Sæt med elkedel og brødrister der matcher

Det er værd at stå ud af sengen til perfekt matchende elkedel og brødrister. Vores skinnende KitchenAid-sæt ser strålende ud i solen på dit køkkenbord – en god måde at starte dagen på.

Det er tid til morgenmad med stil

Du kan vælge et look, der passer til din smag og indretning, med elegante linjer, svungne kurver, dristige farver og små detaljer som det ikoniske KitchenAid-dekorationsbånd. Der er brødristere til store familier, brødristere med sandwichholder, elkedler med variabel temperatur og elkedler med hurtig kogning for at spare dig tid.

Sæt farve på dit elkedel og brødrister-sæt

Du kan vælge en klassisk farve som Creme, eller hvorfor ikke peppe tingene lidt op med en dristig Rød, Rød Metallic eller Sort? Elegant og skinnende – sættene med brødrister og elkedel vil alle give dit køkken et løft.

Lækre brødristere til dit morgenmadssæt

Du ønsker dig måske bare en lille, kompakt brødrister, eller du har plads til en imponerende brødrister til 4 skiver. Uanset hvad du vælger, kan du nyde godt af ekstra brede og lange åbninger, der nemt kan rumme dine foretrukne boller og brød som f.eks. surdejsbrød eller olivenbrød.

KitchenAid-brødristere har alle mulige nyttige, innovative funktioner som hold varm-funktion, der automatisk holder dine brød varme, når de er klar – og et løftehåndtag med ekstra højde til at hjælpe dig med at nå de små skiver og lækre boller.

 

Alt er gjort klar til en god dag

Det er ikke let at sørge for, at alle i huset er helt tilfredse om morgenen! I har alle jeres egne travle gøremål. Det er derfor vi har designet vores elkedler og brødristere, så de passer til dit liv.
Smarte detaljer som bagel-funktion eller hold varm-funktion på nogle af vores brødristere sammen med smarte sensorer og dobbeltvægget isolering på nogle af vores elkedler betyder, at alle er glade. Ingen brændte bagels eller gumlen på ristet brød, der er blevet koldt.

Elkedler, der passer på dit vand

Går du op i, hvordan dit vand smager? Elkedlen på 1,5 l – Design Collection har en inderside i 100 % rustfrit stål, der er med til at bevare vandkvaliteten og smagen. Den koger hurtigt, så du behøver ikke vente ret længe på den der meget tiltrængte kop te – og med en dobbeltvægget konstruktion holder den vandet indeni varmt.

Toasts, bagels og boller

Giv liv til din craving med en KitchenAid-brødrister. Bagel-funktion reducerer varmen på den ene side, så dine bagels og boller er perfekt ristede. Vi har også brødristere med en elegant sandwichholder, som vores brødrister til 2 skiver – Artisan eller brødrister til 4 skiver – Artisan. Gå bare i gang, og lav en lækker toast.

Red toaster 4 slice - Artisan

Elkedler med variabel temperatur

Når det drejer sig om varme drikke, giver en præcis temperatur den optimale brygning. Teelskere og kaffeelskere går efter en elkedel med variabel temperatur, så de kan være helt nøjagtige. Hvid og grøn te kræver de laveste temperaturer på 76-85 °C, mens sort te og urtete kræver en varmere temperatur på 97-100 °C.

Du kan vælge vores elkedel med variabel temperatur på 1,7 l eller elkedlen med variabel temperatur på 1,5 l – Artisan sammen med din brødrister for gradvist at opvarme vandet til den temperatur, du har brug for.

Sæt liv i morgenmaden med en elkedel og brødrister

Er du træt af morgenmadsrutinen? Lad stilen og funktionerne i vores KitchenAid-sæt med elkedel og brødrister inspirere dig. Her er nogle nye ideer, du kan prøve:

  • Avocado og sorte bønner på ristet brød for at give dig energi
  • Blåbærbagels for en velsmagende mundfuld med masser af vitaminer
  • Jasminperlete for at give dig nyt liv med en blomsterduft
  • Ingefærte for at vække din mund og dit fordøjelsessystem

Morgenbordsentusiast?

Start dagen med stil.

Brødristere

Den vidunderlige duft af nyristet brød fylder huset. Nyd en sprød og lækker mundfuld med en fantastisk brødrister fra KitchenAid.

Elkedler

Har du brug for en dejlig kop te eller kaffe til det ristede brød?
Med vores elegante og effektive elkedler behøver du ikke lede længere.

Morgenmadssæt

Glæd dig til at stå op hver morgen for at lave morgenmad med din nye elkedel og brødrister. Vores forskellige sæt kombinerer smuk æstetik med masser af anvendelige funktioner.
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.