VIS DINE EVNER

DIN EGNE PRO-FOODPROCESSOR, SOM SKÆRER, HAKKER, RIVER, SNITTER, PURÉRER OG BLENDER

Med det omfattende udvalg af tilbehør og den effektive motor er dette KitchenAids mest alsidige og fuldstændige foodprocessor.

PROFESSIONELLE RESULTATER HVER GANG

Foodprocessoren har det revolutionerende nye Exactslice-system, som reproducerer selv de mest avancerede skiveskæringsteknikker, og giver dig fuld kontrol.

Du kan justere snittetykkelsen øjeblikkeligt ved blot at flytte det første udvendige håndtag nogensinde. Det eksklusive håndtag sidder på maskinens base, og har seks tykkelser, som kan indstilles uden at knivsamlingen skal tages ud, og uden at skulle slukke for maskinen først.

Vælg to optimale hastighedsindstillinger for at sikre nøjagtig skiveskæring af selv de blødeste madmener som f.eks. moden tomat eller hårde mademner som f.eks. kartofler eller kød til grillen.
Det ekstra brede 3-i-1 indføringsrør: Tre nedskubbere passer perfekt indeni hinanden, og sikrer nem håndtering af alle størrelser mad, og giver både lodret og vandret skæring efter ønske.

Udvalget af snitteplader med unikt designede, skarpe knivblade med mikrotakker giver perfekt skiveskæring på få sekunder.

Det revolutionerende snittesæt med snitteplade, snitteplade på 8 mm med gitter, låg og rengøringsredskab fremstiller nemt perfekte tern af frugt, grøntsager og ost.

ANDRE FUNKTIONER OG FORDELE

Højtydende motor. Basen i formstøbt metal rummer en højtydende induktionsmotor på 650 watt giver en effektiv, pålidelig og støjsvag ydelse.

Ultratæt silikoneforsegling. Den ultratætte silikoneforsegling på låget og knivbladene forhindrer spild eller læk fra de tre arbejdsskåle uden BPA i tre forskellige størrelser (4 L, 2,4 L og 1 L) gør det nemt at håndtere store og små mængder.(4 L, 2.4 L and 1 L)

Standardtilbehør

Artisan 4 L foodprocessor omfatter:

Tre arbejdsskåle i forskellige størrelser,
nedskubber i tre dele,
en eksternt justérbar snitteplade,
et snittesæt,
plader til at skære og rive fint og groft,
en citruspresser,
universalknive,
en dejkrog,
et piskeris.

Alt tilbehør kan opbevares nemt og sikkert i den medfølgende kasse.


top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.