BRUNE, STEGE OG SIMRE, PERFEKTE RESULTATER

DESIGNET TIL AT GIVE DEN BEDSTE VARMEFORDELING TIL AT BRUNE, STEGE OG SIMRE MED PERFEKTE RESULTATER
STØBEJERN: DEN PERFEKTE MADLAVNINGSPARTNER

Støbejern er et materiale, som mere end opfylder moderne madlavningsbehov. Støbejern i fantastisk kvalitet, som er solidt, slidstærkt og kan bruges med enhver varmekilde, også induktion, og i enhver ovn eller grill. Det kan bruges ved høje temperaturer, og giver en helt jævn varmefordeling. Støbejern holder effektivt på varmen, så det er perfekt til lavere varmeindstillinger på komfur og i ovn. Fantastisk ydelse til både simreretter og stegning ved høj temperatur.

KITCHENAIDS STØBEJERNSSERIE

Saftige stege, braiserede retter, stegte grøntsager eller sprøde, varme sandwich eller panini: Det nye støbejernsserie fra KitchenAid gør disse fantastiske smagseventyr til virkelighed. Den revolutionerende nye støbejernsserie er udviklet i samarbejde med verdens ledende kulinariske eksperter. Den perfekte madlavningspartner, et ideelt redskab til simreretter og madlavning med lavt fedtindhold.

STØBEJERNSKASSEROLLE

Denne alsidige kasserolle er perfekt til madlavning ved høje temperaturer. Også ideel til simreretter og braiserede retter på komfuret, samt stegning og bagning. De tykke sider og det tunge låg gør den perfekt til simreretter ved lave temperaturer i ovnen. Den gode varmebevarelse betyder, at grydestege bliver mere møre og saftige med minimal fordampning ved tilberedning. Også perfekt til majsbrød og retter med dejlåg. Det revolutionerende låg kan nemt tages af og bruges som en grillpande til bøffer, brugere, kylling eller grøntsager. Det matte, sorte porcelænsemalje indvendigt modstår pletter, tåler opvaskemaskine og kræver ikke hærdning.

Støbejernskasserolle: 24 cm og 28 cm
Farver: Glødende rød, sort, creme

BORDGRILL I STØBEJERN

Lav sprøde, varme sandwich eller panini med denne bordgrill. Bordgrillen er designet til at give resultater som en udendørs grill, og har et håndtag, så den er nem at håndtere på komfuret. Den har løftede riller på hele brugsfladen, og det solide, varmebevarende støbejernsdesign sikrer resultater som fra en grill – også med grillstreger – til at fra fisketacos, hamburgere og sandwich til bøffer og grøntsager. Bordgrillen i støbejern har en knap i rustfrit stål øverst, og løftede riller nedenunder, så der afsættes grillmærker på begeg sider af den ristede sanwhich, hamburger eller andet

Bordgrill i støbejern: 24 cm x 24 cm
Farver: Glødende rød, sort, creme


top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.