Skip the navigation
Start>Køkkenmaskiner>KØKKENMASKINE 4,7L HIBISCUS – ARTISAN
label-coty-hibiscusÅrets farve

KØKKENMASKINE 4,7L HIBISCUS – ARTISAN

5KSM195PSEHI

5 års garanti 15 års reperationsgaranti

Ikonisk, alsidig køkkenmaskine med vippehoved i Årets Farve – en overdådig fuchsia.

7 medfølgende tilbehør
kr. 6.399,00

 • Checked

  Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

 • Checked

  14 dages gratis returnering

 • Checked

  100 % sikker betaling

Sig goddag til vores fantastiske Hibiscus-køkkenmaskine

Denne strålende og overdådige 4,7 l Hibiscus Artisan-køkkenmaskine kan bruges til at piske, røre, ælte eller mose. Med sin originale planetariske funktion og berømte kurver er det stilikonet fra verdens KØKKENMASKINEMÆRKE nr. 1(1). Den leveres med en ekstra skål på 3 l og 6 stk. tilbehør

Med vippehoved

Planetarisk funktion og 10 hastigheder

4 stk. tilbehør samt dejskraber og plastskærm

2 skåle i rustfrit stål

Formstøbt metalhus

5 års garanti + 15 års mulighed for reparation

10+ valgfrit tilbehør

Hvad er der i kassen?

Du får alt, hvad du skal bruge til at blande, ælte, piske, rive og klargøre mørdej. Gør dig klar til livlige kreationer!

7 medfølgende tilbehør
Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-video-showing-the-mixer-in-use

Gå hele vejen med Hibiscus

Hold dig ikke tilbage. Gå den dristige og smukke tid i møde. Ligesom blomsten påkalder denne flotte pink sig opmærksomhed.  Det er lige det dit køkken - og dine måltider - har ventet på. Byd Hibiscus velkommen. 

En farveeksplosion og 100 års historie

Vores overdådige KitchenAid 185 Artisan-køkkenmaskine benytter sig af vores mange års ekspertise til at gøre enhver opgave til en leg. Marengs, wienerbrød eller glasur – du bestemmer, køkkenmaskinen klarer det. Og det stopper ikke med kager – du kan lave kartoffelmos, ælte dej, hakke kylling eller blande kødboller.

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-filling-liquid-with-pouring-shield

Køkkenmaskine, der er klar til hvad som helst

KitchenAid-køkkenmaskinen var den originale køkkenmaskine til hjemmet med den "planetariske funktion". Men hvad betyder det egentlig? Det vil sige, at akslen på køkkenmaskinen roterer i den ene retning, mens tilbehøret roterer i den anden retning, hvilket giver en meget grundigere blanding. Piskeriset bevæger sig i en spiral til mindst 59 berøringspunkter rundt i skålen, så alt, hvad du smider ned i skålen, blandes helt sammen – intet går tabt.


Vores køkkenmaskine i Årets farve leveres med masser af tilbehør, så du er klar til at lave alle mulige kreative menuer derhjemme. Dejmixeren har vandrette strenge til at bearbejde smør, men fungerer også som en almindelig fladpisker til blanding og rivning. Eller udskift den med det medfølgende trådpiskeris til luftige ingredienser, dejkrog til æltning eller fladpiskeren med fleksibel kant til de mere klistrede blandinger. Leveres også med en skraber, der gør det nemt at rengøre dejmixeren.


Du skal bare vælge tilbehør og hastighed. Vælg hastighed 1 for at få en nænsom omrøring, eller hastighed 6 for at slå og piske, og op til hastighed 10 for hurtig piskning. Du kan faktisk piske flødeskum på mindre end 60 sekunder (2). Det er imponerende.

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-mixing-ingredients

En fornøjelse at bruge

Når du er ivrig efter at komme i gang med din nye køkkenmaskine, gider du ikke bruge tid på besværligt tilbehør og komplicerede knapper. Køkkenmaskinens vippehoved gør alting supernemt. Du skal blot låse skålen på plads, sætte den valgte pisker i og sænke hovedet på maskinen. Drej på hastighedsvælgeren for at starte. Så enkelt er det. 


Den medfølgende plastskærm beskytter køkkenmaskinen og køkkenbordet mod at blive beskidte, når du tilføjer ingredienser i skålen og blander, så det er supernemt at gøre rent. Bare slap af og nyd maden.

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-colour-of-the-year-on-countertop-with-second-bowl

Store eller små portioner med KitchenAid 4,7 l

Med denne køkkenmaskine får du ikke bare en, men to praktiske skåle. Det betyder, at du kan lave ekstra store portioner eller jonglere med to stadier af en opskrift på én gang. Bland dejen i én, pisk æggehviden i den anden.  


Den større 4,7 l skål i to nuancer i rustfrit stål har et ergonomisk håndtag, så den er nem at løfte. Du kan ælte op til 2 kg dej eller blande 9 dusin småkager (3) i en enkelt portion. Skålen i rustfrit stål på 3 l er perfekt til mindre opgaver eller kan tilføje yderligere 60 småkager (5 dusin) til din bagning uden at skulle starte forfra. Så er der rigeligt at dele ud af, når du holder fest eller familiesammenkomst. Hvem vil have flere hibiscusempanadas?

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-mixer-with-men-cooking-in-the-kitchen-5-year-guarante

Bygget til at holde i generationer

Styrke og skønhed forenes i denne fantastiske køkkenmaskine. Som alle vores maskiner er den fremstillet af robuste materialer, der kombinerer over 100 års teknisk ekspertise. 


Den formstøbte metalkonstruktion betyder, at den er solid og robust. Selv knapperne er fremstillet af metal, og den leveres med skåle af rustfrit stål, der er modstandsdygtige over for ridser, lugt og pletter. Du får også 5 års garanti og 15 års reparationsservice – lige hvad du har brug for til at få ekstra ro i sindet ...

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-woman-using-shave-ice-attachment

Spændende tilbehør, der udvider din horisont

Lav alle de retter, du nogensinde har læst om eller drømt om – fra pølser til frisk appelsinjuice eller dit eget bud på grøntsagsnudler. Du skal blot tilslutte det ekstra tilbehøri den multifunktionelle tilbehørsmuffe foran på køkkenmaskinen, så er du klar til at gå i gang. 


Vælg mellem et udvalg af alsidigt tilbehør, så du kan lave alt fra frisk pasta til salater i tern, burgere, pølser, syltetøj og sorbet. Strømfordelerne passer til alle modeller af køkkenmaskinen, der er fremstillet siden 1919. Det eneste spørgsmål er: Hvad vil du prøve først?


K400-Blender-and-Mixer-hibiscus-colour-of-the-year-on-countertop

Nyd Årets farve med egne øjne

KitchenAid har brugt farver til at udløse kreativitet lige siden præsentationen af den første køkkenmaskine i 1955. I dag indfanger Årets Farve globale tendenser for at tiltrække aktuelle øjeblikke og inspirere skabere fra hele verden. Så træd frem, Hibiscus, en smukt levende, overdådig fuchsia, vores valg til 2023. Den vil med garanti skille sig ud og få dit køkken til at blomstre. 

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelser
 1. Kilde: Euromonitor International Ltd; Consumer Appliances 2022ED; "mixers" (miksere) i henhold til definitioner af miksere (omfatter både køkkenmaskiner og håndmiksere); detailsalg i enheder, 2021-data.

 2. Baseret på 473 ml piskefløde (36 % fedtindhold)

 3. Baseret på 28 g dej pr. cookie