Ekstraordinær god kaffe der nemt laves med KitchenAid

Hvad er det der laver en god kop kaffe?

Det at lave en god kop kaffe er en kunst, der ligger i den nøjagtige sammensætning af få, uerstattelige elementer: Kvalitetsbønner, vand og derefter en sart tilberedningsproces. Kaffebønner er der hvor det hele starter; vand, ved den rette temperatur, til forsigtigt at vække smagen; en omhyggelig og tålmodig tilberedningsmetode, for at få en god duftende kaffehistorie ud af enhver bønne.

Hvordan vil du gerne have din kaffe?

Når det drejer sig om kaffe, er det klart at alle har deres præferencer. Tynd, stærk, intens, kold eller dampende: Uanset hvordan du end nyder den, skal du bare sikre dig at du får den på bedst måde.

Tynd, dampende og med en velafbalanceret smag

Det er den eneste tilladte følgesvend i et øjeblik helt for dig selv, mens du læser et blad, en bog eller ganske enkelt bare slapper af med dine tanker.

Meget varm, stærk og intens: espresso, sagt i et ord

Når du har brug for et velsmagende energispark der kan gøre din dag bedre.

Varm, mild og med en kompleks smag

Et omfavnende knus, som du kan dufte og smage, mens du sludrer med en gammel ven, eller mens du tager en beroligende pause fra en hektisk dag.

Iskold og smagsfuld

Opfriskende, energisk og super velsmagende: en glimrende løsning til noget lækkert på sommerdagene, der kan nydes sammen med vennerne eller bare mens du ligger behageligt i solen.

Nemt lavet kaffe

Se hele KitchenAid kaffemaskine-serien, så du kan nyde en kop kaffe lige præcis som du gerne vil have den.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.