En filterkaffemaskine giver dig den perfekte kop kaffe

Der er intet bedre end den fyldige duft og smag af friskmalede kaffebønner. Med en filterkaffemaskine kan du nyde perfekt brygget kaffe derhjemme uden besværet. Maskinen er designet til at få den vigtige kombination af vand, friskmalet kaffe og bryggetid helt rigtig, så du bare skal skrue op og hælde.

Filterkaffemaskinen laver kaffen på din måde

De elegante og praktiske KitchenAid-kaffemaskiner er så nemme at bruge og ideelle, hvis du kan lide friskmalet kaffe hver dag, helt rigtigt. Vælg bryggetid på den praktiske programmérbare timer, og vælg derefter din foretrukne bryggestyrke. Hæld en lækker varm kop kaffe op når som helst, dag eller nat.

Er kaffen den samme som filterkaffe?

De henviser begge til kaffe, der er lavet ved at hælde varmt vand over friskmalet kaffe i et filter. De opløselige stoffer i den formalede kaffe opløses og filtreres gennem filteret og ned i beholderen nedenunder. Du kan gøre dette med hæld-over-metoden. Eller brug en filterkaffemaskine til at gøre det for dig via vores permanente guldtonefilter. Da temperatur og timing er afgørende for smagen, er filterkaffemaskinen en praktisk måde at opnå den perfekte kop kaffe uden at skulle prøve sig frem.

Adding grinded coffee into drip coffee machine

Den stilfulde filterkaffemaskine

Vil du gerne have, at din filterkaffemaskine også ser stilfuld ud? Selvfølgelig. KitchenAid-kaffemaskinerne er kurvede og elegante, i et udvalg af Sort, Charcoal Grey, Creme eller Rød (til filterkaffemaskine på 1,7 l) og Sort eller Hvid (til filterkaffemaskine på 1,7 l – Classic). Disse kaffemaskiner er skinnende og robuste, skabt til at blive beundret og nydt i mange år. Med to bryggeknapper forskellige steder kan du placere den på den led, du foretrækker. Hældetuden på kanden forhindrer dryp og spild.

Almond drip coffee machine

Praktiske funktioner

Vores filterkaffemaskiner leveres med alle mulige smarte funktioner, der gør morgenerne lidt lettere. 

En programmérbar timer, så kaffen er klar, når du har brug for den, eller 'Pause- og hælde'-funktionen, når du bare ikke kan vente, til brygningen er færdig. Du kan vælge din bryggestyrke med et enkelt tryk på en knap og holde kaffen varm med varmepladen. Vi har bogstaveligt talt tænkt på alt, så du ikke behøver at gøre det.

Zoom on functionalities

Hvilken filterkaffemaskine?

Kaffemaskine med 1,7 liters kande 5KCM1208 Kaffemaskine med 1,7 liters kande 5KCM1209
kr 1.299,00 kr 1.499,00
KØB NU KØB NU
Bryggestyrke Almindelig eller kraftig Almindelig eller kraftig
Farver Sort, Hvid Sort, Charcoal Grey, Creme, Rød
Bryggekurvsæstetik Standard Rustfrit stål
Kandens kapacitet 1,7 l (12 kopper) 1,7 l (12 kopper)
Varmeplade Holder varm i 40 minutter Høj eller lav i trin på 10 minutter
24-timers programmering 1 program 2 tilgængelige programmer
Filter Permanent guldtone Permanent guldtone

Spiralvanddyse som på en baristamaskine

Vores filterkaffemaskiner har et unikt design med spiralvanddyser med 29 huller. Dette er inspireret af baristamaskinens spiralformede handling, hvor vandet snos rundt i en spiral for at væde den malede kaffe. Kaffen mættes jævnt af vanddysen for optimal udtrækning, så der anvendes den helt rigtige tid til en fyldig kop.

Filter coffee machine shower head

Kunsten at lave den perfekte kop kaffe

Brygning af kaffe, præcis som du kan lide den, er en af de tilfredsstillende og enkle glæder, der kan gøre din dag lysere. Vores filterkaffemaskiner hjælper dig med at ramme din perfekte kaffe.

Hot black coffee in a white cup

Hvis du vil have en afbalanceret kop kaffe, skal du bruge den helt rigtige kombination af vand, kaffe og bryggetid, så den ikke er for svag eller stærk. 

For at hjælpe dig med at få lavet den perfekte kop kaffe, er der en praktisk doseringsstige på vores guldtonefilter, vandstandsmarkeringer på vandtanken og et doseringsaftegning til tilsætning af vand. Dette indebærer ensartede resultater og ikke mere gætværk.

8 cup of coffee with or without milk

Alle er forskellige, så udvalget er vigtigt. Ud over at vælge din yndlingskaffe kan du også vælge almindelig eller kraftig på bryggestyrkevælgeren. Filterkaffemaskinen justerer derefter brygningen, så du får den smag, der får dig til at sige "mmmmm". Når du har fundet frem til den perfekte kop kaffe, kan du gøre det igen og igen med et tryk på en knap. Hvis blot alt i livet var så pålideligt.

Gold tone filter

Tag en tår. Hvordan smager din kaffe? Til en guldmedalje? Filteret påvirker kvaliteten af din kaffe. Papirfiltre, der fjerner alle de skønne, naturlige bønneolier, kan få den færdige drik til at smage fladt. Det permanente guldtonefilter på vores filterkaffemaskiner kan genbruges og er designet til optimal filtrering. Det er holdbart, økonomisk og erstatter det kegleformede standardkaffefilter i str. 4. Der er endda en nyttig doseringsstige, der sikrer, at du tilføjer præcis den rigtige mængde af formalet kaffe.

Frisk filterkaffe, når du har lyst

Zoom on time zone of drip coffee machine

Vil du have din kaffe på slaget 07.30? Eller til en pause i sofaen kl. 15.30? Takket være den smarte 24/7-programmeringsfunktion skal du blot indstille timeren, når det passer dig, og din friske, varme kaffe er klar. Intuitiv betjening med et enkelt tryk på en LCD-skærm og ingen forvirrende menuer, du skal rulle igennem. Med den nyeste model kan du endda indstille én cyklus for hverdage og en anden for weekender. Det er den ideelle måde at afslutte ugen på og sænke farten.

Serving black coffee in white cup

Kan du ikke vente, til kaffen er klar? Vi har alle prøvet det. Derfor er der en 'pause- og hælde'-funktion på filterkaffemaskinen. Den stopper dryp, hvis du fjerner glaskanden, mens kaffen er ved at blive brygget. Hæld hurtigt en kop op, og sæt kanden tilbage på pladen, så alt vandet kan løbe igennem. Schyy! Vi siger det ikke til nogen.

Hold din kaffe varm

Vi foretrækker varm, ikke lunken, kaffe. Takket være varmepladen holdes din kaffe varm ved den perfekte temperatur i op til 40 minutter efter brygning. Så gør det ingenting, hvis der er tryk på livet, og du bliver distraheret.

Masser af kaffe til alle

Hvis du elsker din kaffe, betyder størrelsen noget. Hvis du har en kaffemaskine med lille kapacitet, kan det være ret irriterende, hvis du bliver ved med at løbe tør. 

Vores filterkaffemaskiners kapacitet på 1,7 liter betyder, at du kan brygge op til 12 kopper kaffe. Perfekt til en familie af kaffeelskere, eller når du har venner på besøg.

3 cup of coffee on table

Det er supernemt at rengøre kaffemaskinen

En kop kaffe er næsten 99 % vand - og vand indeholder mineraler som kalcium og magnesium, der passerer gennem din kaffemaskine og efterlader kalkaflejringer. 

Hvis du bruger din maskine meget, skal den rengøres regelmæssigt. Men takket være vores kaffemaskiners smarte rengøringscyklus behøver du ikke bekymre dig. Bare tryk på en knap, og det er gjort. Og du kan slappe af.

Kend dine kaffebønner

Medium grind coffee

Der findes et stort udvalg af smagsvarianter og -styrker fra hele verden, som alle fungerer rigtig godt, når de tilberedes med en filterkaffemaskine. Men de fleste er enige i, at lysristet kaffe fungerer bedst for at opnå maksimal smag på grund af den længere bryggetid – sammenlignet med espressoen. Og uanset om du køber formalet kaffe eller maler derhjemme, kan du gå efter en mellemstor kværn.

grinding lots of coffee beans

Arabica-bønner er afgjort den mest populære type kaffebønner og den bedste til filterkaffe og espresso. Disse bønner er kendt for deres bløde smag, med strejf af chokolade, karamel, nødder, frugt og bær. Kaffeelskere siger, at kaffe fremstillet med Arabica-bønner er bedst, når den nydes sort (eller med det mindste stænk af mælk).

Fordelene ved at male dine egne bønner

Duften af friskmalet kaffe har ry for at være uimodståelig. Men det er ikke den eneste fordel ved at male dine egne bønner:

  • du kan vælge den præcise kværnstørrelse til din type kaffe
  • friske kaffebønner er fyldt med antioxidanter
  • du kan eksperimentere med små ændringer i kværnstørrelsen for at påvirke kaffens smag.

Med 70 kværnstørrelser giver vores kaffekværn dig den perfekte præcision til at lave en kop med den bedst mulige smag.

Coffee beans and grinded coffee

Gode nyheder til dem, der elsker filterkaffe

Din daglige kop kaffe kan være god for dit helbred. Friskmalede bønner er fyldt med antioxidanter, der har sundhedsmæssige fordele og reducerer risikoen for visse sygdomme.

Kaffe er også kendt for at forbedre visse aspekter af hjernefunktionen – herunder hukommelse, humør, årvågenhed og energiniveau. Du skal bare holde øje med koffeinniveauerne – alt med måde.

Women with a cup of black coffee

Nyd en flot morgenmad

BLIV INSPIRERET
Red Artisan breakfast set with kettle and toaster
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.