i

1919MODEL H-5 FØDES

KitchenAids standmixer fødes og kaldes "den bedste hjælp i køkkenet" af en direktørs hustru. Modellen H-5 omfatter tilbehør, der gør alt fra at skære i skiver til at si, hvilket brander KitchenAid®'s standmixere som alsidige "værktøjer til tilberedning".

1937EN MILEPÆL: MODELLEN "K"

Midt under depressionen lanceres modellen "K", som bliver den første af sin slags, der gør brug af en skål, som fastlåses til basen med en låsebevægelse. Den første udgave af den nu ikoniske "form", der senere bliver et rendyrket varemærket, som kommer til at kende som KitchenAid.

1949KITCHENAID®
OPVASKEMASKINE TIL PRIVATE HJEM

KitchenAid lancerer sin første opvaskemaskine til private hjem. Til forskel fra andre opvaskemaskiner til husholdningsbrug, som blot sprøjter vand på servicet, fordeler den nye opvaskemaskine vandet igennem et tryksat system. Opvaskemaskinerne lanceres i lyserød og hvid.

1955INTRODUKTION AF STANDMIXEREN

En chance for at føje lidt kulinarisk farve til køkkenet. Med introduktionen af de nye standmixerfarver styrkes brandets omdømme som stærkt, pålideligt alsidigt og stilfuldt.

1969ET HELT SÆRLIGT
50-ÅRS JUBILÆUM

Midt i en kulturel revolution, den første mand på månen og introduktionen af mærkets mest populære mixer til dato: modellen K-45. KitchenAid fejrer 50-års jubilæum.

1970NYHED: ÆRAENS FARVER

Harvest Wheat og Avocado bliver en del af KitchenAids farveudvalg – herunder en opvaskemaskine i Golden Harvest, der også leveres i en bærbar udgave, som ikke kræver installation.

1986EN KOMPLET SUITE:
VORES FØRSTE KØLESKAB

Efter opkøbet af Chambers Corporation of Oxford, MS med henblik på at introducere en række ovne og komfurer tilføjer KitchenAid nu de første køleskabe, hvilket fører til mærkets første komplette udvalg af større husholdningsapparater.

1993FLERE APPARATER,
DER RYKKER GRÆNSERNE

KitchenAid videreudvikler sit udvalg af blendere, håndmixere og foodprocessorer – nu får hjemmekokke og ambitiøse kulinariske skabere muligheden for at eksperimentere og udfordre sig selv.

2011ANERKENDT
KVALITETSDESIGN

KitchenAids innovative system Chef Touch vandt Red Dot Award i den mest prestigefulde internationale produktdesignkonkurrence, hvor et panel af yderst velrenommerede eksperter blåstemplede dette revolutionerende produkt, som gør tilberedning med sous vide mulig i ethvert hjem.

2018HISTORIESKRIVNING

Selvom det er vores fødselsdag, skal vi alle fejre den.
Være med til at fejre 100 års historieskrivning med kollektionen Limited Edition.

Limited Edition
Standmixeren Heritage

Bake Assist
Mikrobølgeovn

top

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.