i

ØG DIN KULINARISKE KREATIVITET

BAG OG LAV MAD PROFESSIONEL MED KITCHENAID

Der er intet mere tilfredsstillende end den skønne duft, der fylder køkkenet, når du tilbereder et gennemtænkt, hjemmelavet måltid mad. Måske bortset fra de entusiastiske gisp og spændte kommentarer fra de ivrige gæster, som sultent venter på at spise sammen med dig.

KitchenAid præsenterer en helt ny type husholdningsapparater med en ny serie apparater, som ikke bruger strøm. 95 års ekspertise har resulteret i bageudstyr og køkkengrej i mange forskellige materialer, som alle er designet til at øge din kreativitet i køkkenet.

Den alsidige og solide støbejernsserie er af en overlegen kvalitet, og tåler alt fra nedfrysning til høje temperaturer på komfur og i ovn. De er også smukke nok til at blive sat på bordet! Støbejernsgryden ensartede varmefordeling og termisk opbevaring klarer alt fra en saftig steg til hjemmebagt brød til grøntsagsgryderetter, og sikrer at alle retter er ensartet stegt, bagt eller braiseret. Den nye støbejernsgrydes revolutionerende låg har et dobbelt formål: Vend de tom, og det er en grillplade, som du kan stege fisk, kød eller grøntsager på.

Det ridsebestandige fryser- og mikrobølgeovnssikre keramiske bageforme absorberer ikke smagsstoffer eller olier, så de mest optimale resultater bliver mulige. Sættet består af fire bageforme, fås i sort, glødende rød eller creme, og er ideelle til et stort antal velsmagende retter som f.eks. tærter eller quiche, lasagne, stege og mere! Uanset om du tilbereder en romantisk middag for to eller et stort festmåltid til 10 personer, vil de keramiske bageforme passe til alle dine behov.

De aluminiserede bageforme er rustbestandigt og har slip let-belægning, så det er nemt at tage maden ud af dem. Dine muffins, tærter og kager vil se lige så lækre ud, som de smager!

Uanset hvordan dine bageudstyrsbehov er, kan KitchenAid opfylde dem, takket være et bredt udvalg, som omfatter aluminium, tre og fem lag rustfrit stål og fem lag kobber. Alle sikrer enestående resultater på gas-, el- og induktionskomfurer, og bunden forbliver garanteret plan, modsat traditionel aluminium, som kan ændre form med tiden. Udvalget af gryder og pander i forskellige størrelser ansporer både ambitiøse begyndere og mesterkokke til at kanalisere deres inderste køkkenkreativitet.

Med denne nye udvidelse af de altid pålidelige og solide KitchenAid-mærke, kan madlavningsfanatikere følge deres gourmetdrømme

Produkter omfatter:

KitchenAid støbejernsgryder, farver: Glødende rød, sort og creme

KitchenAid bordgrill i støbejern, farver: Glødende rød, sort og creme

KitchenAid sæt med fire keramiske forme: 0,49 L, 0,9 L, 1,8 L og 3,3 L, som kan opbevares stablet indeni hinanden.

Farver: Glødende rød, sort og creme

KitchenAid bageudstyr med slip let-belægning består af:

 • 23 cm tærteform
 • 20 x 20 x 5 cm firkantet bageform
 • 31 x 10 x 16 cm lille brødform
 • 3 x 5 cm rund kageform
 • 23 x 13 x 8 cm stor brødform
 • 33 x 5 bradepande
 • 30 cm bageplade til italiensk pizza
 • 23 cm springform til kager
 • Sæt med to bageplader (24 x 33 x 2,5 cm og 33 x 46 x 2,5 cm)
 • 8 x 41 bageark
 • Sæt med 2 x 6 muffinforme
 • Sæt med 2 x 6 mini doughnutforme
 • Minitærteform med løs bund


Aluminiumserie, farver: Glødende rød, sort

Serie med tre lag rustfrit stål

Serie med tre lag kobber

Serie med kobberkerne og fem lag rustfrit stål

Serie med syv lag rustfrit stål


top

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.