Skip the navigation
-30%

KØKKENMASKINE MED LØFTEARM 6,9 L – ARTISAN - Medallion silver

5KSM7580XEMS

5 års garanti

Denne store køkkenmaskine til krævende blandinger er den bedste i sin klasse

5 medfølgende tilbehør
kr. 4.899,30kr. 6.999,00

Ink. moms

 • Checked

  Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

 • Checked

  14 dages gratis returnering

 • Checked

  100 % sikker betaling

MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

Op til 15% rabat på alt

I vores fantastiske Flash-udsalg. Skynd dig, tilbuddet slutter snart.

Effekt og holdbarhed med KitchenAid 6,9L

Denne Artisan-køkkenmaskine med løftearm er utrolig kraftfuld, holdbar og støjsvag. Det er en fornøjelse at lave lækre søde og krydrede kreationer og der er masser af spændende muligheder.

Løftearm

Motor med maks. effekt på 1,3 HK

Planetarisk funktion og 10 hastigheder

3 stk. tilbehør i massivt rustfrit stål og 1 plastskærm

Skål i rustfrit stål

Robust trykstøbt metalhus

5 års garanti

15+ ekstra tilbehør

Hvad er der i kassen?

Gør store ting med denne Artisan KitchenAid-køkkenmaskine med løftearm 5KSM7580X som har alt, hvad du har brug for til konstant kreativitet.

5 Medfølgende tilbehør

Du har kraften til at klare det hele

Hold dig ikke tilbage med denne KitchenAid 6,9 l køkkenmaskine fra VERDENS FØRENDE KØKKENMASKINEPRODUCENT(1). Du kan skabe døgnet rundt med denne kraftfulde køkkenmaskine med stor kapacitet. Den ælter pizzadej, blander kagedej, pisker marengs op og strimler endda svinekød uden besvær.

Mixers-bowl-lift-6.9L-artisan-cast-iron-black-women-cuts-bread-next-to-a-stand-mixer

Køkkenmaskinen, der kombinerer effekt, størrelse og skønhed

Denne KitchenAid 6,6 l Artisan-køkkenmaskine med løftearm er en kraftfuld køkkenmaskine. Den kombinerer vores mest kraftfulde motor, den største skålkapacitet og det professionelle løftearmsdesign med vores klassiske former og det ikoniske design.


Den er klar til at håndtere æltning af den tungeste dej, nem blanding af tætte ingredienser og gør kort proces med større portioner. Skålen på 6,9 l i rustfrit stål er bygget til at klare alt, hvad du smider i den, og kan blande helt op til imponerende 13 dusin småkager (2) i en enkelt portion. Med sin maks. effekt på 1,3 HK giver den højeffektive og støjsvage motor den nødvendige kraft til at blande tung kagedej, piske store mængder fløde eller ælte tæt dej.

Mixers-bowl-lift-6.9L-artisan-empire-red-mixing-ingredients-close-up

Når du er vild i varmen, så tænd for løftearmen

Mennesker, der tit arbejder med store mængder mad, går ofte efter en køkkenmaskine med løftearm, hvor hovedet bliver låst fast. En køkkenmaskine med løftearm er perfekt til at lave store portioner, da den er endnu mere kraftfuld og robust.


Hvordan virker det? Håndtaget sænker og løfter blandeskålen, som fastgøres med 3 låsepunkter for maksimal stabilitet. Skålens ergonomiske håndtag gør det nemt at placere og løfte skålen, selv når den er fuld.


Tip: Tænk på pladsen i dit køkken. En køkkenmaskine med løftearm er lidt højere end en køkkenmaskine med vippehoved. Se tabellen nedenfor, så du kan sammenligne højden.

Mixers-bowl-lift-6.9L-artisan-empire-red-planetary-action-close-up

Planetarisk funktion til hurtig og grundig blanding

Apparater fra KitchenAid var blandt de første køkkenmaskiner til privat brug med "planetarisk funktion", hvilket betyder, at køkkenmaskinens hoved roterer i én retning, mens tilbehøret roterer i den anden retning, hvilket giver en meget mere grundig blanding. Piskeriset bevæger sig rundt i skålen med 60 berøringspunkter, så alle ingredienser bliver blandet helt sammen.


Denne Artisan 5KSM7580X har de fleksible 10 hastigheder med skydekontrol, der giver dig præcis hastighedskontrol og -variation, med en langsom startfunktion, der forhindrer stænk. Uanset om du blander, pisker eller ælter, skal du blot vælge dit tilbehør, vælge hastighed, og så er du i gang.

Mixers-bowl-lift-6.9L-artisan-medallion-silver-5-year-guarantee-women-puting-ingredients-in-the-mixer-bowl

Køkkenmaskinen, der er en ven for livet

Den solide zink-metalkonstruktion på denne 6,9 l køkkenmaskine gør den lige så holdbar, som den er elegant. Den vil være en trofast køkkenpartner i mange år fremover, og du vil aldrig ønske eller mangle andre køkkenmaskiner. Mange af vores KitchenAid-kunder fortæller os, at de giver deres køkkenmaskine et navn, fordi den føles som en del af familien ;-) 


Med sin robuste fremtoning og bemærkelsesværdige kraft er den i stand til at klare tunge blandinger med lethed. Sammen kan I klare alt.

Mixers-bowl-lift-6.9L-artisan-cast-iron-black-mixer-on-the-kitchen-table

Pift den op med din egen særlige stil

Selvom den arbejder meget hårdt, ser Artisan-køkkenmaskinen 6,9 l også smuk ud. Den fås i et udvalg af farver, så det er nemt at finde en, der passer til din personlighed. Få din maskine i en tidløs sort eller hvid, vores umiskendelige røde, eller lad din fantasi løbe løbsk med en trendy nuance.


Match den med din indretning, din stil, eller fuldend looket ved at matche den med dine andre KitchenAid-apparater som et sæt. Der er intet som et nuancesæt, der får smilet frem.

Mixers-bowl-lift-6.9L-artisan-candy-apple-stand-mixer-is-making-pasta

Gør det på din egen måde med tilbehør

Der er en lang række spændende tilbehør, som du kan bruge med din køkkenmaskine via den multifunktionelle tilbehørsmuffe. Du skal bare åbne dækslet til muffen på hovedet for at montere tilbehøret fast for at lukke op for en verden af kulinariske muligheder. Næsten alt kan laves fra bunden derhjemme – lige fra pølser og salater til lasagne, is eller mel.


Vores sortiment af tilbehør til køkkenmaskiner omfatter en genial spiralizer, kornmølle og kødhakker (alle sælges separat). Du kan gøre meget mere end at bage. Sæt blot tilbehøret i, så gør din køkkenmaskine arbejdet med at føre din foretrukne hjemmelavede mad op på et nyt niveau.

PaulWirral

Livredder, tidsbesparer!

En fantastisk køkkenmaskine. Størrelsen gør den perfekt til store portioner, og den er både robust og lydsvag. Den er en fornøjelse at bruge.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Sammenlign vores køkkenmaskiner

Kitchenaid Food processor 5KSM7580XECA Rød metallic Profile
KØKKENMASKINE MED LØFTEARM 6,9 L – ARTISAN

Denne store køkkenmaskine til krævende blandinger er den bedste i sin klasse

kr. 6.999,00
 • Vippehoved/løftearm
 • Højde
 • Kapacitet for hovedskål
 • Antal medfølgende skåle
 • Antal medfølgende tilbehør
 • Indgraveringsmulighed
 • Til kommerciel brug
Kitchenaid Food processor 5KSM70SHXEER Rød Profile
KØKKENMASKINE MED LØFTEARM 6,6L – ARTISAN

Designet til at kombinere form og funktion for at klare det hele.

kr. 6.544,15kr. 7.699,00
Køb nu
 • Vippehoved/løftearm
 • Højde
 • Kapacitet for hovedskål
 • Antal medfølgende skåle
 • Antal medfølgende tilbehør
 • Indgraveringsmulighed
 • Til kommerciel brug

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelser
 1. Kilde: Euromonitor International Ltd, Consumer Appliances 2021ED, iht. definitionen af køkkenmaskiner; detailsalg i enheder, data fra 2020.

 2. Med fladpiskeren, 28 g dej hver