ET KOMPLET UDVALG TIL DEM, DER TAGER MAD VIRKELIG SERIØST

Se vores husholdningsapparater, hvidevarer og køkkenudstyrsprodukter for dem, der er tager madlavning virkelig seriøst.

Den perfekte kombination af professionel ydeevne, håndværksmæssig høj kvalitet og ikonisk design.

Alle KitchenAid-apparater er skabt med omhu af vores dygtige "fagfolk". Hver enkelt maskine er omhyggeligt kontrolleret for at sikre absolut fortræffelighed. Se det komplette udvalg og lad dig inspirere: Tiden er kommet til at skabe de bedste projekter sammen til folk med passion.

Husholdningsapparater

Hvidevarer

Køkkenudstyrsprodukter

IKONISK DESIGN

Vores produkter har altid skillet sig ud takket være det tidløse, distinkte og markante design, som giver ethvert køkken karakter, og som er inspireret af den ikoniske mixer. Det kan ikke benægtes, at godt håndværk, slidstyrke, robusthed, kvalitetsmaterialer og omhyggelig detaljeopmærksomhed altid har været og fortsat er grundlaget for alle KitchenAids hvidevarer.

HÅNDVÆRKSMÆSSIG HØJ KVALITET

Vi tror fuldt og fast på, at dét, der gør vores produkter unikke, er det menneskelige touch. KitchenAids medarbejdere har deres passion og ekspertise med i hver eneste fase af produktionen på samme måde, som når man tilbereder det perfekte måltid. Til forskel fra vores forhastede verden i dag, undersøger KitchenAids teknikere omhyggeligt hvert enkelt produkt. Fordi passion og travlhed er uforenelige størrelser.

En dedikeret proces

Vi foretager en række små, nøje udvalgte kontroller for at sikre, at hvert eneste produkt lever op til de højeste standarder.

Zero hour test

Takket være KitchenAids særlige Zero Hour Test, udføres der omhyggelig kontrol på 100 % af vores apparater.

30 minutters kontrol

Vi kontrollerer hvert enkelt produkt i 30 minutter. I en typisk standardproces kontrolleres over 50 apparater på den tid.

PERFEKT INSTALLATION

Har du brug for KitchenAid 3D-materiale til et nyt projekt?

BIMobject® Cloud kan du gratis downloade BIM-objekter til arkitekter, designere og specifikationsansvarlige - uanset hvilket CAD-system du anvender - herunder Revit, ArchiCAD, SketchUp, Vectorworks og AutoCAD.

UDTRYK DIN KREATIVITET

Vælg de bedste KitchenAid-apparater til kunderne.

FØLG MED

Tilmeld dig for at modtage vores nyhedsbrev med de seneste nyheder fra KitchenAids univers for fagfolk.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.