YDELSE, PRÆCISION OG KONTROL TIL DINE UFORGLEMMELIGE OPSKRIFTER

FÅ MERE UD AF STYRKEN I DIN ARTISAN MIXER MED FOODPROCESSOR TILBEHØRET

KitchenAid Artisan mixeren er enhver madlavningsfanatikers uundværlige hjælp i køkkenet. Den lavet til at holde og yde, og du vil opdage en helt ny verden af muligheder, når du vælger blandt de mange tilbehør. Denne værdifulde hjælper er et elegant design-ikon , defineret af farver og iøjnefaldende detaljer. Den er en forlængelse af dine hænder, din fantasi, dine evner, og lader dig udtrykke dig selv igennem madlavning, og skabe noget virkelig særligt – hver gang. Hvis du vil forbedre dine evner i køkkenet, skal du blot samle det tilgængelige tilbehør, som forvandler din Artisan mixer til en rigtig ‘kitchen aid’, eller på dansk, køkkenhjælp. Med disse nyttige redskaber kan du hakke kød, fremstille, rulle og skære pasta, blande små og store mængder ingredienser og så meget mere. Men her er noget nyt: Foodprocessor tilbehøret, en ny måde at skære, snitte og rive på! Det er designet til hverdagens madlavningsopgaver, og kan bruges til mad i alle størrelser, takket være det ekstra brede 2-i-1 indføringsrør og den vendbare plade til fin eller grov rivning.

Nu har du helt sikkert ingen konkurrenter i køkkenet, takket være KitchenAid mixeren og det alsidige tilbehør!

FORDELE OG KARAKTERISTIKA

Når du sætter foodprocessor tilbehøret på KitchenAid mikseren, kan du forvandle den til en foodprocessor: Opdag de uendelige muligheder med mixer-valg, brug enhver størrelse skål eller fad.

Med ExactSlice-systemet kan du skære tykke og tynde skiver med en plade, der har det første udvendige håndtag nogensinde. Du kan også håndtere forskellige størrelser mad, takket være det ekstra brede 2-i-1 indføringsrør.

Med snittesættet med dobbelt kniv kan du hurtigt og præcist skære frugt eller grøntsager i tern ... kreativiteten har ikke længere nogen grænser!

De vendbare rive- og julienneplader med separat skraber er meget praktisk, og giver mulighed for fine eller grove strimler frugt, grøntsager og ost.

Delene tåler opvaskemaskine, bla. den udtagelige beklædning, er konstrueret til at være nemme at rengøre. Intet besvær, intet rod!


top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.