Lige efter din smag – hver dag

Vi har alle vores livretter. Og vi har hver især vores måde at lave dem på. Derfor er vores mixer skabt til, at du kan lave mad præcist, som du bedst kan lide den. Uanset om det gælder filmaften, lørdagsbrunch eller et hurtigt mellemmåltid, så kan du gribe din mixer og trylle måltider frem, som både du og dine kære aldrig glemmer.

Et mix af muligheder
Et mix af muligheder

Din KitchenAid kommer med ekstra tilbehør. Fladpiskeren blander ingredienser og rører tung dej sammen til den helt rigtige konsistens. Dejkrogen er perfekt til at lave brød, pizza og pastadej. Og med piskeriset får du den luftigste marengs.

Kylling i strimler
Kylling i strimler

Har du prøvet kød i strimler? Kog en kylling, og kom den i din KitchenAid, så sørger fladpiskeren for lækre, saftige strimler på ingen tid.

Kartoffelmos
Kartoffelmos

Lav den blødeste mos med fladpiskeren eller med piskeriset – afhængigt af hvilken konsistens, du ønsker.

Avocado-smash
Avocado-smash

Avocado er en næringsbombe, du kan bruge på mange måder. Kom den i din mixer, og lav guacamole og mange andre Mexicansk inspirerede retter.

Køkkenapparater fremstillet til skabere

KitchenAid har altid designet køkkenapparater med skaberen i tankerne – alt er udformet til at åbne en dør til nye muligheder og hjælpe dig med at få mest muligt ud af madlavningen.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.