Vi præsenterer Årets farve

Vi præsenterer Årets farve

Vi elsker at afsløre årets farve, og denne gang bringer den tiltrængt positivitet, vitalitet og fornøjelse til dit hjem! KitchenAid har altid fremhævet farvernes evne til at agere brændstof til kreativitet – farver er en god måde at udtrykke dig på, gøre dit humør bedre og starte på et nyt år. Så mød vores Årets Farve 2022: Beetroot.

Udforsk vores køkkenmaskine og blender i Beetroot

 • Udforsk vores køkkenmaskine i Beetroot
  Beetroot

  4,8 l køkkenmaskine med vippehoved – Artisan Beetroot

  4,8 l køkkenmaskine med vippehoved – Artisan Beetroot

  Ikonisk, alsidig køkkenmaskine med vippehoved i Årets Farve, en kraftig magenta-farve, og med luksuriøs satinfinish. Eksperimentér og hav det sjovt med tilbehør.

  Køb køkkenmaskinen
 • Udforsk vores blender i
  Beetroot

  K400-blender – Artisan

  K400-blender –
  Artisan

  Blender til den perfekte smag, fås i den opløftende Beetroot-farve. Klarer selv de hårdeste ingredienser, lige fra mandler til kokos.

  Køb blenderen

Sig farvel til det ordinæreDette er året, hvor du kan udforske din legesyge side og genopdage glæden, morskaben og det uventede i hverdagen.
Såsom den smukke farveeksplosion, der opstår, når du begynder at skære i rødbeden. En farve, der udstråler energi og positivitet.

 • Skab dit lykkelige sted

  Gør dit køkken lige så nyskabende, som du er! Et inspirerende sted at sætte gang i din kreativitet og være dit sande jeg. Det er kun fantasien, der sætter grænser, så lad dine ideer blomstre...

 • Oplev rødbedens skønhed

  Rødbeden har det hele. Rødbede er ikke kun en fantastisk farve, den er også fuld af smag og næringsstoffer. Så tilføj denne lilla opkvikker til din tallerken – og dit hjem.

 • Vær dristig og anderledes

  Rødbeden er skamløst anderledes i udseende, smag og overskud. Ryk det almindelige op med rode. Mere rødbede, tak.

 • Opdag denne levende grøntsag

  Den forbløffende alsidige rødbede kan være en sjov overraskelse i alle slags retter samt en del af din indretning. Sæt et nyt præg på den velkendte ret, der med garanti vil få dig til at smile.

Lilla med livsmod,
magi med magenta

Denne energigivende og opløftende nuance er en hyldest til selvudfoldelse. Den vil bringe den eventyrlystne side frem hos både nye og garvede kokke. Du vil ikke kunne lade være med at give almindelige opskrifter et uventet strejf og eksperimentere med vegetarmad fra hele verden.

LEVENDE
ENERGIGIVENDE
OPLØFTENDE

Lilla med livsmod
Lilla med livsmod

Fyr op under din kreativitet

Troede du, at den kun bliver brugt til syltning? Tro om igen. Den tilføjer et strejf af energigivende farve og tekstur til både salte og søde retter. Fra kager til salater til pasta og tærter kan du spise, drikke og lave mad med den samt bruge den som naturligt farvestof. Hvad vil du starte med?

 • Chilaquiles med spicy rødbedesalsa

  Rødbedesalsaens smukke farve tager denne himmelske mexicanske ret til et højere niveau. Selvom den traditionelt serveres som morgenmad, er den perfekt til et sjovt måltid med familie eller venner.

  Se
 • Dobbelt chokoladekage med rødbeder

  Rødbede er en virkelig magisk ingrediens i kager – og den giver kager en naturligt svampet, karamellignende tekstur, der er sindssygt lækker. Denne chokoladekage med lækker flødeost-glasur bliver et kæmpe hit hos alle.

  Se
 • Frisk rødbedetortellini med butternut squash og salvie

  En lækkerbisken for øjnene og smagsløgene – pastaens lyserøde farve kombineret med det varme, søde og krydrede fyld er en garanteret vinder.

  Se
 • Rødbeder og bønne-burgere

  Både vegetarer og kødspisere vil elske disse burgere, der er fulde af smag. Og det bedste er, at du kan blende alle ingredienserne sammen på et øjeblik.

  Se
 • Farverig grøntsagspizza

  Denne pizza er et smukt syn. Bunden er fyldt med smukke og lækre ingredienser og farver, og selv bunden er rødbedefarvet.

  Se
 • Rødbedehummus med kant

  Her kommer den smukkeste dip i byen. Du vil helt sikkert imponere dine gæster, når du serverer denne lækre hummus med varmt pitabrød eller sprødt brød.

  Se

Sørg for, at der er rødbede på bordet

Gør hver dag mere levende, og byd velkommen til det ekstraordinære i hverdagen med vores smukke Beetroot-sortiment. Hvilket af vores ikoniske produkter vælger du?

 • Nyd at skabe med en køkkenmaskine

  Nyd at skabe med en køkkenmaskine

  Se
 • Skab og eksperimentér med en blender

  Skab og eksperimentér med en blender

  Se
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.