Slip din kreativitet løs med den ledningsfri kollektion

De ledningsfrie køkkenapparater giver dig al den kraft, du forventer, uden ledning. Med den ledningsfri minihakker, stavblender og håndmikser kan du skabe hvor1 som helst, hvad som helst og på alle måder.

Nyd friheden med de ledningsfrie
køkkenapparater

Slip din indre kok fri med KitchenAids første ledningsfri kollektion. Du kan forberede, tilberede og tilsætte dine egne kreative detaljer uden besværet med en ledning.

Friheden til at skabe hvor som helst

Vær med til at fejre starten på den ledningsfri æra. Få friheden til at tilberede og lave mad hvor som helst, hvad som helst og på alle måder.

FRIHED

Al den kraft, du forventer, uden ledning

Det genopladelige litium-ion-batteri giver dig optimal driftstid og ydeevne. Du kan trygt få lavet det, du skal, på en enkelt opladning.

KRAFT

Køkkenborde uden rod

Ingen ledninger er lig med et køkkenbord uden rod og som får dig til at smile. Bare rene linjer og et elegant, moderne look.

UDEN ROD

Opnå den perfekte smag

Lav dine yndlingsopskrifter med fantastiske resultater. Pisk, hak, blend, purér og miks effektivt, og bevar kontrollen over smag og konsistens.

PERFEKTION

Hvorfor ledningsfri?

Sammenlign mulighederne

Ledningsfri
Bevæg dig rundt
Du kan tage redskabet og flytte det til et andet borde, en anden køkkenø eller et andet komfur og arbejde fra alle vinkler.
Design uden rod
Ingen ledning er lig med ryddelige køkkenborde, og du behøver ikke at rengøre eller holde øje med ledningen.
Batteridrevet
Genopladeligt litium-ion batteri sikrer optimal driftstid og ydeevne.
Fremragende design
Alle KitchenAids produkter er udviklet med 100 års ekspertise og teknik i ryggen.
Med ledning
Stå stille
Traditionelle produkter med ledning fastholder dig på ét sted, hvor du er bundet til ledningen og stikket.
Flot design
Nogle KitchenAid-produkter med ledning kan nemt opbevares med det praktiske design med ledningsoprul.
Strøm
Når apparatet er tilsluttet stikkontakten, får du strøm med det samme og hele tiden.
Fremragende design
Alle KitchenAids produkter er udviklet med 100 års ekspertise og teknik i ryggen.

3 måder at blive ledningsfri på

Ledningsfri håndmixer

Kager, småkager, pandekager, dej og saucer er nemme at blande.

Ledningsfri minihakker

Det er nemt at fylde masser af friske ingredienser i retterne.

Ledningsfri stavblender

En effektiv "tryllestav" til at blende smoothies, supper og meget mere.

Sæt farve på dit liv med en matchende kollektion

Fra Empire Red til Matte Black – gør dit køkken endnu bedre med stilfulde, ledningsfri køkkenapparater, der inspirerer til kulinarisk kreativitet.

En minimalistisk æstetik

Få rodet væk. Slut med at vikle ledninger ud og rengøre dem. Slut med at skubbe apparater bagerst i skabet, så de kan opbevares pænt.   Med den ledningsfri stavblender, den ledningsfri minihakker og den ledningsfri håndmixer kan du give dem hæderspladsen i køkkenet og vise deres elegante look frem.

Hiv stikket ud

Vi har alle vænnet os til at koble apparater til og fra – vi leder altid efter en passende stikkontakt og kan kun arbejde inden for ledningens længde.   Men alt det bliver helt anderledes med de ledningsfri køkkenapparater fra KitchenAid. De skal blot oplades, hver gang indikatorlampen fortæller dig det, og så er de klar til lige det, du vil lave. Al den kraft, du forventer, uden begrænsninger.

Omsorg for vores planet

Hos KitchenAid tager vi vores miljømæssige ansvar alvorligt. Det betyder, at vi designer og fremstiller solide og robuste produkter, der holder i mange år. Og vi tænker også på, hvad der sker, når produkterne til sidst når slutningen af deres liv. Vi støtter EU's WEEE-direktiv (Waste Electrical and Electronic Equipment) for at sikre, at køkkenapparater bortskaffes på miljøvenlig vis. Det omfatter genbrug og genvinding af elektronisk affald som f.eks. batterier eller elektroniske produkter med stik. Aflever det køkkenudstyr, du ikke længere bruger, på din lokale genbrugsstation. Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte vores kundeservicecenter på 00800 381 04026.

Bliv inspireret af kreativitet uden ledninger

Vil du have det sjovt i køkkenet? Gå på opdagelse i vores nyeste idéer, tips og trends. Rejs derhen, hvor ambitionerne fører dig hen.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.