KOM HELT TÆT PÅ DET EKSKLUSIVE PLANETARISKE RØRESYSTEM

KitchenAids ikoniske Artisan mixer med en smuk ny glasskål på 6 L og særligt udvalgt standardtilbehør kan kun beundres for sin skønhed og fejlfri ydelse.
Med den nye glasskål kan man se, hvordan de friske kvalitetsingredienser hurtigt og nemt blandes, æltes eller piskes til kulinariske mesterværker. Med den nye glasskål på 6 L kan blandeprocessen ses, så det er nemmere at bedømme, hvornår dejen har nået det optimale punkt i hæveprocessen, så det bedste bagværk opnås hver gang.

De unikke funktioner gør denne Artisan 6 L mixer med skålløft til en forlængelse af dine hænder, så du med dine kulinariske evner og kreativitet kan skabe noget helt særligt – hver gang.

Med den store kapacitet kan kokke prøve kræfter med nye kulinariske projekter, og håndtere store mængder hurtigt og effektivt, i en smuk glasskål.

KitchenAid mener, at det vigtigste er maden – Serious about food, og med denne nyeste innovation er det helt klart i skålen. Artisan mixeren med skålløft med ny glasskål på 6 L kan ælte dej til 6 brød (hver 450 g), 108 småkager, eller lave mere end 2,5 kg kartoffelmos ad gangen.

Den nye Artisan 6 L mixer med skålløft fås i farverne glødende rød, metallic rød og frosted pearl.

DELE OG FUNKTIONER

Den nye Artisan 6 L mixer har alle de fantastiske funktioner, som de eksisterende KitchenAid mixere med skålløft og skål i rustfrit stål har, fra en støjsvag og robust motor, som giver professionelle resultater, til 10 hastigheder, som kan bruges til stort set alle kulinariske opgaver, samt det originale planetariske røresystem, som sikrer fuld dækning af skålen under brug.

Glasskålen har stor kapacitet, så du kan opnå fantastiske kulinariske resultater, samt håndtere store mængder hurtigt og effektivt.

Med Soft Start minimeres ingredienssprøjt.

Den elektroniske Speed Sensor bevarer en præcis hastighed for at opnå optimale resultater hver gang.

Artisan 6 L mixer med skålløft har et enkelt koblingsled, som forvandler din mixer til et kulinarisk center med mere end et dusin valgfri tilbehørsdele, til vellykket tilberedelse af mange madtyper, fra frisk pasta og saft, til kagedej og is.


top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.