Du kan få kvalitetshakning på kortere tid med kødhakkeren og pølsehornet. Den er primært designet som en kødhakker, så kylling, kalkun, svinekød og oksekød hakkes hurtigt og nemt. Denne robuste og holdbare hakker gør det også let at arbejde med fisk, brødkrummer, krydderier og krydderurter til pølser og burgere i pubstil. Bliv ekspert i at hakke grøntsager og frugt til salsa, kødfri burgere og andre retter.
Du kan kontrollere resultaterne ved at vælge en hakkeskive i rustfrit stål:
Når du har sat skiven på, skal du vælge hastighed 4 på maskinen for at starte og skubbe ingredienserne ind med stamperen.
Klargør og bland alt på forhånd, og sørg for, at dine ingredienser er godt nedkølede. Den kolde temperatur hjælper dig med at opnå en ren hakning. Du kan komme alle dine ingredienser i fryseren i 10 minutter eller selve metalkødkhakkeren i køleskabet eller fryseren, før du starter.
Kødhakkertilbehør 5KSMFGA | Kødhakker i metal til standmixer 5KSMMGA | |
![]() | ![]() | |
| | |
KØB NU | KØB NU | |
Fremstillet af plast med knivblad og hakkeskiver i rustfrit stål | Fremstillet af aluminium med knivblad og hakkeskiver i rustfrit stål | |
Hak kød, hårde oste og grøntsager til burgere, pølser, farsbrød, tatar, tuntatar, ravioli eller fyld til dumplings. Plus kødfri burgerbøffer, salsaer og chutneyer, smørepålæg, blomkålsris og babymad. | Hak kød, hårde oste og grøntsager til burgere, pølser, farsbrød, tatar, tuntatar, ravioli eller fyld til dumplings. Plus kødfri burgerbøffer, salsaer og chutneyer, smørepålæg, blomkålsris og babymad. | |
2 hakkeskiver – grov og fin, stor ingrediensbakke, nedstopper | 3 hakkeskiver – grov, mellemfin, fin, 2 pølsehorn, stor ingrediensbakke, rengøringsbørste, nedstopper, medfølgende kompakt opbevaringsboks | |
Tåler opvaskemaskine (på øverste hylde): Kun plastikdele, dvs. krave, aftagelig bakke og nedstopper. Vaskes i hånden: Hovedhus, hakkeskrue, hakkeskiver og knivblad (for ikke at miste skarphed) | ||
Pølsehorn (sælges separat), stor ingrediensbakke (sælges separat), purépresser (sælges separat) | Kan nedkøles på forhånd i køleskabet eller fryseren for at give en ren hakning, når du tilbereder kød. | |
Tåler ikke opvaskemaskine – vask i hånden. |
Følg dine lidenskaber, og lav endnu mere med din klassiske kødhakker med andet tilbehør, der sælges separat. Med purépresseren kan du også lave syltetøj, saucer og kompotter, med pølsehornet kan du skubbe lækre, hakkede ingredienser ned i pølser, og den store ingrediensbakke gør det nemmere at tilberede større portioner.
Sådan bruger du tilbehøret til din kødhakker sammen med de 2 hakkeskiver.
Når du har monteret hakkeren med skiven, skal du vælge hastighed 4 på din køkkenmaskine for at starte.
Tilbered pølser fra bunden, så du ved præcist, hvad der er i dem. Du kan kombinere alt fra oksekød til kylling eller fisk med urter, krydderier, hvidløg eller usædvanlige ingredienser som f.eks. karamelliserede løg eller ærter.
Pølsehornene følger med metalkødhakkeren eller købes separat til standardkødhakkeren. Du kan lave små eller store størrelser.
Hvis du elsker bløde og saftige retter, skal du opleve glæden ved at purere. Du kan bruge din kødhakker i kombination med purépresseren (sælges separat) til at tilberede bløde frugter og kogte grøntsager derhjemme. Skab lækre syltetøjer, puréer og saucer med forskellige konsistenser. Hvorfor ikke starte med æblesauce eller tomatjuice?
Selvfølgelig er en kødhakker ikke kun til kød. Pescetarer kan lave urtefyldte fiskefrikadeller, ravioli med tun eller lakseburgere. Vegetarer og veganere kan få bruge dette praktiske tilbehør i stor stil, når de laver plantebaserede retter fra bunden.
Eksperimentér med dine egne mexicanske bønneburgere, falafler eller salsaer og smørepålæg. Blomkålsris er et vidunderligt kulhydratfattigt, fiberrigt alternativ til ris, som du kan lave ved at hakke blomkål.
I modsætning til en foodprocessor får du tilfredsstillende ensartede resultater med en kødhakker. Da alle ingredienserne skubbes gennem hullerne på hakkeskiven, betyder det, at alt kommer jævnt ud. Hvis du f.eks. putter en blanding af oksekød, champignoner, hvidløg og urter i, vil det alt sammen blive pænt forarbejdet og klar til din burger, tærte eller postej. Voila.