Skip the navigation
-30%

KØKKENMASKINE MED VIPPEHOVED 4,8L - ARTISAN

5KSM156HBEGR

5 års garanti

Bland, ælt og pisk med vores ikoniske køkkenmaskine.

4 medfølgende tilbehør
kr. 4.199,30kr. 5.999,00

Ink. moms

 • Checked

  Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

 • Checked

  14 dages gratis returnering

 • Checked

  100 % sikker betaling

Det mest alsidige redskab i dit køkken

Er du i tvivl om, hvad du kan lave med vores KitchenAid Artisan 156-køkkenmaskine? Svaret er stort set alt. Pisk, rør, riv, ælt eller mos – denne alsidige køkkenmaskine kan det hele. Perfekt til hverdagens bagere og skabere.

Med vippehoved

Planetarisk funktion og 10 hastigheder

3 stk. blandetilbehør

Skål i rustfrit stål

Robust formstøbt metalhus

5 års garanti

15+ ekstra tilbehør

Hvad er der i kassen?

Med et trådpiskeris, en dejkrog og en fladpisker på din trofaste KitchenAid-køkkenmaskine med vippehoved 5KSM156 er du klar til at prøve kræfter med alle mulige kreative menuer derhjemme.

4 Medfølgende tilbehør

Byd en ikonisk Artisan-køkkenmaskine velkommen i dit køkken

Denne populære Artisan-model giver dig 100 års ekspertise. Vores køkkenmaskiners legendariske afrundede design, holdbarhed og alsidighed har givet dem en ikonisk status og gjort KitchenAid til verdens #1 KØKKENMASKINEMÆRKE(1). Uanset om du laver småkager, kartoffelmos, farsbrød eller brød, vil den aldrig svigte dig.

Lifestyle 156 grey

Kraftfuld, hurtig og grundig blanding

KitchenAids køkkenmaskine var den første køkkenmaskine til hjemmet med den unikke "planetariske funktion". Hvad betyder det? Piskerskaftet drejer i den ene retning og piskeriset i den modsatte retning til mindst 59 berøringspunkter i skålen, så alt blandes helt sammen. 


Denne KitchenAid Artisan 156 har 10 hastigheder, der giver dig den præcision, du har brug for til opgaven. Du skal bare flytte hastighedskontrollen og lade køkkenmaskinen gøre arbejdet. Vælg hastighed 1 for at få en nænsom omrøring, eller hastighed 6 for at slå og piske, og hastighed 10 for hurtig piskning. Du kan faktisk få perfekt pisket flødeskum på mindre end 1 minut(2). Fra blanding af kagedej til bagning til piskning af marengs eller æltning af dej – bare vælg et tilbehør og en hastighed, og så er du klar.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelser
 1.  Kilde: Euromonitor International Ltd, Consumer Appliances 2021ED, iht. definitionen af køkkenmaskiner; detailsalg i enheder, data fra 2020.

 2. Baseret på standard 5,1 cm cookies