffe for optimal udtrækning. Designet er naturligt energibesparende og varmebestandigt, og derfor er kaffekværne det foretrukne valg for professionelle baristaer. Antistatisk teknologi i kværnen er også med til at reducere statisk elektricitet, så du får en ren kaffemaling og mindre rod.

Coffee-machines-grinder-artisan-onyx-black-controls-close-up

Gør dosering nem

Fejlfri dosering er nem med automatisk smart doseringsteknologi. Du skal blot vælge de kopper eller shots, du vil have, så justeres tiden, det tager at male kaffen, automatisk, så der leveres den rette mængde og konsistens. Du får den optimale dosis, uanset hvilken størrelse eller bryggemetode du bruger.


Vil du have en kaffesmag i absolut topklasse? Den detaljerede tidsregulering gør det muligt for dig at finindstille tiden, det tager at male kaffen, i intervaller på 0,2 sekunder for at opnå den ultimative smagstilpasning. Øg tiden, det tager at male kaffen, for at øge mængden af formalet kaffe, eller reducer tiden, det tager at male kaffen, for at reducere mængden af formalet kaffe. Derefter kan du gemme dine indstillinger, så de er klar til næste gang.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-man-is-using-grinder

Konsistens som på kaffebaren, hver gang

Konsistens er altafgørende, når du brygger kaffe. Hvis den formalede kaffe ikke er ensartet i størrelse, vil der blive udtrukket for lidt smag af noget og for meget af noget andet, hvilket kan medføre kaffe med dårlig smag.


Vores kaffekværn er designet til at levere en usædvanligt ensartet størrelse til alle bryggemetoder. Vælg mellem 70 indstillinger for, hvordan kaffen skal males (fra grov til stempelkande til fin til espresso), så du er sikker på, at du får helt ensartede resultater og opnår den bedste udtrækning af smag. Bare rolig, dine dyrebare bønner er i gode hænder.

Coffee-machines-grinder-artisan-silver-coffee-grinder-in-the-kitchen

Designet til espresso-entusiaster

Hvis du er en ivrig espressobrygger, ved du, at portafilteret er der, hvor kaffemagien opstår. Det er den berømte del af espressomaskinen, vi alle har set baristaer bruge med stor ekspertise, med håndtag og kurv, som indeholder den formalede kaffe.


Denne kaffekværn er smart designet med en indbygget, justerbar portafilterholder, så du kan male direkte i et 54 mm eller 58 mm portafilter til din espressomaskine derhjemme. Det giver dig den ultimative friskhed fra bønne til kop og betyder, at du er helt klar til at stampe.

Coffee-machines-grinder-artisan-onyx-black-coffee-beans-in-hopper

Hold bønnerne friske og lækre

Pas godt på dem, og nyd dine kaffebønners friskhed i ca. en måned. Lys, luft, varme og fugt er deres største fjender, så det er vigtigt at holde dem beskyttet.


Tragtene til KitchenAid-kaffekværnene er UV-bestandige, så kaffebønner og formalet kaffe holdes bedre friskt. Den aftagelige øverste tragt til kaffebønner på kaffekværnen gør det muligt at gemme og tilbageføre ubrugte bønner i en lufttæt beholder, så de holder sig friske, og nemt skifte bønner mellem brygninger.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-grinder-and-espresso-machine-in-the-kitchen

Sæt den sammen med vores espressomaskine

KitchenAid-kaffekværnen er designet til at passe perfekt sammen med KitchenAids espressomaskine (sælges separat). Du kan vælge en matchende farve, så de bliver et sæt. Derudover er maskinerne designet, så de understøtter hinanden, hvilket betyder, at du også kan male din kaffe direkte i espressomaskinens portafilter, helt klar til brug!


Vil du have den alene? Kværnen kan også sagtens stå alene. Du kan bruge den til at male frisk kaffe til espresso eller andre bryggemetoder eller -typer, fra filterkaffe til koldbrygget kaffe. Den er smart nok til at have stående fremme midt på køkkenbordet og fås i vores klassiske udvalg af farver.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?