Skip the navigation

Kødhakkere til lækre retter

Elsker du at lave sund mad? Find tilbage til udgangspunktet, og omdan ingredienserne med en kødhakker. Det robuste tilbehør til din køkkenmaskine (sælges separat) hakker kød, grøntsager, brødkrummer og meget mere til friske, kreative opskrifter.

Stainless-steel-meat-grinder-on-mixer
Food-grinder-grinding-vegetables

Ekstra stærk kødhakker af metal

Du kan få kvalitetshakning på kortere tid med kødhakkeren og pølsehornet. Den er primært designet som en kødhakker, så kylling, kalkun, svinekød og oksekød hakkes hurtigt og nemt. Denne robuste og holdbare hakker gør det også let at arbejde med fisk, brødkrummer, krydderier og krydderurter til pølser og burgere i pubstil. Bliv ekspert i at hakke grøntsager og frugt til salsa, kødfrie burgere og andre retter.

SE DEN
Meat-grinder-on-cream-mixer-grinding-meat

Sådan bruger du kødhakkeren af metal

Du kan kontrollere resultaterne ved at vælge en hakkeskive i rustfrit stål:

 • Fin: Tilberedt kød, smørepålæg, hårde oste, brødkrummer

 • Mellemfin: Råt eller tilberedt kød, kød til pølser

 • Grov: Råt kød til burgerbøffer og chili eller grøntsager til salsaer og saucer

Når du har sat skiven på, skal du vælge hastighed 4 på maskinen for at starte og skubbe ingredienserne ind med stamperen.


Red-mixer-with-meat-grinder

Tip til at hakke rent

Klargør og bland alt på forhånd, og sørg for, at dine ingredienser er godt nedkølede. Den kolde temperatur hjælper dig med at opnå en ren hakning. Du kan komme alle dine ingredienser i fryseren i 10 minutter eller selve metalkødkhakkeren i køleskabet eller fryseren, før du starter.

Red-stand-mixer-with-sausage-stuffer

Sådan vælger du din kødhakker

Aktiv
  Food-strainer-extension-pack-on-red-mixer

  Udvid kødhakkerens muligheder

  Følg din lidenskab, og lav endnu mere med din klassiske kødhakker med andet tilbehør, der sælges separat. Med purépresseren kan du også lave syltetøj, saucer og kompotter, med pølsehornet kan du skubbe lækre, hakkede ingredienser ned i pølser, og den store ingrediensbakke gør det nemmere at tilberede større portioner.

  SE DEN
  Meat-grinder-grinding-salmon

  Vejledning til kødhakkeren

  Sådan bruger du tilbehøret til din kødhakker sammen med de to hakkeskiver.

  • Fin hakkeskive – 4,5 mm – tilberedt kød til smørepålæg, hårde oste, brødkrummer

  • Grov hakkeskive – 6 mm – råt kød til burgere og chili, grøntsager til salsaer og saucer

  Når du har monteret hakkeren med skiven, skal du vælge hastighed 4 på din køkkenmaskine for at starte.


  Sausage-stuffer-attached-to-a-black-mixer

  Brug den med pølsehornet

  Tilbered pølser fra bunden, så du ved præcist, hvad der er i dem. Du kan kombinere alt fra oksekød til kylling eller fisk med urter, krydderier, hvidløg eller usædvanlige ingredienser som f.eks. karamelliserede løg eller ærter.


  Pølsehornene følger med metalkødhakkeren eller købes separat til standardkødhakkeren. Du kan lave små eller store størrelser.

  SE DEN
  Food-strainer-making-apple-sauce-with-red-mixer

  Brug den med purépresseren

  Hvis du elsker bløde og saftige retter, skal du opleve glæden ved at purere. Du kan bruge din kødhakker i kombination med purépresseren (sælges separat) til at tilberede bløde frugter og kogte grøntsager derhjemme. Skab lækre syltetøjer, puréer og saucer med forskellige konsistenser. Hvorfor ikke starte med æblesauce eller tomatjuice?

  SE DEN
  Cauliflower rice salad

  Kødfrie hakkeidéer

  Selvfølgelig er en kødhakker ikke kun til kød. Pescetarer kan lave urtefyldte fiskefrikadeller, ravioli med tun eller lakseburgere. Vegetarer og veganere kan udnytte dette praktiske tilbehør i stor stil, når de laver plantebaserede retter fra bunden.


  Eksperimentér med dine egne mexicanske bønneburgere, falafler eller salsaer og smørepålæg. Blomkålsris er et vidunderligt kulhydratfattigt, fiberrigt alternativ til ris, som du kan lave ved at hakke blomkål.

  Homemade-burger-with-cheese-and-rocket

  Ideer til, hvad du kan lave med din kødhakker

  • Salsa

  • Burgerbøffer

  • Pølser

  • Falafel

  • Smørepålæg

  • Fiskefrikadeller

  • Chili

  • Pastaer

  • Babymad

  • Fyld til ravioli


  Homemade-vegetable-burger-with-tomatoes

  Hvorfor vælge en kødhakker?

  I modsætning til en foodprocessor får du tilfredsstillende ensartede resultater med en kødhakker. Da alle ingredienserne skubbes gennem hullerne på hakkeskiven, betyder det, at alt kommer jævnt ud. Hvis du f.eks. putter en blanding af oksekød, champignoner, hvidløg og urter i, vil det alt sammen blive pænt forarbejdet og klar til din burger, tærte eller postej. Voila.

  SE OPSKRIFTEN