Skip the navigation
-30%

KØKKENMASKINE 4,8L – ARTISAN MED BLANDESKÅL I GLAS

5KSM156ECA

5 års garanti

Bland, ælt og pisk med vores ikoniske køkkenmaskine. Med blandeskål i glas på 4,8L.

4 medfølgende tilbehør
kr. 4.199,30kr. 5.999,00

Ink. moms

 • Checked

  Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

 • Checked

  14 dages gratis returnering

 • Checked

  100 % sikker betaling

Det mest alsidige redskab i dit køkken

Er du i tvivl om, hvad du kan lave med vores KitchenAid Artisan 156-køkkenmaskine? Svaret er stort set alt. Pisk, rør, riv, ælt eller mos – denne alsidige køkkenmaskine kan det hele. Perfekt til hverdagens bagere og skabere.

Med vippehoved

Planetarisk funktion og 10 hastigheder

3 stk. blandetilbehør

Glasskål

Robust formstøbt metalhus

5 års garanti

15+ ekstra tilbehør

Hvad er der i kassen?

Med et trådpiskeris, en dejkrog og en fladpisker på din trofaste KitchenAid-køkkenmaskine med vippehoved 5KSM156 er du klar til at prøve kræfter med alle mulige kreative menuer derhjemme.

4

Byd en ikonisk Artisan-køkkenmaskine velkommen i dit køkken

Denne populære Artisan-model giver dig 100 års ekspertise. Vores køkkenmaskiners legendariske afrundede design, holdbarhed og alsidighed har givet dem en ikonisk status og gjort KitchenAid til verdens #1 KØKKENMASKINEMÆRKE(1). Uanset om du laver småkager, kartoffelmos, farsbrød eller brød, vil den aldrig svigte dig.

lifestyle 156 glass bowl

Kraftfuld, hurtig og grundig blanding

KitchenAids køkkenmaskine var den første køkkenmaskine til hjemmet med en unik "planetarisk funktion". Hvad betyder det? Piskerisakslen spiralerer i den ene retning og piskeriset i den anden retning til mindst 59 berøringspunkter rundt om skålen, så alt bliver blandet helt og holdent i skålen.

Denne KitchenAid Artisan 156 har 10 hastigheder for at give dig den præcision, du har brug for til den opgave, du skal udføre. Du skal blot flytte hastighedskontrolhåndtaget og lade køkkenmaskine tage over.

Denne køkkenmaskine håndterer store eller små portioner mad med lethed. Den leveres med en glasskål på 4,8 L, der kan tage det hele på. Du kan med glæde blande op til 2 kg brøddej eller hele 9 dusin småkager (2). Det er mere end nok til at gå rundt!

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelser
 1.  Kilde: Euromonitor International Ltd, Consumer Appliances 2021ED, iht. definitionen af køkkenmaskiner; detailsalg i enheder, data fra 2020.

 2. Baseret på standard 5,1 cm cookies