FARVELÆG KULINARISK KREATIVITET

ARTISAN 4,8 L MIXER MED VIPPEHOVED. MED NYE STRUKTURDETALJER

KitchenAid præsenterer den ikoniske Artisan 4,8 L mixer i to nye farver. Støbejernssort og Terracotta er inspireret af traditionelle og autentiske materialer og strukturer, og præsentere her for første gang i en elegant mat finish med struktur.

Disse sofistikerede, tidløse toner fremhæver Artisan mixerens markante stil, solide slidstyrke, og den taktile, strukturerede overflade gør brugeroplevelsen mere intens.

Den diskrete, sofistikerede og tidløse Støbejernssort giver det minimalistiske køkken et afdæmpet, autentisk strejf, mens Terracotta giver varme til hylderne i ethvert køkken, et farvestrejf mod en hvid eller træbeklædt baggrund.

Med 10 hastigheder bliver Artisan mixeren med 4,8 L hurtigt dit køkkens kulinariske centrum, når du blander, ælter og pisker ingredienser med minimal indsats. Det er nemt at tilberede dej til dine yndlingskager og store mængder småkager i den blankpolerede skål i rustfrit stål, som har et behageligt, ergonomisk håndtag. Der er også et stort udvalg af valgfrit tilbehør, f.eks. en kødhakker eller en pastamaskine, som kan påsættes mixerens koblingsled.


top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.