Suppeblender til en sund livsstil

Med en kraftfuld blender kan du nyde en nærende kost med smoothies, juice, saucer og supper, der er klar til opvarmning. Vi er gået endnu længere med vores Power Plus ARTISAN-blender, så du kan lave varm suppe på 5 minutter.

OPDAG

Varm suppe på 5 minutter

Den smarte suppefunktion fungerer sammen med 1,75 l kande med termisk styring til opvarmning af dine friske ingredienser fra stuetemperatur til suppe.

Silkeglat!

Smid bløde og hårde ingredienser som f.eks. trævlede grøntsager, nødder, frø eller frosne fødevarer i for et silkeagtigt resultat.

Smoothies og juice

Ud over at være en suppeblender og ideel til saucer og dip, har den også praktiske forudindstillede programmer til smoothies og juice.

Kraftfuld suppeblender, der giver bløde resultater

Alle elsker en lækker suppe. Når ingredienserne er nedbrudt til en fin, ensartet konsistens, kan du nyde den fine balance mellem kombinerede smagsoplevelser. Med større blandekraft i den kraftige motor udglatter ARTISAN Power Plus-blenderen de hårdeste ingredienser, som f.eks. trævlede grøntsager, hele frugter, nødder og selv små frø.

Hjemmelavet suppe og meget mere

Smoothie til morgenmad? Hummus til frokost? En peanutsauce til aftensmåltidet? Tilbered alt, hvad du kan forestille dig, og benyt dig af de forudindstillede programmer til nærende supper, smoothies eller juice i denne kraftfulde blender. Det er nemt at få præcist den smag og struktur, du ønsker.

Den har endda en selvrensende cyklus, til når du er færdig. Velbekomme!

 

Black blender preparing green sauce

En skefuld godhed

Det er ikke altid nemt at lave sunde og appetitlige måltider med nok frugt og grønt i hverdagen. Sunde supper, saucer, puréer, juice og smoothies er en fremragende måde at få masser af vitaminer, mineraler og fibre på… og du vil nyde hver eneste slurp.

Bløde og hårde ingredienser kan nemt tilsættes, da selv hårde, trævlede grøntsager, nødder, frø eller frosne fødevarer bliver til et blødt og glat resultat. Med 11 hastigheder og en pulsering/boost-knap kan du styre smagen og teksturen. Med sin dobbeltvæggede konstruktion kan denne alsidige suppeblender også holde din smukke kreation varm, mens det ydre glas forbliver køligt.

mother-and-son-laughin-next-to-a-red-soup-blender

Dine foretrukne supper er en fornøjelse at lave

Denne suppeblender passer nemt ind i din rutine, da den er designet til at være en fornøjelse at bruge. Blenderglasset har et komfortabelt, aftageligt håndtag med blød berøring og et sikkerhedslåg med et målebæger. Til de tykkere blandinger kan du bruge den fleksible kant, der er lavet af plast og gummi, til at skubbe ingredienserne sikkert ind.

Når du skal rengøre apparatet, skal du sætte blenderen på den praktiske selvrensende cyklus eller komme delene i opvaskemaskinen, så den er klar til næste madlavning!

Red soup blender making green soup

Langtidsholdbar blender – det giver ro i sindet

Når du investerer i en kraftfuld suppeblender, vil du gerne vide, at den er fremstillet af førsteklassesmaterialer og vil være din allierede i mange år fremover. KitchenAid giver dig 10 års begrænset garanti på Power Plus-blenderen. Det er et tungt apparat med en klinge i rustfrit stål, stabil bund i trykstøbt metal, metalskive og kontakter. Du kan mærke kvaliteten.

Grey blender with yoghurt and fruits
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.