NYD AT LAVE MAD

NYT KØKKENGREJ FRA KITCHENAID
FÅ MERE UD AF DIN TID I KØKKENET

Uanset om du elsker at sautere kød og grøntsager, stege kylling eller grille sandwich, lave suppe, gryderetter eller omeletter, pandekager eller bøffer, har KitchenAid et stort udvalg af solidt, smukt og højtydende køkkengrej, som får eventyret frem ti alle die kulinariske kreationer.

KitchenAids køkkengrej i 7 lag rustfrit stål er det ultimative for dig, som søger køkkengrej i rustfrit stål af høj kvalitet, som hylder traditionen for autentisk madlavningsglæde. Kombinationen af funktionel kompleksitet og formel enkelhed giver denne serie dens unikke, moderne karakter og tiltrækningskraft.

Den unikke teknologi med 7 lag rustfrit stål, som gælder hver eneste gryde og pande, er designet til den typiske madlavningsmetode, som bruges med det produkt. Den består af 7 legeringslag, som omfatter rustfrit stål og en kerne i aluminium. Lagene er formet over grydernes bund od sider. Denne teknologi er egnet til almindelige varmekilder som f.eks. elektricitet og gas samt induktion. Serien har fantastisk ydelse, som garanterer en ideel og ensartet varmefordeling, da varmen fordeles over hele grydens flade, helt op til kanten, samt en hurtig varmeledning, 30 % hurtigere og mere effektiv end induktion.

De 7 lag har en samlet tykkelse på 3 mm, som er designet til at forblive flade, selv efter mange års brug, og til at opnå den rette temperatur til den typiske madlavning, som produktet bruges til.

Køkkengrejet i rustfri stål med 7 lag har en patenteret finish, som stadig stråler slev efter flere generationers brug. De svejsede håndtag i rustfrit stål er ergonomiske og nemme at rengøre.

Serien har livstidsgaranti og omfatter:

  • Stegepande, 24 cm
  • Stegepande, 28 cm
  • 1,4 L saucegryde med låg
  • 5 L saucegryde med låg
  • 7,6 L saucegryde med låg
  • 7,6 L lav sautérpande med låg og ekstra håndtag
  • Dampkurvindsats
  • Pastaindsats


top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.