i

KHIAF 10900 - 859991548300

90 CM INDUKTIONSKOGEPLADE NEDFÆLDET MONTERING KHIAF 10900

KitchenAid genopfrisker køkkenets udseende med avanceret ydeevne, intuitiv sensorteknologi og innovativt design. Denne induktionskogeplade giver dig al den kraft og plads, du har brug for til at skabe lækre retter takket være: - 10 induktionszoner - 10 individuelle zoner - Stor madlavningszone: 90 cm Den kan monteres nedfældet i perfekt niveau med bordpladen for at skabe flotte designløsninger, der stemmer overens med køkkenets stil, og den giver flere karakteristiske egenskaber: - Multi-zone: Den opdeler kogepladen i tre eller fire zoner, og aktiverer dem samtidigt på et forudindstillet strømniveau. Læs mere ... Gryder og pander kan flyttes fra et område til et andet uden at skulle interagere med brugergrænsefladen, så retterne kan gøres færdige ved forskellige temperaturer for øget fleksibilitet. - Dynamisk sensorfunktion: Fremskynder kogeprocessen, og advarer dig, når en gryde når kogepunktet, og justerer automatisk strømmen for at opretholde temperaturen og undgå spild. - Dynamisk overflade: Giver dig plads og frihed til at udtrykke din kulinariske kreativitet, når du bruger hele kogepladen under madlavningen. Gryder og pander kan bevæges frit rundt på overfladen, og fordi temperaturen er jævnt fordelt, er det en yderst effektiv måde at lave mad på. Med denne moderne kogeplade kan du også nyde den uvurderlige støtte af en souschef, ligesom i professionelle køkkener. Souschef-funktionen giver feedback via en brugergrænseflade og trinvis vejledning gennem flere funktioner (koge, simre, holde varm, smelte, Moka, grill). Sensorer registrerer pandens/grydens temperatur, afpasser efter det valgte program og justerer konstant effektniveauet for at tilberede selv de mest delikate og krævende retter. Forskellige effektniveauer kan vælges automatisk og bruges samtidigt, hvilket giver en nem måde at lave mad på på samme tid. Tydeligt og intuitivt display med symboler og tekst komplet med Gourmet Library-funktionen, som vejleder dig og hjælper med at sikre et perfekt resultat hver gang. Luk

Specifikationer


FUNKTIONER

Placering af kontrolpanel Front
Primær on/off-kontakt Ja
Antal elektriske kogezoner 6
Antal induktionszoner 10
Indikator for tændt zone Ja
Restvarmeindikator Separat
Timer Ja
Kontroltype Elektronisk

TEKNISKE DETALJER

Bredde på produktet 860
Bredde på det pakkede produkt 970
Dybde på produktet 510
Dybde på det pakkede produkt 650
Højde på produktet 57
Højde på det pakkede produkt 170
Nettovægt (kg) 22.4
Bruttovægt (kg) 23.4
Sikring (A) 46,5
Længde på elledning (cm) 170
Tilslutningseffekt (W) 11000
Energiinput Electrisk
Nichedybde 490
Min. Nichebredde 840
Max. nichebredde 842
EAN kode 8003437232282
Type Indbygning

Dokumenter og registrering

Hent brugermanualer her, eller registrér dit produkt for at få den bedste support fra KitchenAid.

Manualer og brochurer

Brugervejledning

Hent

Installation

Hent

Produktblad

Hent

Daglig brugervejledning

Hent

Sundhed & sikkerhed og installationsvejledning

Hent

2 år garanti

KitchenAid forstår, at som lidenskabelig gourmet nyder du dit køkken, elsker at være der, og du lader kun de bedste om at gøre det unikt.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Registrér dit produkt

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
top

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.